Rád by som Vás informoval, že CYKLOPOZITIV KLUB Žilina, usporiada 4.ročník DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009 , ktorý sa uskutoční 6.6.2009 v Stráňavách pri Žiline,všetky informácie najdete na stranke http://www.cyklo-pozitiv.sk
Terry /Luboš Dupkala/
ked už Jarko takto vyzval. usporiadatelom velké + značenie, občerstvovačky, atmosféra, skratka všetko. Alenke za výborný vajíčkový rez pod kopcom. čo je umiestnenie na bedni, oproti tým tvojim zákuskom. nie že by som útočil na bedňu, no možno keby aj tak by som zastavil. a pridám tiež jednu fotečku čo urobila pani konkyová. a ja že z čoho tie bajky tak krásne prírodne voňajú
AJ JA ĎAKUJEM ORGANIZÁTOROM ZA PERFEKTNÝ ZÁŽITOK.(poprosím Vás poraďte kde nájdem fotky z maratónu.Bolo tam veľa fotografov,takže hádam na nejakej fotke budem )
Otvor si ponúkanú galériu v tejto téme a hľadaj, alebo mi napíš číslo a popis oblečenia a biku, fotky zo štartu mám ja.
Juraj ma vyprovokoval, dám takú celkom coolovú fotku.
Saldi , Iceman,pivný brat Živčo, vedľa Kiri, v čiernom Živčove dvojča brácho, Lord Klaymen, Charlie a Konnky - na zdravie. Som jednička alebo sme jedničky? Neviem.
Pri tejto vete by som sa rád opýtal Martina Hanusa, prečo sa už konečne neprihlási na strednú alebo dlhú trať a prestane jazdiť s deťmi...
Som sa aj ja kukal, ze co to tam je za konkurenciu...ze sa chalan nehanbi Ist tam len preto aby som vyhral..nech nabuduce skusi nejaku "dospelacku" trasu ked ma najazdene tie tisice kilometrov
A teraz fórista a biker Iceman osobne - v cieli a veľmi šťastný. Jeden z málo, čo by si pridal ešte pár desiatok kilometrov, alebo sa mýlim ?
Ďalšie kilometre si pridám, ale až zajtra. Po dojazde do cieľa som už mal toho fakt dosť. Na tej fotke som už dobrých pár minút v cieli, to ma už nohy boleli len trochu, tak sa dalo aj smiať
PS: inak taktická porada pri pivku už prebehla, tak zajtra sa vydávame s Bercom zase do terénu, vyzerá to na Kasárne
konecne pri kompe.--- parada!...pre mna osobne to bol zatial najlepsie zorganizovany maraton na slovensku! takze vsetci by si mohli brat priklad! ..prekrasna a aj narocna trat, terryho uspesne bubnovanie..(vecer to preslo cez slovensko a zkosilo zopar dedin -takze by som si to na trati ani predstavit nevedel )...do kopcov zahrievalo , skopca chladilo... ..nastastie ja som krce nemal,az na ten jeden pri odoberani chipu ked som nasponoval nohu nech si to teta odopne a zrazu som nemohol chodit ...inak naozaj vsetko super,bez sance zabludenia,fotilo sa kde sa malo (uz sa tesim na zbytok fotiek ), obcerstvovacky pestre a primerane trati...kvalitne masaze litok v x-krokovych tlaceniach ..a super nalada!..apropo aj ten segedin bol vynikajuci (cely vecer som ho mal pod nosom,a este aj rano o nom vedela cela rodinka )...
len tak dalej...!
Som sa aj ja kukal, ze co to tam je za konkurenciu...ze sa chalan nehanbi Ist tam len preto aby som vyhral..nech nabuduce skusi nejaku "dospelacku" trasu ked ma najazdene tie tisice kilometrov
takých expertov je viacej... Vždy som sa utešoval tým že možno keby spravili o zopár kilometrov viac ako je dlžka vačšiny "baby" tratí tak by im došlo a musela by pre nich pris tmotorizovana jednotka pripadne vrtulnik.
Toto by som neriesil, ak ich take "vitazstva" naplnaju, budiš...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chlapcova radosť je neprehliadnuteľná ...
Na nej je osobne Veľký šéf klubu Terry a hlavný organizátor maratónu so "svojim stádom". Tentoraz je na susedovej lúke...
Otvor si ponúkanú galériu v tejto téme a hľadaj, alebo mi napíš číslo a popis oblečenia a biku, fotky zo štartu mám ja.
Juraj, mojim cieľom je všetko na DVD, CD, USB.
A teraz fórista a biker Iceman osobne - v cieli a veľmi šťastný. Jeden z málo, čo by si pridal ešte pár desiatok kilometrov, alebo sa mýlim
Pri tejto vete by som sa rád opýtal Martina Hanusa, prečo sa už konečne neprihlási na strednú alebo dlhú trať a prestane jazdiť s deťmi...
Saldi , Iceman,pivný brat Živčo, vedľa Kiri, v čiernom Živčove dvojča brácho, Lord Klaymen, Charlie a Konnky - na zdravie. Som jednička alebo sme jedničky? Neviem.
Som sa aj ja kukal, ze co to tam je za konkurenciu...ze sa chalan nehanbi
Ďalšie kilometre si pridám, ale až zajtra. Po dojazde do cieľa som už mal toho fakt dosť. Na tej fotke som už dobrých pár minút v cieli, to ma už nohy boleli len trochu, tak sa dalo aj smiať
PS: inak taktická porada pri pivku už prebehla, tak zajtra sa vydávame s Bercom zase do terénu, vyzerá to na Kasárne
len tak dalej...!
takých expertov je viacej... Vždy som sa utešoval tým že možno keby spravili o zopár kilometrov viac ako je dlžka vačšiny "baby" tratí tak by im došlo a musela by pre nich pris tmotorizovana jednotka pripadne vrtulnik.
Toto by som neriesil, ak ich take "vitazstva" naplnaju, budiš...