Práve som chcel napísať, že treba zmeniť plány. Radšej dajme niečo štrkové, lebo bude asi všade veľa blata. Napr. Martinky by sa aj dali hádam pojazdiť. Z Kuneradu hore a po hrebeni na Minčol a potom do Višňového, čo vy na to?
ja by som sel...teraz som prisel z Mincolu...hore ma chytela burka...preckal som ju tam a po nej som sel dole..ae je v poho...dole som isel ako cete ist vy cez visnove...ja by som isel zajtra znova ae idem dnes do infinity tak nwm:DDD
uhm, nastrbujes moje plany. Fatra sa mi zda ako obohrata pesnicka (pre mna). Uz ju mam pochodenu, pobikovanu, prebehanu. Chcel som nieco nove nepoznane, aj ked uznavam ze blato tam bude na 100% minimalne pred Lutisami. Kazdopadne ist idem, a prisposobim sa. Teda Krizava a spol.?
Buli: aj ja to poznam, ale treba uznat, ze mokro by bolo..a tie Lutise az dalej dame, len treba sucho nech si to vychutname (vyhlady, zjazdy..), uz coskoro..
V okolí Lutiš sme boli minulý štvrtok a bolo tam blato a ani nejak nepršalo. Dosť tam ťažili drevo. Myslím, že bude lepšie, ak tam pôjdeme, keď bude fakt sucho.
Ja som dnes s Imrom po robote vybehol na taký kratší výjazdík po dvoch týždňoch bez biku...ZA - Brodno - Nesluša okolo rybníka a cigánskej štvrte hore Neslušou až na hrebeň na červenú pred Jakubovským vrchom - ďalej smer Petránky, tu bolo relatívne sucho, ale potom tam prešla búrka tak neviem neviem - popod Chotárny kopec (hore sa nám nechcelo, tak sme to traverzli) - Husárik - po asfalte Čadca - Krásno - KNM - ZA....vyšlo to na nejakých 78 km a 890 výškových...mali sme celkom šťastie, že nás tie búrky na hrebeni obišli, resp. sme im ušli do Čadce, tam už aj popršalo, čiže sme sa aj slušne zadrbali, ale inak poho...prvý krát s novou prilbou a hneď som ju skoro otestoval v praxi, dole Husárikom na mokrom asfalte 75 km/h a šup točka, pekne ma vynieslo ale našťastie som to ustál...keby išlo auto
No, dneska to bolo prima...sice obcas nejaky ten dazdik a blatko ale to ku tomu patri...Kurnik, to preto si tak dneska tahal do toho uvodneho kopca, ze som ledva uvisel , pekne oddychnuty Inak na tej ceste si mal vazne celkom stastie...ked som za tebou siel, a prechadzal tou zakrutou (s ovela nizsou speed) tak som si aj povedal, ze aky si borec ze si to v tej rychlosti v pohode dal Az potom dole ked si povedal, ze si sa skoro polozil tak mi to bolo jasne
Ja som tiež dneska ráno, kým ešte slnko pekne svietilo vybehla solo smer Hôrky, Bitarová, Peklina, Paštiná, chcela som aj na Rôsoviny(akosi mi nestačilo po súľove:) ale čosi zašuchotalo v lese a keďže som šla sama, tak som hneď odtiaľ prášila:) Išla som prevažne po lúkach, ale aj tam bolo miestami blato, tak v lesoch, no neviem...po súľove a potom čo som seba, veci a bicykel dávala 3dni do kopy, akosi ešte nemám chuť na bahenný kúpeľ:)
A ku tej nedeli, vyzerá to tak, že asi sa nezúčastním, lebo oco zarytý žiletkár sa nie tak dávno vyjadril, že on NIKDY nepôjde po horách na bicykli (jedine, že by tam bola cesta) ale po tom čo to tu ( na fóre) sleduje a po súľove konečne pochopil, že čosi vydržím, tak na nikdy zabudol a už ma furt otravuje, kedy spolu pôjdeme do hôr:) Takže, ako sa vyjadril, keď sa zaučí, pôjde aj hromadne s nami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
z Kobylia snad do doliny normalna cesta ani not exist
P.S. Kuneradska dolina je super
A ku tej nedeli, vyzerá to tak, že asi sa nezúčastním, lebo oco zarytý žiletkár sa nie tak dávno vyjadril, že on NIKDY nepôjde po horách na bicykli (jedine, že by tam bola cesta) ale po tom čo to tu ( na fóre) sleduje a po súľove konečne pochopil, že čosi vydržím, tak na nikdy zabudol a už ma furt otravuje, kedy spolu pôjdeme do hôr:) Takže, ako sa vyjadril, keď sa zaučí, pôjde aj hromadne s nami.