13.6. Šaštín - Stráže (0,9-21-7) http://h-triathlon.sk/hlstr/spravy.htm
20.6. Kuchyňa (0,8-26-8) EDIT: z technických príčin zrušené
11.7. Skalica - Zlatnícka Dolina (1-18-8) http://h-triathlon.sk/hlstr/spravy.htm
8.8. Stará Myjava (0,8-26-8)
Preteky v Šaštíne budú zároveň Majstrovstvami Slovenska..
enjoy
posledný komentár: 4. 5. 2022 o 15:42
posledný komentár: 28. 9. 2020 o 22:01
Trenovanie som nechal az na sobotu a teraz hlavne veeela oddy***** aby som bol odpocinuty. Voda bude podla aktualnych teplot rychla (orechova), trat na bike uz spominana a moj vykon vygradujem v bezeckej pasazi. To zas bude hamba
Tak v sobotu
Presne ta taka ta.
Ja to svojim deťom tiež zakazujem " deti v kuchyni žiadne behanie, korčulovanie a už vôbec nie triatlon
PS: missy to koľko si dnes dostala tých cien
noo, veď my sme si tiež hovorili, že prečo to nedali všetko naraz - takto nás mučili v chodení hore dole, hehe
ale tak Ty takto - pozerám, že si ma asi vizuálne "spoznal" a ani sa sa neprišiel predstaviť.. no teeda.. nabudúce Ti to neprepáčim
PS: ako to tam vlastne vyzerá ? (ani tam som ešte nebol)
Skalica je celkom šmaková - pekné lesné singlíky - občas také technickejšie - prejazdy cez potôčiky a podobne - minulý rok to bola peknučká trať.. plávanie je v 5O metrovom bazéne - zléé - po každej stovke musíš vybehnúť a skočiť naspäť - dosť to vyhadzuje z rytmu a navyše to vyliezanie ja na šikmine a teda, dosť sa to šmýka - aspoň majú diváci zábavu
No a to plavanie
aa neboj, veď aspoň bude sranda - to plávanie nemajú inak ako spraviť, lebo na tej šikmine sa nedajú robiť obrátky.. hlavne sa treba ísť pred pretekmi rozplávať a vyskúšať si to lezenie - keď si nájdeš na to techniku, nie je to také strašné
PS : to rozplavanie - sa hadam nebudem unavovat uz pred zavodom
su tam nejake limity?
su tam nejake limity?
Limity zneju :
- na malu po 6-tich pollitrakoch (maly bobor),
- po 10-tom kusku nasleduje Fernet O,O4 cl,
- po zaverecnom Fernet (a odchod spat),
- ukoncenie akcie podla otvaracich hodin
obmezdzenia:
1. nepluvat na dlazku
2. pre zvratky a ine plati pravidlo č.1
3. personal nechytat, nacapkat, neobtazovat .
Tak sme to aspon mali na vyske