mam tieto brzdy na novom stumpiku fsr. Bohuzial nemam s cim porovnavat (predtym len vecka), ale funguju coraz lepsie (postupne zabehavam). Mam vsak jeden dotaz na skusenejsich v suvislost s tymito brzdami, resp. kotucovymi hydrami vo vseob. Je normalne, ze po dlhsom intenzivnom brzdeni mi istu dobu kotuc na prednej ale aj zadnej brzde miestami "cinka" o platnicku? Vzdy to po chvili prejde. Nikde, ani na zahran. forach, som nenasiel k tomuto info.
Vdaka.
ja by som určite nejazdil brzdy s karbon páčkou...tento rok som už raz padol na na páčke avid 5 som urobil taký menší ohyb..a myslím že by carbon popraskal a už ta páčka by bola na 2 veci...
Myslím, že karbón by to v pohode vydržal, až na nejaké škrabance. Karbón je totižto pružný, materiál pák nejak extra pružný nie je, ťažko povedať s určitosťou, no mylsím že by to vydržal karbón.
mam tieto brzdy na novom stumpiku fsr. Bohuzial nemam s cim porovnavat (predtym len vecka), ale funguju coraz lepsie (postupne zabehavam). Mam vsak jeden dotaz na skusenejsich v suvislost s tymito brzdami, resp. kotucovymi hydrami vo vseob. Je normalne, ze po dlhsom intenzivnom brzdeni mi istu dobu kotuc na prednej ale aj zadnej brzde miestami "cinka" o platnicku? Vzdy to po chvili prejde. Nikde, ani na zahran. forach, som nenasiel k tomuto info.
Vdaka.
Ano je to normálne,kotúč sa pri brzdení prehreje a trocha zdeformuje,po vychadnutí je zasa ok,takže si s tým nemusíš robiť ťažkú hlavu
dik za odpoved,
trocha som sa bal, ze to budem musiet riesit odvzdusnovanim, nastavovanim a tak pod. Na viacerych miestach som sa docital, ze Elixiry su vyborne dvojpiestove brzdy, len ich casto treba najskor zdlhavo ladit. Aj tu na fore niekto pisal, ze ich musel hned nove odvzdusnovat.
Nó, úplne nové už neboli ... ale zdĺhavo by som nepovedal, keď máš civk ide to v pohode. (len ja debil som hľadal 2hodiny po pivnici toho najmenšieho červíka do prasaťa )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.bikestuff.cz/brzdy/kotoucove/avid/4012-2009-avid-elixir-cr/
"Taper Bore technology"
Zdravim,
Vdaka.
Vdaka.
Ano je to normálne,kotúč sa pri brzdení prehreje a trocha zdeformuje,po vychadnutí je zasa ok,takže si s tým nemusíš robiť ťažkú hlavu
som skor za louisu, ak nemas kratke prsty a nevadi ti dlhší chod..
dik za odpoved,
trocha som sa bal, ze to budem musiet riesit odvzdusnovanim, nastavovanim a tak pod. Na viacerych miestach som sa docital, ze Elixiry su vyborne dvojpiestove brzdy, len ich casto treba najskor zdlhavo ladit. Aj tu na fore niekto pisal, ze ich musel hned nove odvzdusnovat.