Drocik mna nerieš bo ja som lem turista-kotolnik,ja Vam nesiaham ani po členky ,ne že to ponad... Ja lem do počtu-žeby še nehutorelo že nikto tu na vychodze nebikuje?Ja sa budem tešit aj s posledneho miesta vo vysledkovej listine... Kto nebikuje-nežije Ani nezna o čim hutorim-doležite prekonat sam seba...
No ja som dal dnes maly vylet s rodinkou.Boli sme na Starine maly okusil aj poriadny kopec...okrem toho ze sa dnes aj vysypal...bolo gut...hlavne ze ho to neodradilo...ma par skrabancov este ze mal prilbu
Pekne,pekne Majo len tak dalej-treba junioroch brávat na bajk nech sa postupne zapájajú-može byt že ich to chytí a budu zapáleny pre bikovanie-no ja mám k dispozícii tiež menšiu bandu mladých nádejných bikeroch a bikerok tak by sme ich mohly na nejakú jemnejšiu jazdu vziat,po prípade spojenú s opekačkou ...čo Ty na to?
Ahoj.
Len sa dohovarajte za mojim hrbom ( keby dačo ,tak dajte znac)
Dnes som si chcel dat umreteho na čas.( sam som zvedavy ),ale asi 500 m pred verchom som to zabalil.....tak "zasrata" cesta po tažbe ,če mi bolo na grc.. ( tolko potu pošlo navnivoč ).
Pomože tomu už len asi 500-ročna voda .
čau
Ondrik neboj nič by ci nebulo keby ši vyčuchal až hore -my po netakych debroch a blaciskoch už lopotali-šak pračka pere Hi-Hi.My dnes s Jonsakom dali cestu tak svižne 2 hodky po robotke Za Stakčínom sme na takej fajnej lúke chvílku sledovali 2 maníkov na kroskách-no bolo to dost zaujímavé ako si tam rajzovali a šantili
Ahoj.
Len sa dohovarajte za mojim hrbom ( keby dačo ,tak dajte znac)
Dnes som si chcel dat umreteho na čas.( sam som zvedavy ),ale asi 500 m pred verchom som to zabalil.....tak "zasrata" cesta po tažbe ,če mi bolo na grc.. ( tolko potu pošlo navnivoč ).
Pomože tomu už len asi 500-ročna voda .
čau
Ondrik minuly piatok som tam bol na cesťaku a ty na spešlu neprejdzeš bojiš še zašpinic cirigeľ aj novy dres co 500 metre by som mušel dac aj keby blata bolo po naboje
Zajtra idu Mato a Ondro na Kosicky maraton takze im drzme palce...nech prekonaju sami seba....aj ked Ondro je akysi zatiahnuty ....Hlavne dobre pocasicko chlopi a super naladu
Zdravim.
Tak zajtra sa idete zblacic do varoša hej Počasie zatel nevychadza,ale vam to neva...prajem horoso zažitok..hlavne bez zranenia.
Majo kelo maš tych bikov? ( ten z obrazku nepoznam)
Zdravim.
Tak zajtra sa idete zblacic do varoša hej Počasie zatel nevychadza,ale vam to neva...prajem horoso zažitok..hlavne bez zranenia.
Majo kelo maš tych bikov? ( ten z obrazku nepoznam)
Ondrik ten bike je full....a radsej ho neberem ked s vami chodim aby ste mi nezavideli
Ondrik tak to hej šli sme še prijemne zblacic-bolo suprovo aspon še neprášilo Hi-Hi Všetko O.K.až na ten dojazd do ciela ,prekvapenie jak švina pridaly nam ešči okruh skoro 6 km a ja šicko vyrachovane jak pred rokom a oni nas zahnali po dajakych šmišnych lukoch-OHNA im šče aj usporadatelom-Lancok pomasceny presne do Ciela,voda naordinovana presne do ciela atd...A voni toto No mušel mi še riadne zmačknuc co by som ešči poradno duril do pedaloch-aj retazka mi už pitala zdravička Mušel mi mocno pricisnuc,co by me Drotar nedobehnul-šak by hanba bula,no klobuk dolu šak mi dyhal na herbet jek kun Klobuk dole pred všetkými čo to absolvovali a štastlivo na pokoju ndošli do ciela
Ondrej šak by ce hamba vyfľaskala keby som ce dal dolu ale mušim povedac že še mi s tebu fajne nahaňalo, ale jak ši pisal, šicko som mal vyratane a iba boh zna keľo sily me stalo zlikvidovac tvoj 100 m naskok moja retiazku už tiež vyhravala smutnu pešničku " že uľeej oleja uľeeej" to pivo co sme si nedali dame až na Poraču bo toto co som mal še nerata A dajaka fotka makovnika še našla
Ahoj. Tak vracili sce še nam v poriadku..( čo len pozeram na foto ,tak vam aj tak trochu zavidim....no možno že o takych 30-40 rokov pojdzem aj ja ..) Potom pohutorime jak bulo...čavelo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Johny ty musis...bo by sme pobludzili
Len sa dohovarajte za mojim hrbom
Dnes som si chcel dat umreteho na čas.( sam som zvedavy ),ale asi 500 m pred verchom som to zabalil.....tak "zasrata" cesta po tažbe ,če mi bolo na grc.. ( tolko potu pošlo navnivoč
Pomože tomu už len asi 500-ročna voda
čau
Len sa dohovarajte za mojim hrbom
Dnes som si chcel dat umreteho na čas.( sam som zvedavy ),ale asi 500 m pred verchom som to zabalil.....tak "zasrata" cesta po tažbe ,če mi bolo na grc.. ( tolko potu pošlo navnivoč
Pomože tomu už len asi 500-ročna voda
čau
Ondrik minuly piatok som tam bol na cesťaku a ty na spešlu neprejdzeš
Tak zajtra sa idete zblacic do varoša hej
Majo kelo maš tych bikov?
Tak zajtra sa idete zblacic do varoša hej
Majo kelo maš tych bikov?
Ondrik ten bike je full....a radsej ho neberem ked s vami chodim aby ste mi nezavideli