- o co som prisiel za tu dobu co som tu nebol?
- komu som chybal?
- komu som nechybal?
a vobec, vravte cosi, normalne mi to tu chybalo, len este neviem, kedy stihnem precitat tych X tisic novych prispevkov
posledný komentár: 26. 5. 2006 o 8:54
posledný komentár: 26. 5. 2006 o 8:54
btw. katko ta dobieha...uz je elitak
zaber: tomas mi uz vravel, vraj nejakeho spesla? musis u tych ryzojedov nejak dobre zarabat
asphalt:som rad ze si to prezil v zdravi, btw ty ako v praci?
to nemyslis vazne?! ze nie? chces povedat, ze ti moje vysoko fundovane prispevky, zalozene na osvedcenych axiomach typu "jedna babka povedala" resp. "zeny v robote hovoreli" , vobec nechybali????
to nemyslis vazne?! ze nie? chces povedat, ze ti moje vysoko fundovane prispevky, zalozene na osvedcenych axiomach typu "jedna babka povedala" resp. "zeny v robote hovoreli" , vobec nechybali????
ja si skor vsimam prispevky a nie ze presne od koho su ale som rad ze si spet vyzera to aj tak ze aj dobre pokecat sa tu da s tebou
spravne spravne, to som ja osobne
Co tam robim? No predsa sa divam z 22. poschodia na Blavu, ked uz nic ine... predsa nam pri imatrikulacii vraveli, ze mame najvacsiu a NAJVYSSIU fakultu na SR, tak skoda by bola nevyuzit to
Co tam robim? No predsa sa divam z 22. poschodia na Blavu, ked uz nic ine... predsa nam pri imatrikulacii vraveli, ze mame najvacsiu a NAJVYSSIU fakultu na SR, tak skoda by bola nevyuzit to
stavim sa ze ste to po tej imatrikulacii aj patricne vyuzili ako lukrativne miesto na tyckovanie