Kto sa chysta?
Ja este neviem, ale ak ano, tak asi na 50tku...
viac info na http://www.1kbm.sk
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 16. 7. 2015 o 16:33
posledný komentár: 10. 12. 2012 o 6:21
Na KE maratone som bol 3x, tohto roku sa nechystam. Kvoli jednemu kratkemu zjazdiku z Kojsovky sa mi neoplati. Keby ich na trase bolo aspon 100, pridem velmi rad.
Tuto hovadinu som tu napisal iba pre teba Coco. Verejnost som aj ja. Kazdy jazdime nieco radsej, nieco menej.
Ked na niekoho natrafis na fulle na lajoske (a su to troska starsie rocniky) tak je diagnoza jasna, su to ludia ktorí si uzivaju vyjazdy a pohodu a nebudu sa santit na pretekoch.
Tvoj vylev na jeden technickejsi usek trate ma fakt prekvapuje, ved sa v pohode zist, a popripade stlacit vedla biku, ved to zislo peso plno ludi a vsetci ziju. Pada sa inde ako na takto exponovanom useku, zaludne miesta su najma tam kde si clovek nemysli ze sa daco bude diat
Normalne zacnem chodit viac do krcmy na jahodnej lebo som strasne zvedavy ci budes viest take reci aj na zivo, alebo ci ta len za klavesnicou chyta take kriticno
Inak medzi nami, mas vacsiu sancu lahnut ked pojdes z Jahodnej dole nadrbany tym fasa pivom co tam capuju ako ked ides normalne v ramci svojich moznosti na preteku. Alkohol dava kridla
Ak sa bojis o poskodenie seba a biku, tak urcite pi len kofolu. Potom ta budem brat vazne.
Maratón alebo maratónsky beh je beh na dlhú vzdialenosť, ktorého trať meria 42,195 km (26 míľ a 385 yardov). Jeho vznik bol inšpirovaný legendou o gréckom vojakovi Feidippidovi, ktorého v roku 490 pred Kr. vyslali z mesta Maratón do Atén, aby oznámil, že Peržania boli zázračne porazení v bitke pri Maratóne. Podľa legendy zabehol celú vzdialenosť bez zastavenia sa, ale krátko po tom, ako odovzdal odkaz o víťazstve skolaboval a od vyčerpania a umrel.
http://sk.wikipedia.org/wiki/Maratón_(beh)
takze ten prvy maratonec na konci umrel.
tak preco by mal byt bikemaraton prechadzka? /dovolim si trochu patosu: maraton robime na pripomenutie si toho co dokazal, a aku cenu mala pre neho sprava o porazke perzanov - teda mozno nadnesene o mieri/
ak by to bol maraton lahky, to uz by bolo daco celkom ine a muselo by sa to inak aj volat!
Vysledky preteku sa budu udavat v dvoch kategoriach:
Nesplnil maratonsky ideal
Splnil maratonsky ideal + Datum pohrebu
ps. navrhoval by som pretekarov zakopat tam kde padli (nasere ked ta vystre na asfaltke
a flinker : sa ma pokusil uraziť
"Ked na niekoho natrafis na fulle na lajoske (a su to troska starsie rocniky) tak je diagnoza jasna"
Preto navrhujem, aby sa v košickej bikerskej komunite pre bikemaratón síce s dlhou, ale technicky nenáročnou trasou ujal na cocovu počesť názov "cocotón".
... a možno sa to aj vo "vikipédii" objaví (však keď sa ujal "jeho_michalkov").
Daj vediet kedy sa vyskytujes na LJS-ke a sa tam uvidime. Dame basu piva a pojdeme dole ani taky cocoti, a s huronskym revom sa prehupame cez hupiky az budu srnky pištať
Ak sa bojis o poskodenie seba a biku, tak urcite pi len kofolu. Potom ta budem brat vazne.
Coca poznám síce krátko, ale nadrbaného som ho ešte nevidel...a vlastne ešte asi nikoho po jednom, alebo dvoch pivách a celodennom výjazde...
Napriklad mne dneska tema uplne otvorila oci:
Napriklad taky kopec sa ma v skutocnosti písať copets a foneticky sa číta "kopec"
Pôvodný význam je "miesto kde cyklisti môžu dostať infarkt alebo sa prevrátia na chrbát"
Dalšie čriepky cocológie prinesie možno budúcnosť ...
Lami celkovo 14 v Jarnej klasike.
http://www.tatrytour.eu/index.php?id_menu=46181&firmy_slovenska_flag=0
Pre tých čo nevedia - preteky cesťákov - Lami išiel na fulle.
Vysledky preteku sa budu udavat v dvoch kategoriach:
Nesplnil maratonsky ideal
Splnil maratonsky ideal + Datum pohrebu
ps. navrhoval by som pretekarov zakopat tam kde padli (nasere ked ta vystre na asfaltke