Imro ubrať na sile a pôjde to. Aj tak nechápem ako sa Ti to podarilo.
Odklopiť platničku od piestika za nožičku smerom k druhej a potiahnúť. Potom druhú, napokon vložiť nové naspäť tak, aby dobre zaskočili.
Myslis, ze som si nekukol teoriu ..odklopil som, nesla....skusil znova, nesla...tak som odklopil a potiahol poriadne a uz sla...ale aj s piestikom A odvtedy kaslem na to a necham si to spravit , aj ked sa za to hanbim
zajtra a v stredu mám voľno, plánujem dva celodenné výjazdy (pravdepodobne na Javorníky alebo Beskydy), počasie by sa malo umúdriť... ak by sa niekomu chcelo, kľudne sa môže pridať
To čo je vysvedčenie Ale keď vidím, ako je vonku, tak ma to akosi do hôr neláka. Za minulý týždeň som najazdil dosť, väčšinou po blate a tak dopadol aj bajk Reťaz čo mala odjazdiť 500 km do výmeny za ďalšiu sa porúčala po 250 km. A ešte musím tie platničky zadné vymeniť. Tak mi aj celkom pasuje, že budem dva dni v robote Aj tak asi počasie nebude lepšie ako dnes.
boa chlapi cez vikend som bol v jasnej na bike campe no nemi uzas celu sobotu lialo ale trat bola super rychla ale nedela celu noc lialo a cez den slnko a mierne mrholenie bolto ako cerstva malta zo super ziazdovej trati sa stalo trapenie a boj ale celkom som si zajazdil len ta nadcha ma trapi v jasnej v bike parku pekny vikend odporucam
no zase prší ale snáď to nebude na dlho...zajtra to vidím na nejaký slnečný hrebienok s dobrými únikovými možnosťami, ak to bude zlé tak si zavolám odvoz
no dúfam, že s počasím sa čosi porobí..no zrovna tiež tieto najbližšie 2 dni nemôžem. Lebo v stredu mám ešte jednu skúšku...a k tým imrovým šikovným rukám..ja mám tiež avidy ale prasa mam 3 ale systém je rovnaký...prvý krát keď som si vyberal platničky tak som si s lapierrom písal na icq asi hodinu a pol ako to vybrať a ďaľšiu hodinu ako to tam dať nazad...no ja som rozdrbal len pružinku ..a na 2x krát čo som si to robil úplne bez problémov za 5 minút vymenené a vycentrované ..chce to len cvik a nie odborníka..že lapierre
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Odklopiť platničku od piestika za nožičku smerom k druhej a potiahnúť. Potom druhú, napokon vložiť nové naspäť tak, aby dobre zaskočili.
tak to som teda este nepocul