Terry /Luboš Dupkala/
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
a ja vám obom budem pekne a plnoveľa držať palce
Neboj sa všetko bude ok aj to počasie...Však už dva dni bucham kosťou o vlnitý plech a zaháňam mraky tak to musí byť minimálne dobre
EDIT: predané
pozri si aladina pre vrutky, tiez sa to zlepsilo ale myslim, ze tam si to splavovanie uzijete tak ci tak... pripravim Vam plavacie vesty
Ale samozrejme Vám budem mávať pod zjazdom do Strečna, kde budem ako zdravoťáčka.
Dúfam, že len mávať, že nik nebude potrebovať moje služby.
ahoj alenka, nadejný strieborný plaketista by rád osobne pozdravil zlatú plaketisku krvodarkyňu
By ma zaujimalo co povie Aladin v sobotu po obede na to ze som cely mokry a od blata
Jasné, Plukovník, tiež Ťa rada uvidím. Len musíš kričať kto si, lebo bude prechádzať počítam
600 pretekárov.
Moje stanovisko bude na konci zjazdu z Polomu- budeme prvá hliadka. Je to tesne pred tým
300 krokovým výšlapom. Poznávacie znamenie- zdravotnícky kufrík s mojim avatarom.A keď
bude "teplo" krvavočervené tričko. A keď bude zima, veľa veľa vrstiev.
Tak sa teším.
Uvidíme ako mi bude v sobotu. V každom prípade prídem, hoci len kuknúť ak sa budem cítiť na figu alebo ak bude pršať. Čo už. Nie každý deň je nedeľa. Hoci som sa veľmi tešil.
Uvidíme ako mi bude v sobotu. V každom prípade prídem, hoci len kuknúť ak sa budem cítiť na figu alebo ak bude pršať. Čo už. Nie každý deň je nedeľa. Hoci som sa veľmi tešil.
Lordík ak by si neštartoval určite sa mi ozvy...Každa ruka, noha dobrá