Rád by som Vás informoval, že CYKLOPOZITIV KLUB Žilina, usporiada 4.ročník DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009 , ktorý sa uskutoční 6.6.2009 v Stráňavách pri Žiline,všetky informácie najdete na stranke http://www.cyklo-pozitiv.sk
Terry /Luboš Dupkala/
Ale panko, na tie tvoje fotky som veelmi zvedavy...mam akurat tu jednu chutovku co si mi poslal A kedze si na tom davas tak zalezat tak to bude kvalitka
fotil som usek stupanie z Višňového smer Turie a potom usek stupanie ponad ovčin vo Višňovom smer javorina...fotil som bikerov na dlhej. Fotky sa upravuju bude ich cca 350
Ako bude riešené DVD? Bude sa posielať na dobierku kdo si ho objedná alebo bude iba k dostaniu v Cyklopozitíve v Žiline? Budú tam okrem nahromadených fotiek od ľudí čo fotili aj zábery z kamier? Poprípadne či TV Patriot poskytne záznam/aj nezostrihaný/ vo vyššej kvalite?
Ako bude riešené DVD? Bude sa posielať na dobierku kdo si ho objedná alebo bude iba k dostaniu v Cyklopozitíve v Žiline? Budú tam okrem nahromadených fotiek od ľudí čo fotili aj zábery z kamier? Poprípadne či TV Patriot poskytne záznam/aj nezostrihaný/ vo vyššej kvalite?
Takže bude to DVD kde budú takmer všetky fotky. Nekvalita sa vyhadzuje. Presné číslo zatiaľ nepoznám ale počítam s 2000-3000 + film do 10 minút. Spracováva ho profík z Patriotu.
Cenu Vám zatiaľ nepoviem nakoľko musíme všetko zosumarizovať. Nechcem aby niekto kričal že Vás okrádam. Určite to bude za cenu dobierky media a práce. Takže kto bude mať záujem tak mu bude zaslané DVD na dobierku a v Žiline bude k dispozícii pravdepodobne na bulvári v Spektre.
Predpokladaná distribúcia pre zaujemcov bude koncom mesiaca. Takže Vás poprosím o trpezlivosť.
Zajtra odchádzam až do utorka na zaslúženú dovolenku...samozrejme na bajku.... takže na prípadne otázky odpoviem až po návrate z Polska... Ahojte
[quote=""]Takže bude to DVD kde budú takmer všetky fotky. Nekvalita sa vyhadzuje. Presné číslo zatiaľ nepoznám ale počítam s 2000-3000 + film do 10 minút. Spracováva ho profík z Patriotu.
Cenu Vám zatiaľ nepoviem nakoľko musíme všetko zosumarizovať. Nechcem aby niekto kričal že Vás okrádam. Určite to bude za cenu dobierky media a práce. Takže kto bude mať záujem tak mu bude zaslané DVD na dobierku a v Žiline bude k dispozícii pravdepodobne na bulvári v Spektre.
Predpokladaná distribúcia pre zaujemcov bude koncom mesiaca. Takže Vás poprosím o trpezlivosť.
Zajtra odchádzam až do utorka na zaslúženú dovolenku...samozrejme na bajku.... takže na prípadne otázky odpoviem až po návrate z Polska... Ahojte
Ďalších 500 fotiek je u mňa, dávam to na spracovanie. Posielam v rozmeroch 800x600.
Oslovil som peknú fotografku Janku Kirdajovú z Brezna. Chce mi cez niekoho zo Žiliny poslať CD/DVD s fotkami do galérie. Kto pôjdete teraz na maratón do Brezna, môžete tak urobiť. V nedeľu by ste mali ďalších cca niekoľko sto fotiek.
414 nemame? ci na opozdilcov uz tolko fotografov necakalo?
Kto by mal rád opozdilcov, ale s Tebou som si pokecal v priestore štartu a cieľa, tak som prehádzal stovky fotografií a našiel Ťa, žiaľ zatiaľ neviem nájsť 347.
CraObs, štartoval si niekde vzadu, ale driapal si sa dobre. Fotka je pri prejazde okolo Hoblíka a po prejazde cez potôčik začína výýýživné stúpanie do sedla Javorina.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takže bude to DVD kde budú takmer všetky fotky. Nekvalita sa vyhadzuje. Presné číslo zatiaľ nepoznám ale počítam s 2000-3000 + film do 10 minút. Spracováva ho profík z Patriotu.
A čo my ??
panko bude neskôr, rýchlejší je Jaroza
Nach sa páči
Oslovil som peknú fotografku Janku Kirdajovú z Brezna. Chce mi cez niekoho zo Žiliny poslať CD/DVD s fotkami do galérie. Kto pôjdete teraz na maratón do Brezna, môžete tak urobiť. V nedeľu by ste mali ďalších cca niekoľko sto fotiek.
A teraz chuťovky, chuťovky, len fóristov
Kto by mal rád opozdilcov, ale s Tebou som si pokecal v priestore štartu a cieľa, tak som prehádzal stovky fotografií a našiel Ťa, žiaľ zatiaľ neviem nájsť 347.
CraObs, štartoval si niekde vzadu, ale driapal si sa dobre. Fotka je pri prejazde okolo Hoblíka a po prejazde cez potôčik začína výýýživné stúpanie do sedla Javorina.
dakujem
na hobliku ma ujo fotograf hned poriesil, ze co sa neusmievam
registroval som este fotografov na stúpaní pred tým singlom, a potom tuším po druhej obcerstvovacke...