Chlopi sezóna je predodvermi, a ak nechceme,aby nás predbiehali niake "vejúce tričká" je najvyšší čas začať poriadne na sebe makať. Čo robíte pre svoju kondičku???
Nie nie kamoš je to taka 6 % , a keď budem mať trošku čas a namontujem svoju geniálnu SIGMU Rox 8.0 / 9.0 bola poruchová / tak to aj zmeriam , a samo napíšem tu ešte kadečo chutnučké , samo , musím mať na to čas .
ja sa idem ladit sobotu na kukanovu desinu v TN...tj desat krciem ,10 piv ,10 razitok+medzizastavky ,po celom trencine podla presne navrhnutej mapky z brozury.....krigel do ruky a ide sa na start 9.00 sobota...posledna navstevnost okolo 1100 ludi
pamätám si na niektoré ročníky kď bolo 33 .st. slnko pieklo ako divé......bolo treba dodržiavať pitný režim , tak niektorí brali na jednom stanovisku aj po 2-3 pivá naraz......., takže "nakúpené" mali toho dosť
..základ pred touto akciou sú ranajky - klobasa, salama, slanina, cibula......
počas kukanky som načural tolko ako za jeden bežný týždeň, ale aspon sa mi obličky prečistili
jasne !!! a nikdy inak !!! a na vecne casy so sovietskym zväzom !!! sovietsky zväz nás vodca !!! nas cervený brat !!! atd ! takto nam skorej narodenim vymivali komousi mozgy uz v nasom rannom stadiu , ale aj napriek tomu , mam rusov podstatne radsej ako tych majstrov sveta vo vsetkom , hnusných amikov , a dakujeme im za krizu dakujeme im , ze sa mame tak , ako sa mame ! páni veľkomožní su menej ako nula , a pojdem az tak daleko , ze na mojich perfektných bikoch vymením vsetko americké čo tam mám aj za napr . niaku po.....u cinu , mam na mysli ritchey wcs a to este poriadne ***** v hmotnosti šmejdi kua kua
Tak ja uz mam po sezone (vrchol sezony boli Beskidy MTB Trophy) ... a ako som sa na nu pripravoval pocas 5 mesiacov:
- spining 1-3x do tyzdna, ako sa mi chcelo a ake bolo pocasie
- beh okolo strkovca 1x do tyzdna - aspon 7koleciek
- bike 1-2x do tyzdna kolko sa podarilo zial nemal som tachometer (ale do beskid som mal najazdene asi 900-1100km)
- posilovna - obcas (to len tak, nemalo to nejaky vyznam)
Piemerne som si daval 3-4x tyzdenne nejaku aktivitu (po osmej hodine vecernej, okrem biku, i ked aj nocne vyjazdy boli a neboli to oddychovky). Pisem to len preto, ze sa ma dost vela ludi v poslednej dobe pytalo, ako to stiham popri narocnej praci a rodine ... tak zda sa, ze sa to da ...
keď sa chce , zvládneš aj nemožné , sám som toho príkladom , no a toto ma tu už zase viacerí ukameňujú /niake nestále povahy/, no neva úprimnosť nadovšetko a spravodlivosť tiež.
A čo ako si dopadol , myslím skončil ?
Splnilo to Tvoje ocakávania ?
... sen bol, zvladnut to, prist do ciela. Umiestnenie nie je dolezite (nie som taka vykonnostna kategoria, aby som mohol pomyslat na umiestnenie) avsak podarilo sa mi prist v prvej polovici zo startujucich (nie z tych co dokoncili), co potesi.
... sen bol, zvladnut to, prist do ciela. Umiestnenie nie je dolezite (nie som taka vykonnostna kategoria, aby som mohol pomyslat na umiestnenie) avsak podarilo sa mi prist v prvej polovici zo startujucich (nie z tych co dokoncili), co potesi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie nie kamoš je to taka 6 % , a keď budem mať trošku čas a namontujem svoju geniálnu SIGMU Rox 8.0 / 9.0 bola poruchová / tak to aj zmeriam , a samo napíšem tu ešte kadečo chutnučké , samo , musím mať na to čas .
http://www.kukanovadesina.szm.sk/
http://marianletko.blog.sme.sk/c/98863/Kukanova-desina.html
pamätám si na niektoré ročníky kď bolo 33 .st. slnko pieklo ako divé......bolo treba dodržiavať pitný režim
..základ pred touto akciou sú ranajky - klobasa, salama, slanina, cibula......
počas kukanky som načural tolko ako za jeden bežný týždeň, ale aspon sa mi obličky prečistili
jasne !!! a nikdy inak !!! a na vecne casy so sovietskym zväzom !!! sovietsky zväz nás vodca !!! nas cervený brat !!! atd ! takto nam skorej narodenim vymivali komousi mozgy uz v nasom rannom stadiu , ale aj napriek tomu , mam rusov podstatne radsej ako tych majstrov sveta vo vsetkom , hnusných amikov , a dakujeme im za krizu
no ako sa sam velmi dobre poznam , tak by som bol s urcitostou najlepší z najzepších a to aj v historii
no to mas samo pravdu
a co take skusas chalanisko ???
no uz som myslel , ze mas na mysli ruské XTR
- spining 1-3x do tyzdna, ako sa mi chcelo a ake bolo pocasie
- beh okolo strkovca 1x do tyzdna - aspon 7koleciek
- bike 1-2x do tyzdna kolko sa podarilo zial nemal som tachometer (ale do beskid som mal najazdene asi 900-1100km)
- posilovna - obcas (to len tak, nemalo to nejaky vyznam)
Piemerne som si daval 3-4x tyzdenne nejaku aktivitu (po osmej hodine vecernej, okrem biku, i ked aj nocne vyjazdy boli a neboli to oddychovky). Pisem to len preto, ze sa ma dost vela ludi v poslednej dobe pytalo, ako to stiham popri narocnej praci a rodine ... tak zda sa, ze sa to da ...
A čo ako si dopadol , myslím skončil ?
Splnilo to Tvoje ocakávania ?
no super , aspoň že si zo sebou spokojný