Ako to bude tento rok so startom?? a popripade je nejako predznacena trasa keby som si to chcel ist najazdit alebo podla coho sa da v terenne orientovat aby som zbytocne nepobludil??
Dik za odpoved
Stretneme sa v Brezne
Len v kratkosti - SUPER a vdaka organizatorom, trat (75) bola perfektna, tak sa slo jak po masle... skoda,ze sa mi prtrhlo lanko na prehadzovacke, zazrakom som mal nahradne, ale stalo ma to asi 8-10 priecok, lebo som nemohol najst ten posledny bouden, co je uz v kontakte s prehazdovackou, mi odletel... ale i tak som velmi spokojny s celou akciu, teple sprchy - super a takisto moderator... hodnotim 1*
stevo
Brezno sa vydarilo. Maraton pekny,tazky, prostredie krasne, organizacia preteku na urovni. Mne osobne vsak pretek nevysiel. Na 25 km som v kamenistom zjazde v snahe uvisiet za Drotarom presekol bocnu stenu mojho Nobby Nica. Po vymene duse mi vsak v preseknutom mieste ostala trcat "slivka" vid Drotarove foto a isiel som s podfuknutym kolesom (cca 1,5 atm.) aby bola slivka co najmensia. Dalej som len pomaly pokracoval tak, aby som dosiel do ciela. Snad v Kosiciach uz budem mat viac stastia.
Maratón v Brezne už tradične nesklamal. Ťažká ale dobre vybraná trať - páčila sa mi oveľa viac ako minulá. Tiahle stúpania, pekné a technické zjazdy /prišiel som si na svoje/ dobré značenie, občerstvovačky v pohode, jedlo, teplá sprcha v cieli aj pre "opozdilcov". Parkovanie tiež bolo fajn a bohatá tombola v dnešných ťažkých časoch s ktorej sa mi trocha ušlo to všetko spolu = 1*
Preto sa chcem poďakovať usporiadateľom za pekný pretek na ktorý sa vždy rád vrátim...
vsetko na 1...Brezno nesklamalo ale viac by sa hodilo mozno povedat ze opat velmi prijmene prekvapilo...trat super, organizacia bez problemov, tentoraz bez padov a najlepsi vysledok aky sa mi kedy podaril a na druhy den krasnych 80 km s miestnymi priatelmi...super vikend
Pretek bol v krásnom prostredí,jazdilo sa na rôznych podkladoch s širokým rozsahom náročností aj na techniku jazdy.Organizácia na 1,no osobne mi chýbalo po dojazde pivko alebo kofola.Po tombole to však bola nepodstatná maličkosť,keďže ma vytiahli. Dakujem,aj o rok a rád.
Moje hodnotenie, kedze som sa zucastnil:
super pretek, vyborne znacenie, vyborna trat az na tie prve tri strkovo-kameniste zjazdy tie mi az tak nesadli.
Skoda ze celkom dobre rozbehnuty som skoncil na 28. kilometri kusok pred druhou obcerstvovackou kde som roztrhol retaz, nitoval som to zbytocne dlho az ma prefukal ten chladny vietor od Dumbiera a zahrial som sa az na tej luke na vyslape ku majaku-vysielacu, ktora sa sice podarila cela v sedle, potom mi ale zase zacala strielat retaz tak zvysok som siel uz len velmi opatrne aby som vobec dosiel.
Niekto sa tu stazoval na vyhlady - no asi ste sa zle pozerali lebo tie pohlady na Dumbier nad Jarabou a Mytom boli famozne
Celkovo mi tento pretek pripadal ako profesionalne zorganizovany a rad pridem nabuduce.
