Terry /Luboš Dupkala/
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
Takže bude to DVD kde budú takmer všetky fotky. Nekvalita sa vyhadzuje. Presné číslo zatiaľ nepoznám ale počítam s 2000-3000 + film do 10 minút. Spracováva ho profík z Patriotu.
Cenu Vám zatiaľ nepoviem nakoľko musíme všetko zosumarizovať. Nechcem aby niekto kričal že Vás okrádam. Určite to bude za cenu dobierky media a práce. Takže kto bude mať záujem tak mu bude zaslané DVD na dobierku a v Žiline bude k dispozícii pravdepodobne na bulvári v Spektre.
Predpokladaná distribúcia pre zaujemcov bude koncom mesiaca. Takže Vás poprosím o trpezlivosť.
Zajtra odchádzam až do utorka na zaslúženú dovolenku...samozrejme na bajku.... takže na prípadne otázky odpoviem až po návrate z Polska... Ahojte
Cenu Vám zatiaľ nepoviem nakoľko musíme všetko zosumarizovať. Nechcem aby niekto kričal že Vás okrádam. Určite to bude za cenu dobierky media a práce. Takže kto bude mať záujem tak mu bude zaslané DVD na dobierku a v Žiline bude k dispozícii pravdepodobne na bulvári v Spektre.
Predpokladaná distribúcia pre zaujemcov bude koncom mesiaca. Takže Vás poprosím o trpezlivosť.
Zajtra odchádzam až do utorka na zaslúženú dovolenku...samozrejme na bajku.... takže na prípadne otázky odpoviem až po návrate z Polska... Ahojte
A čo my ??
panko bude neskôr, rýchlejší je Jaroza
Nach sa páči
Oslovil som peknú fotografku Janku Kirdajovú z Brezna. Chce mi cez niekoho zo Žiliny poslať CD/DVD s fotkami do galérie. Kto pôjdete teraz na maratón do Brezna, môžete tak urobiť. V nedeľu by ste mali ďalších cca niekoľko sto fotiek.
A teraz chuťovky, chuťovky, len fóristov
Kto by mal rád opozdilcov, ale s Tebou som si pokecal v priestore štartu a cieľa, tak som prehádzal stovky fotografií a našiel Ťa, žiaľ zatiaľ neviem nájsť 347.
CraObs, štartoval si niekde vzadu, ale driapal si sa dobre. Fotka je pri prejazde okolo Hoblíka a po prejazde cez potôčik začína výýýživné stúpanie do sedla Javorina.
dakujem
na hobliku ma ujo fotograf hned poriesil, ze co sa neusmievam
registroval som este fotografov na stúpaní pred tým singlom, a potom tuším po druhej obcerstvovacke...