ľavou prednou to zvláda.možno nabudúce to zvládne ľavou zadnou inak ten stĺp vyzerá s tými naťahanými káblami akoby ho tam presťahovali z luníka IX heh.chýbajú tam roztlieskavačky a tú značku daj prednosť v jazde natáčal asi práve vyšelec z krčmy
p.s. okienku na prvom dome je smutno a ten komín je potrebné upgradovať
dovolil som si jednu stiahnuť a hodiť tu ja.snáď mi to energizer odpustí ale je to pekná momentka.vyzerá to ako keby držal dáždnik ten dáždnik som chvíľku aj hľadal
Znacenie zle neprehladne,na dolezitych miestach.Dakujem ani neviem komu jednemu z bikerov a upozornil ma na dobry smer.A tym co postrhavali znacenie by som nas... do ruk .Nepochopim to,ale zrejme ani oni.
Trat fajn tie kameniste zjazdy moc nemusim,ale patri to k maratonu.A pozdravujem typkov co dole kopcom letia ako o zivot,a nahor brzdia pritom nemaju sancu na bednu.
Mam pocit,ze vsetko okrem znacenia prebehlo ok.
P.S. A ked je pisane dlzka trate 50km tak 50km alebo napiste 55km.Clovek si rozlozi sily,aj psychicke a ten okruh kde som navyse dostal defekt 4km pred cielom ,ma odrovnal.Ano spominalo sa to v uvode ze sa pojde okolo jahodnej opakovane,ale o dlzke navyse nie.Nebol som sam koho to dostalo.
Kamarat zlomil riaditka 9km pred cielom,a druhy zabludil na dlhej a pritom viedol.V aute sme si povedali ze sme si to proste dnes vyžrali.
Ahojte, som jeden čo si to užil do dna. Takú ťažký cyklomaratón som ešte nešiel a taký hrozný čas už dúfam nezopakujem. A to mám cestný lišaj na celej ľavej strane. Skladám poklonu všetkým, čo sa rozhodli ho absolvovať. Aké boli vôbec reálne dĺžky trás? Blúdilo sa a nebola to len vina "peších", na týchto miestach chýbali aj včas potvrdzovacie značky. Niekde boli zbytoční dvaja usporiadatelia, potom inde chýbal. Myslím si, že tých kontrol bolo prehnane. To kolo pred cieľom, to bol fakt nechutný žart! Trasa bola nezáživná a aj perla trasy, Kojšová Hoľa, bola v hmle. Počasie nakoniec poďakovalo organizátorom. Na občerstvovačkách veľmi ochotní ľudia, ďakujem Oldřichovi za dofúkanie kolies na Kojšovke. A čo mi ešte vadilo bolo rozmiestnenie občerstvovačiek, jedna skoro, ďalšia v cieli v zjazde, na dlhej bola až po nekonečných 26km(kumulovaná s tou prvou)! Ďakujem organizátorom.
To Energizer: dík za fotky
Chcem sa poďakovať pretekárovi so štartovým číslom 2 - Váczy Tibor z Košíc, za to že mi požičal na trati dušu. Na najbližšom maratóne - v Ozdíne poctivo vrátim. Takisto sa musím poďakovať maratóncovi s čislom 13 - Pali Varhaník, ktorý mi takisto dal dušu, ale to je kamoš od nás z Bánoviec a tomu nemám problém ju vrátiť.
A prejdem k maratónu. Trať rozmočená a dosť náročna, za sucha by mohla byť super. Organizácia dobrá, troška problém so značením a menšie blúdenia tých čo to nepoznajú. Ja som absolvoval prvý krát a neblúdil som. Na dlhej som mal 5 defektov a 1 pád, ale napriek tomu som sa dostal do ciela a časomiera ešte išla.
Tibor, ak by si nesiel na maraton, napis mi na [email protected] a dohodneme sa nejako s tou dušou. Pošlem ti peniaze....aby sme to dali do poriadku....
Ja som sa rozpraval v cieli s Radom Birosom a hovoril, ze s Misom Lamim boli stale na cele. Pobludili aj oni, ale zachadzku mali len 400 m, lebo Miso rychlo volal organizatorom a overil si trat telefonicky u organizatorov. To uz mali obrovsky naskok. Miso Lami vraj v stupani na Lajosku okolo Zelezneho vrchu zaradil zrazu podstatne tazsi prevod a uz ho viac Rado nevidel. Vsimnite si vo vysledkoch mladeho F. Lamiho, chlapec ma len 16 r. a skoncil celkovo druhy na 50 km trati. O par rokov budu jazdit spolu z bratom Misom a pred cielom si "strihnu" kto vyhra.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
p.s. okienku na prvom dome je smutno a ten komín je potrebné upgradovať
výsledky tu: http://cyklo.sao-tatry.sk/2009/mtbcup/kosice/index.php?kam=2
sa veru nedivím, že matt zablúdil, keď tretí v absolútnom poradí mal na štvrtého skoro hodinu náskok...
inak nedá mi pochváliť Števa Horta...opäť skvelý výsledok
katko ja neviem, ale amen bol zastupeny v ruzovych cislach
Trat fajn tie kameniste zjazdy moc nemusim,ale patri to k maratonu.A pozdravujem typkov co dole kopcom letia ako o zivot,a nahor brzdia pritom nemaju sancu na bednu.
Mam pocit,ze vsetko okrem znacenia prebehlo ok.
P.S. A ked je pisane dlzka trate 50km tak 50km alebo napiste 55km.Clovek si rozlozi sily,aj psychicke a ten okruh kde som navyse dostal defekt 4km pred cielom ,ma odrovnal.Ano spominalo sa to v uvode ze sa pojde okolo jahodnej opakovane,ale o dlzke navyse nie.Nebol som sam koho to dostalo.
Kamarat zlomil riaditka 9km pred cielom,a druhy zabludil na dlhej a pritom viedol.V aute sme si povedali ze sme si to proste dnes vyžrali.
http://*****saweb.google.sk/1kbmOpatka#
http://*****saweb.google.sk/1kbmJahodna#
To Energizer: dík za fotky
A prejdem k maratónu. Trať rozmočená a dosť náročna, za sucha by mohla byť super. Organizácia dobrá, troška problém so značením a menšie blúdenia tých čo to nepoznajú. Ja som absolvoval prvý krát a neblúdil som. Na dlhej som mal 5 defektov a 1 pád, ale napriek tomu som sa dostal do ciela a časomiera ešte išla.
Tibor, ak by si nesiel na maraton, napis mi na [email protected] a dohodneme sa nejako s tou dušou. Pošlem ti peniaze....aby sme to dali do poriadku....
http://*****saweb.google.sk/benedik.juraj/1kbmJahodna#
Ja som sa rozpraval v cieli s Radom Birosom a hovoril, ze s Misom Lamim boli stale na cele. Pobludili aj oni, ale zachadzku mali len 400 m, lebo Miso rychlo volal organizatorom a overil si trat telefonicky u organizatorov. To uz mali obrovsky naskok. Miso Lami vraj v stupani na Lajosku okolo Zelezneho vrchu zaradil zrazu podstatne tazsi prevod a uz ho viac Rado nevidel. Vsimnite si vo vysledkoch mladeho F. Lamiho, chlapec ma len 16 r. a skoncil celkovo druhy na 50 km trati. O par rokov budu jazdit spolu z bratom Misom a pred cielom si "strihnu" kto vyhra.