organizatori vdaka...za perfektne znacenie,nadherne vyhlady,...a tiez chcem vyzdvihnut originalne ceny pre vitazov...nadherny dreveny rucne vyrobeny crpak-fakt pekny
sok som zazila hned po starte dlhej,kedy sa moje predsavzatie neostat sama, zmenilo na... neostat sama a posledna Vdaka Jirkovi z CR ,som zvladla maraton...len nechapal,ze priemerku 18 na tomto maratone nedosiahne...hold slovenske kopceky
vdaka aj sympatickemu panovi na stvorkolke,ktory uzatvaral dlhu...bol mily a nedaval nam pocitit,ze sme luzeri
Lakko dakujem Este jeden maly postreh : par km pred cielom ma dobehol Stax a vravi ze uz ma ciel splneny, ked ma dobehol ani nevies ako si ma potesil ( podotykam ze zmeskal start a startoval 10 min po nas ).
ja takto:
vyborna organizacia - nie je co vytknut, vyborne znacenie - vzdy som vedel kade mam ist a vzdy som si bol isty, ze idem dobre, pekne stupania, nadherne vyhlady...
technicky to bola skor lahsia trat, chybali nejake single - ale to je dane asi prostredim a v zasade to je vec vkusu, cize to neberiem ako negativum.
ja by som si Brezno pokojne buduci rok dal s radostou este znovu - dufam, ze aj s lepsim casom - trochu som podcenil "jedlo" a pitie, myslim, ze to bol dovod mojho spomalenia niekde v 3/4 zavodu
cas: 2:50
trat: 46 km
Lakko dakujem Este jeden maly postreh : par km pred cielom ma dobehol Stax a vravi ze uz ma ciel splneny, ked ma dobehol ani nevies ako si ma potesil ( podotykam ze zmeskal start a startoval 10 min po nas ).
tento rok ti to celkom jazdi. tusim lapierre prospieva
Mno par slow na tento pretek....pekny pretek aleee....som sa stratil bo nejaky charakter otocil smerowu sipku :arrow: asi tak 3km pred cielom bol som asi 4......namiesto dole kopcom som isiel najskor hore asi 700m a potom 2-3km dole ...potom sa mi to nezdalo :idea: a otocil som sa naspet....okolitich ludi som sa pital ci newideli w bliskosti a oni ze hej tak som sa aspon sam nestratil mno a skoncil som nakoniec 29 trochu ma to mrzelo alee as tak nie lebo som bol len na kratkej.....dufam to o rok bude lepsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
stevo
mam ten pocit ze tam boli taky + bolo pozmenene značenie trate
Preto sa chcem poďakovať usporiadateľom za pekný pretek na ktorý sa vždy rád vrátim...
super pretek, vyborne znacenie, vyborna trat az na tie prve tri strkovo-kameniste zjazdy tie mi az tak nesadli.
Skoda ze celkom dobre rozbehnuty som skoncil na 28. kilometri kusok pred druhou obcerstvovackou kde som roztrhol retaz
Niekto sa tu stazoval na vyhlady - no asi ste sa zle pozerali lebo tie pohlady na Dumbier nad Jarabou a Mytom boli famozne
Celkovo mi tento pretek pripadal ako profesionalne zorganizovany a rad pridem nabuduce.
sok som zazila hned po starte dlhej,kedy sa moje predsavzatie neostat sama, zmenilo na... neostat sama a posledna
vdaka aj sympatickemu panovi na stvorkolke,ktory uzatvaral dlhu...bol mily a nedaval nam pocitit,ze sme luzeri
vyborna organizacia - nie je co vytknut, vyborne znacenie - vzdy som vedel kade mam ist a vzdy som si bol isty, ze idem dobre, pekne stupania, nadherne vyhlady...
technicky to bola skor lahsia trat, chybali nejake single - ale to je dane asi prostredim a v zasade to je vec vkusu, cize to neberiem ako negativum.
ja by som si Brezno pokojne buduci rok dal s radostou este znovu
cas: 2:50
trat: 46 km
http://buno.rajce.idnes.cz/Bikemaraton_brezno_2009/
tento rok ti to celkom jazdi. tusim lapierre prospieva
http://energobiketeam.tym.sk/
v sekcii Nase trasy - 2009 - Brezno
Jaro