ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Pridem pre Teba k Sanatoriu.... Aby si sa nam nestratila... plati i pre ostatnych, ktori nevedia, kde je krizovatka pri 2. kamenolome...
Tesim sa na stretko s Tebou a ostatnymi zajtra...
Este nam zostava sprejazdnit asi 5 jam a zhotovit mostik cez potok. A samozrejme hrablami docistit zbytok chodnika.
Dnes sa nas zislo celkom osem ludi, za co vsetkym este raz dakujem.
Prikladam i nejake ilustracne foto z chodnika.
cestou domov sme ešte prečistili singletrack na opačnej strane vydrice, takže teraz už pri jazde netreba hlavu skláňať pod úroveň brzdových páčok...
jo a zbytočne som si nastriekal nohy po kolená a predlaktia repelentom... tie svinské kliešte sa mi pricucli na neošetrené časti tela, dokonca pod oblečením - dohromady 4 ks
PS: a ako aj Martin, aj ja som doma "operovala" dvoch hnusne pripitých kliešťov z dcérinej nohy...
Všetko je úplne v pohode, ja som vďačná za pripomienky, veď je to NÁŠ singel, naše spoločné dielo - a je na nás, aby sme si ho urobili kvalitne a čo najlepšie.