....pridávam sa do Cocovho fan-klubu.
Niekedy aj mňa zaskočí a prekvapí niektorými názormi, ktoré bez obalu prezentuje a potom ich aj obhajuje. Ale bol som s ním na niekoľkých vyjazdoch a klobúk dole ako sa mu to krúti, a o to predsa ide. Viem, že je to skôr o výjazdoch v okolí Košíc, ale debata sa rozprúdila hlavne tu.
Nie každý jazdí na biku aby sa zničil a nie každý výjazd musí byť sebazničujúci - často o tom čítam a nikomu neprikazujem ako má jazdiť a čo má o tom písať.
Ja jazdím pre radosť a či sa to niekomu páči, alebo nie dám si aj pivo...asi nie som jediný...nechcem "zas...ať" fórum desiatkami fotiek, preto tam vkladám len jednu(najkrajšia je stále s pivom ) a v podpise mám odkaz na album s ďalšími... http://*****saweb.google.sk/benedik.juraj/ - nech sa páči....
Tiež sa chystám na nejaký ten maratón, ale nie preto aby som vyhral(nemožné), ale pre to aby som si to skúsil a zažil.
Čítam na fóre to čo ma zaujme, čo ma neosloví to zväčša ignorujem, ale každý má právo na svoj názor....a môže ho tu napísať. Takže sa tešte na ďalšie fotky... aj keď niekoho už nebaví preklikavat sa cez fotky pivnych poharov...
4 ja_michalko akurát teba som nemal na mysli.tebe som len odpovedal lebo sa mi chcelo.pethovi sa mi tiež chcelo ale trochu inak.a k zvyšku narážok som sa nevyjadril adresne lebo buď som tu už o tom písal a nechcel to opakovať alebo som to ani nepovažoval za potrebné a myslím že ot už fakt stačilo
FUN CLUB? Je to preklep, alebo úmysel? Ak úmysel, beriem to, je to ešte lepšie. Však nech je sranda! Nech žije COCOV FUN CLUB!
... a teraz niečo menej podstatné. Na stránke www.1kbm.sk pribudli mapy. Aj keď to v pravom slova zmysle nie sú mapy, ale skôr miniatúry, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani majster miniatúr Uko Ješita (Ješito, Ješito, už to máš zašito!). Nejaký dobrák totiž namiesto toho aby použil mapy v plnej veľkosti, skopíroval iba náhľady, ktoré sa povaľujú tu niekde vyššie v tejto téme. Môj dedo, ktorý by dnes mal už 117 rokov, by povedal: "Akasztófáravaló!"
to laco
zaujima ma jedna vec. mozno som nechapavy, ale z tej mapky 90km trate mi vobec nieje jasne, ze ktorym smerom sa ide. je mi jasne, ze od Jahodnej sa ide na Kojsovku, ale co potom? ked sa vyde hore Opatky - ide sa opat na Jahodnu, a potom kam? dolu do Kosickej, alebo do Hylova a potom hore na Lajosku, alebo opacne? toto mi tam trochu chyba a keby si mal cas, mohol by si to trochu ozrejmit aj nezmalim situacie. naj nejaka virtualna mapka s ukazkou postupu trate.
Nie si nechápavý, mne by to bez popisu tiež nebolo jasné. Jasné to môže byť iba tomu, kto si otvorí PLT súbor napr. v OziExploreri. Čo sa týka mapy, ktorú som tu zverejnil, je to len podklad, ktorý som dodal organizátorom 1kbm s tým, že oni do toho podkladu doplnia šípky, zaznačia občerstvovačky, atď. Preto ma trochu prekvapilo, keď som na stránke 1kbm uvidel takúto miniatúrnu a nedokončenú mapu.
To bol iba trochu dlhší úvod. Čo si to vlastne chcel? Aha.
Takže špeciálne pre teba. Klikni na VIRTUÁLNA TRASA 85-ka, chvíľu vydrž a objaví sa ti flash mapka s názorným priebehom trasy.
Nie, na cocotón si urobíš mapku sám, môžem ťa to naučiť. Naučil som to aj chlapcov, ktorí organizujú Kráľovský MTB maratón. Pozri sa na ich stránku a uvidíš, akú mapku (to je ale len výsledok ich návrhu trasy) zvládli urobiť sami.
Včera podvečer som bol vyskúšať novú spojku medzi hornou stanicou sedačky a asfaltkou z Idky. Spolu s výjazdom po koreňoch na červenej TZ je to podľa mňa oveľa lepšie, ako pôvodný zjazdík priamo na asfaltku.
Z vrcholu Kojšovky som sa potom spustil čučoriedkovým chodníkom , ten je v pohode, nižšie ale cestu zatarasili spílené kmene stromov, ktoré tam lesáci ponechali. Verím, že v deň maratónu to bude prejazdné
Zmena najdlhšej trasy! V poslednej časti v stúpaní od Košickej Belej na Železný vrch sa trasa predlžuje o cca 3-kilometrový lalok smerom nad Opátku (pribudnú pekné výhľady). Opravený aj úsek nad Vyšným Klátovom - stúpanie k 3 studničkám. PLT súbor pre GPS je v prílohe.
..akosi toto fórum spí, akoby ani nebolo iba pár dní do dňa "D"... v každom prípade sa môžeme tešiť, že sa nebude príliš prášiť...
..bol som si v piatok pozrieť ten pridaný úsek smerom ku Kamennému hrbu, teda takýto sadizmus pred cieľom si mohli organizátori odpustiť... vždy som sa tešil, že dojazd je z kopca a teraz sú to pred cieľom pekne výživné výšľapy...
