Tu najdete propozicie
http://www.cyklopoltar.szm.sk/6.html
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 30. 12. 2022 o 11:12
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 13. 7. 2021 o 18:54
Ako to vyzerá s traťou? Je aj na "dolnákoch" tak upršano? Nerád by som vynechal ďalší maratón kvôli blatku a vode.
pojdem to poobede aj omrknut a dam najnovsie info z trate..
problem by mohol nastat jedine ak by nam nejaki neprajnici poskodili znacenie..
aj z toho dovodu boli organizátori nutení vypustiť velmi zaujimave useky z minulých ročníkov smerom na Dubakovo a zvolili alternativu len jedneho okruhu, na dlhej dvoch.. myslím však že na atraktivite trate to však neuberie..
a k podmienkam trate: myslim ze podmienky z jahodnej sa u nas ani zdaleka nemozu vyskytnut..to by hadam muselo cele nasledujuce dni len liat a podla predpovedi to tak vobec nevyzera.. takze myslim ze o toto sa netreba bat..
celá trat sa dala aj po dazdoch a burkach, ktore sa tu tiez kde tu zleju, v poho prejst..je ako obvykle rychla..asi 15% trate su asfaltky, zvysok tvoria lesne a lucne cesty a cesticky, na niektorych usekoch s nadhernými výhľadmi, ci "prirodnymi obcerstvovackami" plných malin....sme si dnes fajne na nich pochutili..
myslim ze blatiste useky boli max na 20% trate..zvysok bol uplne v pohode.. a nemal by s tym byt problem ani po nejakej tej kratsej burke.. ak by uz neprsalo aj tie blatiste useky by mohli celkom do soboty obschnut..ak hej myslim ze zjazdne urcite budu aj tak..len s troskou vacsej vynalozenej namahy..
ako najtazsi usek by som asi ***** druhu polovicku stupania na Sutovu jamu, kde prebieha tazba dreva.. a co narobia lesaci so svojimi traktormi na blate asi nemusim nikomu vysvetlovat..
takze tolko moje dojmy..
verim ze Vas vsetkych povzbudia a nebude vahat nad prichodom na nas maraton
dobru naladu mame na sobotu uz objednanu
prívetivostou dýchajúca obec Ozdín Vás všetkých srdečne očakáva
Nakoľko ma krátko po mojom výšlape na šutovku sekla jedna z dvoch okoloidúcich búrok,nestihol som skoro nič.
Jedno však možem potvrdiť,na tom kopčeku je parádny výhľad
Ale tieto už hádam budú ok.
Chystáme sa aj my s Jarozom, Lordom Klaym.,ja, Tono.
A keďže pôjde dlhú, s najväčšou pravdepodobnosťou ju uvidíme aj na bedni.
Ja idem cvične len hobby, aby som sa na štarte nenudila, kým budem čakať na chlapcov.
Chystáme sa aj my s Jarozom, Lordom Klaym.,ja, Tono.
Spišiaci tam rozhodne chybať nebudu
Skoda ze ten chalan co rozprasoval vodu na 2 obcerstvovacke nekrical ze je to voda,myslel som ze je to nejaky zahradkar co si odbehol z postreku zo zahradky
Ale všetko toto zatienila fajn atmosféra v cieli, dobrý gulášik cieľové chleby s masťou a cibuľou, kt. som zjedla asi 5,chladená kofolka, skvelý ľudia.
Osobne som rada, že som spoznala sympaťáka Drotára aj celou rodinou, stretla Konkyovcov, Liviu, Pilných na čele s Danicou.
Síce som prišla o termoprádlo zabudnuté v sprchách, ale stálo to za to. Beriem to ako povolené straty.
Organizátorom vďaka.
http://cyklo.sao-tatry.sk/2009/mtbcup/hornohrad/index.php?kam=2