Terry /Luboš Dupkala/
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
Ten nápis mal byť ružový!
Gratuluji ke skvele akci, moc me to napoprve bavilo. Citil jsem radost a nadseni pro vec, vsichni si to uzivali, vcetne "nejposlednejsiho" pomocnika na krizovatce, nebo obsluhu na obcerstvovacce, o ucastnicich ani nemluvim...
Trat byla takova "alpska", dlouho nahoru i dolu, coz mi snad i vic vyhovuje, nez uhonena "pila". Kazdopadne moc hezka, chvilkami jsem mel chut zastavit a jen se kochat vyhledy. I kdyz vic singlu by samozrejme nevadilo
Take dekuji nejspis jednomu z hlavnich organizatoru (asi mistni clen Jaroza), ze nas prekecal zustat u brutale trati, bylo to takove hodnotnejsi
Divim se, ze jsem tento zavod objevil az ted. Zatimco na Dubnickem m. jsem byl 3x, tady jsem mel premieru. Odradil me snad vzdycky web, ktery pusobi celkem amatersky? Bal jsem se, ze podobny bude i zavod? Velka chyba.. Maraton mi doporucil az kamarad, ktery zas dostal "referenci" od Alese Prochazky, organizatora Sela maratonu..
Takze diky, Michal st. c. 77
To bude skôr brat, má len 26 rokov.
Nedalo mi tak som sa znovu zaregistroval. To stare som pozabudal.
Chcel by som to uviesť na pravú mieru a to viem čo hovorím.
Jediný hlavný organizátor je TERRY a jeho pomocníci ? Samozrejme banda zo základne. Kto vie ten vie a ten kto nevie už to vie.
Takýto maratón môže zorganizovať len poriadna partia nadšencov, šialencov do športu a aj milovníkov prírody! Pri jeho príprave a realizácii pomáhal každý z klubu, rodinní príslušníci, kamaráti, známi. Nebyť ale nášho predsedu cyklopozitív klubu Žilina, veľkého šéfa Terryho, tak sa nikdy neuskutoční! Stmelil nás všetkých dohromady, rozdal úlohy, zháňal sponzorov a peniažky. A verte, že veľmi úspešne.
Spomeniem ešte ďalších bez poradia. Autor tratí Skicool, veľký športovec Stic, Yombajz- trate na celej vrútocko-martinskej strane, Miňo N. a Palino W. - trate a značenie, celá rodina 2m Drobca pri prezentácii, Tonko S. a Majo P. - kosiči Kostitrasa a upravovačí tratí - minulý rok aj 300 krokový výšľap, Duško R.,Rado P., Melister - admin našej www stránky, Berkovci a iní - traťoví komisári a pekné komisárky. Pinonko, Lord Klaymen a ešte raz Tonko a Majo - aj súťažili. A na záver tá ktorá Vás aj minulý rok povzbudzovala pri rampe pod Strečnom a aktívna fóristka - Alenka zdravoťáčka. Čítam v zozname 53 členov, nespomenul som všetkých a komplet rodinní príslušníci. Mojou úlohou a mojim koníčkom bola propagácia maratónu ako celok. Nárast účastníkov je zaujímavý - v Rajeckej Lesnej v roku 2007 - asi 150, minulý rok presunutý v premiére do Stráňav 421 a toho roku prihlásených 617 a registrovaných 517 bikerov, bikeriek a detí. To hovorí za všetko! Ďakujeme zúčastneným, ďakujeme priaznivcom a tešíme sa nielen na budúci rok, ale aj na jesennú časovku Špintpolom a na akékoľvek stretnutie navzájom, najlepšie v krásnej prírode hôr...
OK, ja som to bral spôsobom "tuleník je zdrobnelina od tuleňa". Už chýba len tulenčok.
Ešte raz odpovedám. Tieto 2 baby celú trasu HOBBY poňali ako celodennú vychádzku na biku. Vôbec im nič nebolo, nič sa nestalo, len si to proste užííííívali. Výsledný čas v cieli ich vôbec nezaujímal.
Aby som to doplnil a upresnil ,
- neboli dve ale styri kusy nezneho pohlavia, ktore sa vybrali na prechadzku spolu s bajkami , -- prve dve dievcata svorne kracali a dabatovali o krasach prirody,
- za nimi necelych 5 minut sla volnym krokom dalsia slecna
- poslednou v rade ostala jedna pani, ktora hrdinsky priznala ze necakala az take velke stupania,
- vsetky boli usmiate a spokojne a hlavne vtedy, ked som povedal ze sa kludne mozu obratit a asfaltka ich dovedenia iba klesanim az do ciela,
- kde uspesne dorazili za necelych 15 minut