Rád by som Vás informoval, že CYKLOPOZITIV KLUB Žilina, usporiada 4.ročník DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009 , ktorý sa uskutoční 6.6.2009 v Stráňavách pri Žiline,všetky informácie najdete na stranke http://www.cyklo-pozitiv.sk
Terry /Luboš Dupkala/
Aj ja som to dnes prechádzal celkom súhlasím nebol som celú len také úseky ktoré sú problematické kvôli blatu ale zatiaľ je to celkom zjazdné na daný ráz počasia.
dnes sme išli so žužu zo Stráňav na polom a pozreli sme památnik a odtiaľ sme išli po trati fatranu až do stráňav..a samozrejme sme ani nevynechali kostitras a tam vás chcem upozorniť, možno to bola blbá náhoda asi tak 20 metrov predo mnou vyletel z lesa statný jeleň a bežal ako blbý naprieč celou lúkou ani sa neobzeral. No ale ľudia sú všímavejší tak sa tam obzrite
nestrašte ma ....toto je jeden z mojich prvých maratónov....a chcem super suchú a perfektne značenú trať...aby som nezablúdil,nespadol a nedostal defekt....veľmi sa nenatrápil a aby so si to perfekne užil, nestratil sa, a v pohode došiel....a aby som....a aby sa... a aby bolo super....a ešte veľa aby.... ale sa strašne teším......
Tak tento vyslap po zjazdovke si z minuleho roka pamatam
Zjazdovka na fotkách sa tento rok naozaj zjazduje! Tento stupáčik patrí minulosti, čiže roku 2008.
Tak tu bude nasledovať parádny zjazd. Vyjde sa singlom do hornej časti zjazdovky a pustíme si to trávičkou dole. V jej dolnej časti zatočíme doprava a nasleduje rýchly zjazd po zvážnici celou Višňovskou dolinou. Táto zmena voči minulému roku určite poteší na trasách BRUTALE a MEDIANO. Z tréningov sú veľmi pozitívne ohlasy.
Chcel soms a spytat na prihlasovanie, pretoze akosi sa mi neda prihlasit na stranke ktora je udana v propoziciach, nieje este spojazdnene ci som neschopny?
Zjazdovka na fotkách sa tento rok naozaj zjazduje! Tento stupáčik patrí minulosti, čiže roku 2008.
Tak tu bude nasledovať parádny zjazd. Vyjde sa singlom do hornej časti zjazdovky a pustíme si to trávičkou dole. V jej dolnej časti zatočíme doprava a nasleduje rýchly zjazd po zvážnici celou Višňovskou dolinou. Táto zmena voči minulému roku určite poteší na trasách BRUTALE a MEDIANO. Z tréningov sú veľmi pozitívne ohlasy.
clovece, to az takato masovka??? dobre foto, kedze som na polovicnej trati este nikdy nesiel, tak som ani netusil, ze je to takato tlacenka, predpokladam teda, ze je to fotka z polmaratonu?
pre mna aj ta polka bude dost, ale sak dolezite je zucastnit sa (bolo by nadmieru vhodne dorazit aj do ciela), nie vyhrat . Inac aj ja som bol vcera cast mediana, a ked som zisiel dole Visnovskou dolinou, vyzeral som ako ciganska hracka , esteze tam je potocik, kde som splachol to blato. Ked bude take blato aj v sobotu, tak v cieli pojdeme pod wapku rovno aj s bicyklom .
clovece, to az takato masovka??? dobre foto, kedze som na polovicnej trati este nikdy nesiel, tak som ani netusil, ze je to takato tlacenka, predpokladam teda, ze je to fotka z polmaratonu?
Mám aj fotky s čistou lúkou , je to v prvej tretine MEDIANO 2008 a tam kde borci šlapú, pozri sa, že väčšina si to v pohodičke odkráčala...minulý rok išli aj veľmi málo trénovaní bikeri na MEDIANO 30 km, na BAMBINO išli iba deti.
Tento rok sú trate predĺžené a prvých nový 10 km je rýchlych a len na to, aby sa akékoľvek dlhé štartovné pole roztrhalo. Vyposúvané sú aj štarty na jednotlivé trasy. A na BAMBINO môže ísť ktokoľvek.
Dám aktuálnu fotku z tréningu, takto to bude vyzerať tento rok.
Mám aj fotky s čistou lúkou , je to v prvej tretine MEDIANO 2008 a tam kde borci šlapú, pozri sa, že väčšina si to v pohodičke odkráčala...minulý rok išli aj veľmi málo trénovaní bikeri na MEDIANO 30 km, na BAMBINO išli iba deti.
Tento rok sú trate predĺžené a prvých nový 10 km je rýchlych a len na to, aby sa akékoľvek dlhé štartovné pole roztrhalo. Vyposúvané sú aj štarty na jednotlivé trasy. A na BAMBINO môže ísť ktokoľvek.
Diky, ja som zacal jazdit maratony az tento rok resp minuly rok zelenu stopu, ale siel som vzdy len dlhu trat, preto som sa divil, ze jak je na tej kratsej vela ludi A na tento fatransky sa strasne tesim, hoci som tam v zivote nebol, podla plodnej diskusie, nadhernych fotiek a predbeznej ucasti to vyzera byt super akcia...
Vyberiem pár výborných fotiek z nádherných úsekov trás MEDIANO a BRUTALE 2008.
Domáci biker a fórista Imroman šliape naplno do pedálov - u mňa na najkrajšom úseku martónu okolo Hoblíka, povrch štrk, lístie všetko zarezané v svahu a v skale...
A toto je ešte lepšia fotka - kto má rád rýchlosť a zjazd, tak si na 100% príde na svoje .
Našťastie tento zjazd nasleduje až po stúpaní cez Turskú dolinu, tak štartovné pole bude dosť roztrhané a v tom zjazde sa už nepôjde v kolóne rýchlosťou najpomalšieho
Podľa mňa posledný namáhavý úsek v smere do Stráňav. Naozaj vytlačíme bike a podaktorí aj vynesieme na bočný hrebeň horičky a po pár kilometroch sa dostaneme do cieľa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mám aj fotky s čistou lúkou
Diky, ja som zacal jazdit maratony az tento rok resp minuly rok zelenu stopu, ale siel som vzdy len dlhu trat, preto som sa divil, ze jak je na tej kratsej vela ludi
Domáci biker a fórista Imroman šliape naplno do pedálov - u mňa na najkrajšom úseku martónu okolo Hoblíka, povrch štrk, lístie všetko zarezané v svahu a v skale...
Chodník okolo vrchu Hoblík končí, prejazdom cez horský potôčik sa napojíme na poctivý stupák do sedla Javorina
Našťastie tento zjazd nasleduje až po stúpaní cez Turskú dolinu, tak štartovné pole bude dosť roztrhané a v tom zjazde sa už nepôjde v kolóne rýchlosťou najpomalšieho
Práca traťového komisára na konci niekoľko kilometrového zjazdu zo sedla Javorina pod hrad Strečno, tu odbočíme ostro doľava k potoku.
... a hneď pod Strečnom prefrčíme ponad potok a nasleduje zaujímavý 300 krokový výstup...
Podľa mňa posledný namáhavý úsek v smere do Stráňav. Naozaj vytlačíme bike a podaktorí aj vynesieme na bočný hrebeň horičky a po pár kilometroch sa dostaneme do cieľa.