P.S. Laco, Ty si tu expert na mapy, ako je to možné, že Kamenný hrb je aj po červenej z Jahodnej smerom na Bankov a tiež je Kamenný hrb vedľa Železného vrchu...
zusky, aj ty zavidis bohatu diskusiu a nasledne plno dojmov vo vlaknach inych maratonov?
a nas domaci nic, keby tuna laco neprispieval (ked dobre rozumiem tak neoficialne) tak ani nevieme co sa deje.
a samozrejme nemozem zabudnut; jedine coco to tu ozivuje prevelice
takze si v sobotu uzijeme?
kazdu chvilu teraz pozeram predpoved pocasia.
Organizacne timy vychodniarov si myslia, ze na prilakanie masoveho poctu startujucich staci mlctat. Presov je na tom este horsie. My uz ani nevieme, co maraton je.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Niekedy aj mňa zaskočí a prekvapí niektorými názormi, ktoré bez obalu prezentuje a potom ich aj obhajuje. Ale bol som s ním na niekoľkých vyjazdoch a klobúk dole ako sa mu to krúti, a o to predsa ide. Viem, že je to skôr o výjazdoch v okolí Košíc, ale debata sa rozprúdila hlavne tu.
Nie každý jazdí na biku aby sa zničil a nie každý výjazd musí byť sebazničujúci - často o tom čítam a nikomu neprikazujem ako má jazdiť a čo má o tom písať.
Ja jazdím pre radosť a či sa to niekomu páči, alebo nie dám si aj pivo...asi nie som jediný...nechcem "zas...ať" fórum desiatkami fotiek, preto tam vkladám len jednu(najkrajšia je stále s pivom
http://*****saweb.google.sk/benedik.juraj/ - nech sa páči....
Tiež sa chystám na nejaký ten maratón, ale nie preto aby som vyhral(nemožné), ale pre to aby som si to skúsil a zažil.
Čítam na fóre to čo ma zaujme, čo ma neosloví to zväčša ignorujem, ale každý má právo na svoj názor....a môže ho tu napísať. Takže sa tešte na ďalšie fotky... aj keď niekoho už nebaví preklikavat sa cez fotky pivnych poharov...
to rasdej odpojim brzdy a pojdem ten zjazd, ako sa nechat sundat polskym kamionistom
Coco diky. Pripajam sa do fun clubu.
coco na hrad
FUN CLUB? Je to preklep, alebo úmysel? Ak úmysel, beriem to, je to ešte lepšie. Však nech je sranda! Nech žije COCOV FUN CLUB!
... a teraz niečo menej podstatné. Na stránke www.1kbm.sk pribudli mapy. Aj keď to v pravom slova zmysle nie sú mapy, ale skôr miniatúry, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani majster miniatúr Uko Ješita (Ješito, Ješito, už to máš zašito!). Nejaký dobrák totiž namiesto toho aby použil mapy v plnej veľkosti, skopíroval iba náhľady, ktoré sa povaľujú tu niekde vyššie v tejto téme. Môj dedo, ktorý by dnes mal už 117 rokov, by povedal: "Akasztófáravaló!"
zaujima ma jedna vec. mozno som nechapavy, ale z tej mapky 90km trate mi vobec nieje jasne, ze ktorym smerom sa ide. je mi jasne, ze od Jahodnej sa ide na Kojsovku, ale co potom? ked sa vyde hore Opatky - ide sa opat na Jahodnu, a potom kam? dolu do Kosickej, alebo do Hylova a potom hore na Lajosku, alebo opacne? toto mi tam trochu chyba a keby si mal cas, mohol by si to trochu ozrejmit aj nezmalim situacie. naj nejaka virtualna mapka s ukazkou postupu trate.
To bol iba trochu dlhší úvod. Čo si to vlastne chcel? Aha.
Takže špeciálne pre teba. Klikni na VIRTUÁLNA TRASA 85-ka, chvíľu vydrž a objaví sa ti flash mapka s názorným priebehom trasy.
(OT: aj na cocotón cez cocolandiu takú spravíš?
Nie, na cocotón si urobíš mapku sám, môžem ťa to naučiť. Naučil som to aj chlapcov, ktorí organizujú Kráľovský MTB maratón. Pozri sa na ich stránku a uvidíš, akú mapku (to je ale len výsledok ich návrhu trasy) zvládli urobiť sami.
Z vrcholu Kojšovky som sa potom spustil čučoriedkovým chodníkom
..bol som si v piatok pozrieť ten pridaný úsek smerom ku Kamennému hrbu, teda takýto sadizmus pred cieľom si mohli organizátori odpustiť... vždy som sa tešil, že dojazd je z kopca a teraz sú to pred cieľom pekne výživné výšľapy...
P.S. Laco, Ty si tu expert na mapy, ako je to možné, že Kamenný hrb je aj po červenej z Jahodnej smerom na Bankov a tiež je Kamenný hrb vedľa Železného vrchu...
a nas domaci nic, keby tuna laco neprispieval (ked dobre rozumiem tak neoficialne) tak ani nevieme co sa deje.
a samozrejme nemozem zabudnut; jedine coco to tu ozivuje prevelice
takze si v sobotu uzijeme?
kazdu chvilu teraz pozeram predpoved pocasia.
...škoda, že na stránke 1kbm nefunguje fórum, mohli to aspoň presmerovať na diskusiu tu na mtbiker...