Lubík, vieš aké je s toho pekné hovno.... :D
02.06.2009 - 21:14:04
00
Ked sa zmiesa so smotanou, syrom a zapecie s lazanami tak je to pozivatelne, tvrdy odporcovia mozu aj klobasu dodat na prelomenie averzie :mrgreen:
02.06.2009 - 21:36:46
00
Smotana? Cestoviny? Klobasa?
Mate rozum? :shock:
02.06.2009 - 23:18:12
00
Žraloky,kaviár,rum,pálenô,cesnak,pajvô.
02.06.2009 - 23:22:19
00
o tomto som uz pisal kdesi na zaciatku tejto temy...pardon za kvalitu zaberu

Prílohy:

tatarák.JPG
tatarák.JPG 297.17 KiB thumb_up0thumb_down

03.06.2009 - 01:50:30
00
co to je? :shock:
03.06.2009 - 05:15:04
00
tatarák
03.06.2009 - 07:47:52
00
Lubík, vieš aké je s toho pekné hovno.... :D
Neviem a ani sa neodvážim si to predstaviť :P
03.06.2009 - 08:16:14
00
lebo by si zas robil to co minule :mrgreen:
vidim ze si sa poucil :D
03.06.2009 - 17:29:04
00
:wink: Tak tak. Už žiadne grcanie :lol:
03.06.2009 - 18:34:36
00
Lubík, vieš aké je s toho pekné hovno.... :D

Z koho z čoho,z pekného hovna,takže má tam byť "z".Kua chlapi dajte bacha na to do rite. :twisted: :twisted:
03.06.2009 - 19:32:43
00
o tomto som uz pisal kdesi na zaciatku tejto temy...pardon za kvalitu zaberu

Nieje to náhodou zafarbené volské oko?
03.06.2009 - 20:59:59
00
Rasta Pasta, no uz nie je :P
03.06.2009 - 21:01:48
00
marco, nie, je to "surove maso"...so svojimi ingredienciami, spolu tvoria tatarsky biftek
03.06.2009 - 21:07:31
00
Z koho z čoho,z pekného hovna,takže má tam byť "z".Kua chlapi dajte bacha na to do rite. :twisted: :twisted:

hovno ako hovno, či z alebo s :twisted:
03.06.2009 - 22:17:34
00
keyboard_arrow_up