Jakub, myslim si, ze usporiadatelia maratonu Ti jasne ukazali ake je spravne chovanie a zaradili aj kategoriu 60+ a tym len dokazali, ze Stupavsky maratom patri a bude patrit k tym dobrym na Slovensku.
Nechcem Ti vstupovat do svedomia, nie je to moj problem, len mi je to neprijemne vzhladom na p.Palkovica a inych - podla Teba duochodcov, ako si sa dost bezohladne vyjadril vo svojom prvom prispevku na ich adresu. Ak nevies, tak duochodcovsky vek zacina v mnohych krajinach od 65 rokov a dnes vela ludi aj v tomto veku dosahuje dobru sportovu vykonnost. Ak raz aj Ty prejdes do inych vekovych kategorii zistis ze je dost velky rozdiel ci si pod 40 alebo viac ako 40. Vo veku nad 40 rokov je desat rokov poznat znatelne a myslim, ze to je aj dovod preco tieto kategorie existuju. A to ze napr. aj p.Palkovic nemusi 'duojst do ciela len pokope' dokazuje aj jeho umiestnenie v prvej polovici celkovych vysledkov z minuleho rocnika Stupavskeho maratonu, kde zanechal za sebou aj omnoho maldsich - a to on este nepatri k tym lepsim 'duochodcom'...
Na rozdiel od Teba sledujem v MTB maratonoch aj mladsie aj starsie kategorie, sledoval som aj Tvoje vysledky - niektore si mal dobre... Mozno aj to je duovod Tvojej nafukanosti a neskromnosti... Ale je to Tvoj problem, ktory si ries sam...
jakub mal aj pravdu ciastocne, ved ak su kategorie od 40 rokov rozdelene po 10, tak preco to neni tak aj do 40 ? Sami ste tu povedali, ze je to rozdiel tych 10 rokov ...
tak neviem preco porovnavat 20 - rocnych s 37 rocnymi alebo kolko ... ale je to tak vsade, nemam s tym nejaky problem, ale ked uz chcete byt spravodlivi a mat kategorie, tak mozno aj tu by sa zisla kategoria ...
dik CraObs ale nejak si pochopil o co sa mi jedna...
Ja sa nestazujem na to, ze nevyhram a ani nic podobne... ale poukazujem na to, ze preco sa starsie rocniky (uz nepouzivam ten neslusny vyraz duochodcovia) musia delit po 10rokoch ked ich je tam spolu do 50 v kategoriach od 40rokov... a ketagorie kde je nas cez 120 a urcite pribudnu este dalsi je interval 20rokov. Napriklad v CR to delia pekne po 10rokoch aby bola spokojnost.
A okrem toho ako som uz uviedol v prvom prispevku, ja som zastancom nazoru, ze je jedno kto v akej kategorii startuje, ked je dobry tak sa dokaze presadit aj tam.
CraObs, ja s tvojim nazorom len suhlasim... len diskusia na tuto temu nepatri sem...
mna viac-menej len nastval necitlivy jakubov pristup v poslednej vete jeho prveho prispevku...
V poslednej vete som vyjadroval len fakt, ze v tom to veku, rekord trate nezajazdia a tiez celkova vyhra je menej pravdepodobna ako rocniky do 40rokov. Mozem kludne povedat, ze je to tak lebo moj dedo na pretekoch sice nie cyklistickych ale bezeckych a ma 60+ rokov tak tiez isiel len absolvovat trasu pokope a neskoncit niekde v nemocnici alebo sanitke, ale on si to nemal problem priznat...
jakub myslím, že keď ty budeš mať toľko rokov, tak by ťa nejaká tá medaila diplom alebo hocičo iné potešilo a myslím, že aj teraz ťa teší, keď niečo vyhráš. Myslím, že každému ide o to podať čo najlepší výkon s ohľadom na svoj vek. A to teraz nemyslím len na 40+ ale všeobecne od detí ktoré sa práve naučili bicyklovať až po veľké deti, ktoré sa to nevedia odnaučiť . A o to myslím na maratónoch ide. Dosiahnuť tú svoju vysnívanú métu. A keď je v danej vekovej kategórii najvyššia, tak prečo ju neoceniť aj takto verejne na stupni víťazov?
