tadeas? tak super, ak mi dovtedy stihnu poskladat bike a trochu sa previest na nom, tak by som sa mala zucastnit a skoncit ako posledna, ale tak co uz.. aj posledny musi byt niekto
všetko sa môže zmeniť to že ma to nebaví neznamená že tam nepojdem ak bude cena pre posledného meri-čo idem určite
tak dojdi. za skoncenie v casovom limite budes mat u mna pivo
btw ku mojej otazke ku trati by sa nasla odpoved? aspon co sa tyka toho singlu okolo Vydrice. Trasa pred pajstunom ide o 2 zvaznice inde ako som si myslel...
...takze casový limit je do 16:00, to znamená, že na dlhej 94 km trati sa mozem flákať maximalne 6 a pol hodiny, nepoznám síce profil trate, ale dufam, ze sa to v pohode stihne............no zatial na dlhu je prihlasených iba 15 bikerov....
otazky k trati kedze som to z mapy nerozlustil pls:
za Slivom sa pojde singlom ako minuly rok alebo ako na zimnom maratone po zvaznici?
na cervenej za kosariskami kde sa minuly rok odbacalo dolava, tento rok bude odbocka kolmo doprava. potom sa chvilu ide takymi "vlnami", rychly rovny zjazd a potom dalej? rovno hore na pajstun alebo sa pajstun obchadza nejakou odbockou dolava? zjazd do borinky ide po cervenej tym korenovym zjazdom alebo este inym?
vdaka!
Takze po vcerajsej Jurkovej oslave, mozeme dalej pokracovat v organizovani ,
- takze za Slivom sa pojde singlom ako minuly rok...
- na cervenej, za Kosariskami, sa ide tak isto ako minuly rok
- Pajstun sa obchadza je to chranena oblast
- zjazd do Borinky, este pred prichodom na cervenu je odbocka dolava, korenovy zjazd sa nejazdi....
Mam otazocku
Ma organizator aj plan B ak naprsi a mili lesaci rozjazdia usek od Kačína po Železnu (zlta TZT) lebo teraz je to zaujimave radsej som to ani pozerat nebol
samozrejme do preteku sa to moze zlepsit alebo podstatne zhorsit zalezi len od pocasia a ako budu robit lesaci ale mam taku obavu ze bude to rozjazdene
Kedze sa v mapach velmi nevyznam (snazila som sa) , mohla by som mat par otazok?
Od Kamzika az Ku Slivu sa ide po cervenej znacke, alebo sa to napaja na ten singlac, ktory v podstate tu cervenu obchadza? Tusim sa isiel aj minuly rok...
A ta trat ide prevazne po tych zltych ceckach, ci sa to nejako vyrazne meni? Rada by som si totizto presla aj ten zaciatok od Stupavy na Zeleznu a od Kosarisk do Borinky, ale velmi to tam nepoznam a nerada by som sa stratila
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tadeas? tak super, ak mi dovtedy stihnu poskladat bike a trochu sa previest na nom, tak by som sa mala zucastnit a skoncit ako posledna, ale tak co uz.. aj posledny musi byt niekto
tak dojdi. za skoncenie v casovom limite budes mat u mna pivo
btw ku mojej otazke ku trati by sa nasla odpoved? aspon co sa tyka toho singlu okolo Vydrice. Trasa pred pajstunom ide o 2 zvaznice inde ako som si myslel...
Triki sa nepridá bo on už je len veget rajder a za mladi sa nasúťažil a ponaháňal až moc.
Asi si radsej pojdem svoje tempo, z oboch stran vzdialene od ocenenia
...by som povedal ze ano, aspon podla mapy a tych "serpentin" to tak vyzera
ho ho hoooo to znie dobre, ked aj ti posledni budu oceneni nejakou malou pozornostou
za Slivom sa pojde singlom ako minuly rok alebo ako na zimnom maratone po zvaznici?
na cervenej za kosariskami kde sa minuly rok odbacalo dolava, tento rok bude odbocka kolmo doprava. potom sa chvilu ide takymi "vlnami", rychly rovny zjazd a potom dalej? rovno hore na pajstun alebo sa pajstun obchadza nejakou odbockou dolava? zjazd do borinky ide po cervenej tym korenovym zjazdom alebo este inym?
vdaka!
Takze po vcerajsej Jurkovej oslave, mozeme dalej pokracovat v organizovani
- takze za Slivom sa pojde singlom ako minuly rok...
- na cervenej, za Kosariskami, sa ide tak isto ako minuly rok
- Pajstun sa obchadza je to chranena oblast
- zjazd do Borinky, este pred prichodom na cervenu je odbocka dolava, korenovy zjazd sa nejazdi....
Ano, na Kamzik od Rotundy sa bude slapat naucnym chodnickom....
Ma organizator aj plan B ak naprsi a mili lesaci rozjazdia usek od Kačína po Železnu (zlta TZT) lebo teraz je to zaujimave radsej som to ani pozerat nebol
Od Kamzika az Ku Slivu sa ide po cervenej znacke, alebo sa to napaja na ten singlac, ktory v podstate tu cervenu obchadza? Tusim sa isiel aj minuly rok...
A ta trat ide prevazne po tych zltych ceckach, ci sa to nejako vyrazne meni? Rada by som si totizto presla aj ten zaciatok od Stupavy na Zeleznu a od Kosarisk do Borinky, ale velmi to tam nepoznam a nerada by som sa stratila
Dakujeeem