Rád by som Vás informoval, že CYKLOPOZITIV KLUB Žilina, usporiada 4.ročník DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009 , ktorý sa uskutoční 6.6.2009 v Stráňavách pri Žiline,všetky informácie najdete na stranke http://www.cyklo-pozitiv.sk
Terry /Luboš Dupkala/
Ako keby ste este nikdy nesli maraton v dazdi alebo blate
Presne tak, keď to príde, tak makáme ďalej. Nie sme žiadne bábovky.
V Žiline vôbec už niekoľko dní neprší a ani dnes v piatok nebude. Terry s mamuťou kosťou je frajer. Jeho HEŠ, HEŠ zaberá! Slniečko sa vždy aspoň na chvíľu prederie dopredu
Prípravný a realizičný tím makal aj včera na plné obrátky. Navozili mi do domu kopec suvenírov a darčekov. K večeru sme sa zišli a pripravili sme Vám tašky. Každému s Vašim menom, pridali sme štartovné číslo, pásiky na rýchle uchytenie, lístky na jedlo a pitie, perfektné tričko a cykloponožky, energetický gel od Aminostaru, ďalších 6 drobností a deťom pastelky a čokoládu.
dufam ze mi sadnne tricko dobre.. bude fajn sa mat do coho prezliect ked budem premoceny z dazda.. inak narychlo sa nedaju vymenit ponozky za dazdnik napr ze?
inak bude v cieli dostatok kryteho miesta kam sa bude dat skovat?
Saldi, Ty máš ale orlí zrak. Prišli Ti baliť veci takí zhladovaní, že moja Janka namazala niekoľko chlebov s cibuľou a po nich sa zaprášilo. A ešte nám dobre padol malý demižónik ribezláčika, viď posledná fotka.
Informácia o počasí v Žiline o 10:30 - slnkom zaliate mesto s obláčikmi a čo je dôležité, že sa otepľuje. Zajtra o takomto čase štaruje MEDIANO, čiže väčšina prekekárov.
Všetci zaplatení máte nabalené tašky a pridelené čísla. Z fóristov so našiel týchto:
BRUTALE - Lord 3, Kiri 4, Katko 5, Konnky 9, Imroman 62,Danica Zvolen 74, LíviaZV 85 a Pinonko 102 a ďalší
MEDIANO - Gebuľa 301, mladý Skicool 307, Vás je veľmi veľmi veľmi veľa
BAMBINO, FAMILIE, HOBBY - Karol Pilný s dcérou Barborkou
Takže ja začínam umývať bike a ešte si musím behnúť k mattovi pre dve duše,ktoré mi dúfam odložil ako som mu nakázal..a inak žilinčania a martinčania poraďte!! máme sa vydať na cestu cez Žilinu,alebo cez Martin..lebo neviem ako to vypadá na kritickom úseku v úžine pri Strečne...aby sme tam neostali niekde v zápche alebo čo...!
Grey, ja by som určite volila z Prievidze cestu cez Rajec. Včerajšie zdržanie v predpoludňajších hodinách ,bolo pod Strečnom necelé 2 hodiny. Neviem, ako to bude v sobotu.Treba rátať so zdržaním!!!!!
Jaroza, Pilného s dcérou si našiel, čo Danica???
Ináč, je nádherne fotozdokumentovaný priebeh príprav na maratón.Kdo nejde, musí slintať. A nemyslím tým nad cibuľovým chlebom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Presne tak, keď to príde, tak makáme ďalej. Nie sme žiadne bábovky.
V Žiline vôbec už niekoľko dní neprší a ani dnes v piatok nebude. Terry s mamuťou kosťou je frajer. Jeho HEŠ, HEŠ zaberá! Slniečko sa vždy aspoň na chvíľu prederie dopredu
Nálada aj u nás graduje, tešíme sa na Vás!
Ale pokiaľ to nie je to hnusné lepkavé blato, čo ostáva na kolesách, tak mi to absolútne nevadí
inak bude v cieli dostatok kryteho miesta kam sa bude dat skovat?
Vybral som to z "Tvojej tašky"
Tričká ostali, veľkosti L, XL,XXL. O predaji rozhoduje šéf Terry.
Saldi, Ty máš ale orlí zrak. Prišli Ti baliť veci takí zhladovaní, že moja Janka namazala niekoľko chlebov s cibuľou a po nich sa zaprášilo. A ešte nám dobre padol malý demižónik ribezláčika, viď posledná fotka.
Všetci zaplatení máte nabalené tašky a pridelené čísla. Z fóristov so našiel týchto:
BRUTALE - Lord 3, Kiri 4, Katko 5, Konnky 9, Imroman 62,Danica Zvolen 74, LíviaZV 85 a Pinonko 102 a ďalší
MEDIANO - Gebuľa 301, mladý Skicool 307, Vás je veľmi veľmi veľmi veľa
BAMBINO, FAMILIE, HOBBY - Karol Pilný s dcérou Barborkou
Jaroza, Pilného s dcérou si našiel, čo Danica???
Ináč, je nádherne fotozdokumentovaný priebeh príprav na maratón.Kdo nejde, musí slintať. A nemyslím tým nad cibuľovým chlebom.