Terry /Luboš Dupkala/
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
Zjazdovka na fotkách sa tento rok naozaj zjazduje! Tento stupáčik patrí minulosti, čiže roku 2008.
Tak tu bude nasledovať parádny zjazd. Vyjde sa singlom do hornej časti zjazdovky a pustíme si to trávičkou dole. V jej dolnej časti zatočíme doprava a nasleduje rýchly zjazd po zvážnici celou Višňovskou dolinou. Táto zmena voči minulému roku určite poteší na trasách BRUTALE a MEDIANO. Z tréningov sú veľmi pozitívne ohlasy.
Tak tu bude nasledovať parádny zjazd. Vyjde sa singlom do hornej časti zjazdovky a pustíme si to trávičkou dole. V jej dolnej časti zatočíme doprava a nasleduje rýchly zjazd po zvážnici celou Višňovskou dolinou. Táto zmena voči minulému roku určite poteší na trasách BRUTALE a MEDIANO. Z tréningov sú veľmi pozitívne ohlasy.
clovece, to az takato masovka??? dobre foto, kedze som na polovicnej trati este nikdy nesiel, tak som ani netusil, ze je to takato tlacenka, predpokladam teda, ze je to fotka z polmaratonu?
Mám aj fotky s čistou lúkou
Tento rok sú trate predĺžené a prvých nový 10 km je rýchlych a len na to, aby sa akékoľvek dlhé štartovné pole roztrhalo. Vyposúvané sú aj štarty na jednotlivé trasy. A na BAMBINO môže ísť ktokoľvek.
Dám aktuálnu fotku z tréningu, takto to bude vyzerať tento rok.
Tento rok sú trate predĺžené a prvých nový 10 km je rýchlych a len na to, aby sa akékoľvek dlhé štartovné pole roztrhalo. Vyposúvané sú aj štarty na jednotlivé trasy. A na BAMBINO môže ísť ktokoľvek.
Dám aktuálnu fotku z tréningu, takto to bude vyzerať tento rok.
Diky, ja som zacal jazdit maratony az tento rok resp minuly rok zelenu stopu, ale siel som vzdy len dlhu trat, preto som sa divil, ze jak je na tej kratsej vela ludi
Domáci biker a fórista Imroman šliape naplno do pedálov - u mňa na najkrajšom úseku martónu okolo Hoblíka, povrch štrk, lístie všetko zarezané v svahu a v skale...
Chodník okolo vrchu Hoblík končí, prejazdom cez horský potôčik sa napojíme na poctivý stupák do sedla Javorina
Našťastie tento zjazd nasleduje až po stúpaní cez Turskú dolinu, tak štartovné pole bude dosť roztrhané a v tom zjazde sa už nepôjde v kolóne rýchlosťou najpomalšieho
Práca traťového komisára na konci niekoľko kilometrového zjazdu zo sedla Javorina pod hrad Strečno, tu odbočíme ostro doľava k potoku.
... a hneď pod Strečnom prefrčíme ponad potok a nasleduje zaujímavý 300 krokový výstup...
Podľa mňa posledný namáhavý úsek v smere do Stráňav. Naozaj vytlačíme bike a podaktorí aj vynesieme na bočný hrebeň horičky a po pár kilometroch sa dostaneme do cieľa.