Hajtman samozrejme to je pravda, ze kazdy ide co najlepsie a ze chce byt ohodnoteny ale vies teraz mozem aj ja argumentovat tym, ze aj v kategorii 19-39 chcu byt spravodlivo ohodnoteni... Tak to by sme sa mohli natahovat donekonecna, preto navrhujem uzatvorme ten to moj nazor, lebo vidim, ze je to dost tabu a urcite nie som jedniny kto ma podobny nazor ale o tom som uz pisal dost. Neostava nam nic ine len potrenovat a tesit sa na maraton... koniec
opakujem ze v kategorii 19-39 je to viac o natrenovani nez o max vykonnosti v danom veku takze tuto kategoriu az tak delit netreba.. staci sa pozriet na vysledky a datumy narodenia..
btw by ma zaujimalo kto sa ti tam zda znevyhodneny? 20tnici alebo 35+?
ked sme pri tom, na druhej strane som sa tiez ohlasil proti zavedeniu kategorie 60+ nasilu, ale s ohladom na pocet ucastnikov nie vykonnosti..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nechcem Ti vstupovat do svedomia, nie je to moj problem, len mi je to neprijemne vzhladom na p.Palkovica a inych - podla Teba duochodcov, ako si sa dost bezohladne vyjadril vo svojom prvom prispevku na ich adresu. Ak nevies, tak duochodcovsky vek zacina v mnohych krajinach od 65 rokov a dnes vela ludi aj v tomto veku dosahuje dobru sportovu vykonnost. Ak raz aj Ty prejdes do inych vekovych kategorii zistis ze je dost velky rozdiel ci si pod 40 alebo viac ako 40. Vo veku nad 40 rokov je desat rokov poznat znatelne a myslim, ze to je aj dovod preco tieto kategorie existuju. A to ze napr. aj p.Palkovic nemusi 'duojst do ciela len pokope' dokazuje aj jeho umiestnenie v prvej polovici celkovych vysledkov z minuleho rocnika Stupavskeho maratonu, kde zanechal za sebou aj omnoho maldsich - a to on este nepatri k tym lepsim 'duochodcom'...
Na rozdiel od Teba sledujem v MTB maratonoch aj mladsie aj starsie kategorie, sledoval som aj Tvoje vysledky - niektore si mal dobre... Mozno aj to je duovod Tvojej nafukanosti a neskromnosti... Ale je to Tvoj problem, ktory si ries sam...
jakub mal aj pravdu ciastocne, ved ak su kategorie od 40 rokov rozdelene po 10, tak preco to neni tak aj do 40 ? Sami ste tu povedali, ze je to rozdiel tych 10 rokov ...
tak neviem preco porovnavat 20 - rocnych s 37 rocnymi alebo kolko ... ale je to tak vsade, nemam s tym nejaky problem, ale ked uz chcete byt spravodlivi a mat kategorie, tak mozno aj tu by sa zisla kategoria ...
ja by som navhol aj kategoriu "jakub" = bude bedna, ticho a pokoj..
Ja sa nestazujem na to, ze nevyhram a ani nic podobne... ale poukazujem na to, ze preco sa starsie rocniky (uz nepouzivam ten neslusny vyraz duochodcovia) musia delit po 10rokoch ked ich je tam spolu do 50 v kategoriach od 40rokov... a ketagorie kde je nas cez 120 a urcite pribudnu este dalsi je interval 20rokov. Napriklad v CR to delia pekne po 10rokoch aby bola spokojnost.
A okrem toho ako som uz uviedol v prvom prispevku, ja som zastancom nazoru, ze je jedno kto v akej kategorii startuje, ked je dobry tak sa dokaze presadit aj tam.
mna viac-menej len nastval necitlivy jakubov pristup v poslednej vete jeho prveho prispevku...
btw by ma zaujimalo kto sa ti tam zda znevyhodneny? 20tnici alebo 35+?
ked sme pri tom, na druhej strane som sa tiez ohlasil proti zavedeniu kategorie 60+ nasilu, ale s ohladom na pocet ucastnikov nie vykonnosti..
a ty ides na stupavsky?
heh, aj som chcela, ale napisal si, ze ta to nebavi tak otazka ostala uz len pre tadeasa..inac skoda, teda aspon myslim
heej? a co mu chces osobne podakovat za dnesny vykon na fore?
vsak vravim / pisem, ze skoda ze nejdes nooo