v tombole su zatial ceny za 7000 eur, spomeniem niektore exoticky zajazd, zajazd do grecka, stresne nosice thule, cyklodresy, cyklonohavice, urcite sa oplati prist
hmm to znie zaujimavo, vidim ze sponzor je stedry. zda sa ze sa oplati prist spojit prijemne s uzitocnym
.. este sa chcem spytat na tu sutaz MALKACOV a VELKACOV, o co ide? chcem ist aj s rodinkou, ci budu mat program, aby sa nenudili. vdaka
tak tak sponzor je stedry, a deti sa urcite nebudu nudit je tam aj pre nich pripraveny okruh na sutazenie v priestore startu a ciela v dlzke cca 500m, bude aj moznost si zahrat paintball a po cely den bude hrat vynikajúca cimbalovka
Na toto podujatie sme plánovali prísť viacerí z tímu. Škoda, že zrovna na vtedy ideme na 3-dňovú túru po Tatrách. Prajem Vám, nech sa to úspešne podarí zorganizovať. Vždy ma poteší, keď sa nájdu ľudia /aj v týchto ťažších časach/ odhodlaní robiť takéto neľahké podujatie,obetovať tomu čas aby účastníci zažili príjemný deň a spravili niečo pre svoje zdravie. Držím palce nech môže byť aj ďaľší ročník!
cez explorer to funguje ok ale cez mozilu nie, ale pracuje sa na tom aby to fungovalo
Mala by stačiť zmena Content-Type napr. cez response.setHeader, momentálne server posiela text/plain, preto ani niet divu, že na tom Firefox aj Opera ľahnú ...
A okrem iného, keďže je možnosť zložiť reparát za z mojej strany nevydarenú TIR súťaž v Stráňavách, 4. júla sa vidíme
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT: GPS záznam by si mi mohol poslať, dedo?
.. este sa chcem spytat na tu sutaz MALKACOV a VELKACOV, o co ide? chcem ist aj s rodinkou, ci budu mat program, aby sa nenudili. vdaka
To je škoda
Chcel som sa prihlasit, ale nejako ten online formular nefunguje. Vyhodi to zdrojak stranky iba...
Mala by stačiť zmena Content-Type napr. cez response.setHeader, momentálne server posiela text/plain, preto ani niet divu, že na tom Firefox aj Opera ľahnú ...
A okrem iného, keďže je možnosť zložiť reparát za z mojej strany nevydarenú TIR súťaž v Stráňavách, 4. júla sa vidíme