Dnes padol po dohode s vedúcim rekreačného strediska konečne termín Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009.
Takže všetkým záujemcom dávam na známosť, že Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009 sa uskutoční v dňoch 13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky. Napr. new trasa CENSORED
Organizačné pokyny..... 3. Platobné podmienky
Cena za účasť na Cyklo Camp 2009 je 79.,€ ( 2379,95., Sk ) a splatná do 30.6.2009.
Organizátor akceptuje prihlášky aj po 30.6.2009, ale cena pobytu sa zvýši na 89.,€
( 2681.,Sk).
Dnes sme konecne dostali rozpis izieb po rekonstrukcii rekreačneho strediska. Vsetky poziadavky na ubytovanie boli zatial vybavene k Vasej spokojnosti. Najväcsi zaujem je o ubytovanie v 2 lozkovych izbach. V pripade ze sa 2 lozkove izby kapacitne obsadia, ostatnych vieme ubytovat uz iba v samostatnych izbach na chatach.
Aby to nebolo len o platení tak tu ponúkam jednu z mnoha trás na camp 09 ...
kto má rad okrem šliapania up aj skvelé zjazdiky tak tu je jedna alternatíva...
PS :kto nemá zakalené kotúče tak po tej to jazde ich bude mať zaručene
ale aby som neodradil ostatných je tam aj zjadik tzv MEDIUM... odporúčam pre manželské páry jeden pôjde tam a druhý onam
Trasy vyberame z viacerych navrhnutych moznosti, tak aby ich boli schopni prejst vsetci. Vseobecne budu rozdelene na dve dlhe, dve kratke a jedna HARD CORE Startovat sa bude v skupinach rozdelenych na KRATKU a DLHU. V kazdej skupine budu sprievodcovia so zakladnym technickym a zdravotnym vybavenim. Trasa HARD CORE je urcena pre max 10 clennu skupinu bikerov, fyzicky a technicky dobre vybavenymi. Trasy po zmapovani a vyznaceni budeme priebezne uverejnovat. Termin so zvyhodnenou cenou je do konca mesiaca.
Ked to pribijes pivom tak si skoncil v 7 kole a s kofolou moze byt aj 14 a poho tak vidis ze ta kofola je aj celkom dobra vec a hlavne ked sa pije z rozumom!
hmm vidim ze toto bude skor opak prednej hory cize chlast camp a nie cyklo camp ...dost ma to odradza .... mozem dojst aj bez ubytka len na vyslapy ??
chlast sa omielal aj pred rokom a nic z toho sa do bodky nenaplnilo
a mozes dojst aj bez ubytka len prides o vela suvenirov, sprievodne akcie a nebudes mat vstup do arealu campu
a cena je za ubytovanie a stravu(vela stravy)
hmm vidim ze toto bude skor opak prednej hory cize chlast camp a nie cyklo camp ...dost ma to odradza .... mozem dojst aj bez ubytka len na vyslapy ??
MTB club SPIŠ ako organizator nezodpoveda za pitny rezim ucastnikov, pretoze su to vsetko dospele osoby Ucastnici Cyklo campu v poplatku maju zahrnuty aj patričný servis, program, zábavu atd. Samozrejme budeme radi a privitame kazdeho cyklistu, ktory bude mat chut pridat sa k spolocnej jazde. Jednotlive trasy a program s časmi odchodov bude zverejneny čoskoro.
No ja dufam ze moj skromny zaväzok 50 ucastnikov padne
Takze nahodim zoznam zaujemcov o trasu Censored. Minulorcny ucastnici to maju ako povinnost predstava je aby v skupine bol max pocet 10 bikerov. V pripade ze bude o Censored väcsi zaujem rozdelime to na dve skupiny. Podotykam ze tato trasa je svojim profilom a narocnostou urcena fyzicky a aj technicky zdatnym bikerom.
1. Dudo
2. Lagonda
3. Jezus
4. Pisosip
Daj si http://mapy.atlas.sk/ tam ti vyrata cestu. Inac z LM je to 107 km na Porač + cca 2 km dole do Poračskej doliny k rekreačnemu stredisku. Zobrazena je najkratsia varianta ale urcite pohodlnejsie to bude po dialnici a v Spišskom Štvrtku odbočit na Sp. Novu Ves a dalej smer Košice hned pri vyjazde z mesta odbočka Porač.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
3. Platobné podmienky
Cena za účasť na Cyklo Camp 2009 je 79.,€ ( 2379,95., Sk ) a splatná do 30.6.2009.
Organizátor akceptuje prihlášky aj po 30.6.2009, ale cena pobytu sa zvýši na 89.,€
( 2681.,Sk).
Dnes sme konecne dostali rozpis izieb po rekonstrukcii rekreačneho strediska. Vsetky poziadavky na ubytovanie boli zatial vybavene k Vasej spokojnosti. Najväcsi zaujem je o ubytovanie v 2 lozkovych izbach. V pripade ze sa 2 lozkove izby kapacitne obsadia, ostatnych vieme ubytovat uz iba v samostatnych izbach na chatach.
kto má rad okrem šliapania up
PS :kto nemá zakalené kotúče tak po tej to jazde ich bude mať zaručene
ale aby som neodradil ostatných je tam aj zjadik tzv MEDIUM... odporúčam pre manželské páry
http://www.bikemap.net/route/212433?124487364490986
Kilometrovo aj vyskovo to vyzera v pohode. Som zvedavy na teplotu kotucov...
http://martinsefcik.sk/
fuuha..
chlast sa omielal aj pred rokom a nic z toho sa do bodky nenaplnilo
a mozes dojst aj bez ubytka len prides o vela suvenirov, sprievodne akcie a nebudes mat vstup do arealu campu
a cena je za ubytovanie a stravu(vela stravy)
P.S. Dodo, dnes doobeda som poslal peniaze (poplatok za ucast), tzn. zajtra poobede ich mate na ucte.
Takze nahodim zoznam zaujemcov o trasu Censored. Minulorcny ucastnici to maju ako povinnost
1. Dudo
2. Lagonda
3. Jezus
4. Pisosip
chcem si vyratat cestu