chcelo by to opat pivko a vytriast zo seba kopec zazitkov... navrhujem KRISTIAN PUB vo stvrtok 05. juna 2008 19.00
ohlaste sa mi, nech pripadne rezervujem terasu s vyhladom
posledný komentár: 16. 1. 2010 o 21:10
posledný komentár: 9. 9. 2009 o 12:30
posledný komentár: 29. 3. 2008 o 19:39
zosupoval sa v takom zjazde, a to este nezacala ta prava Albanska kava a siel pomaly. keby sa bol vystrel kdesi v tom skutocnom technickom zjazde, tak ho nepozbierame. bol nam ale prikladom, a od vtedy sme si davali sakra pozor (aj ti, co do vtedy zjazdovali istejsie a rychlejsie).
nastastie sa vyrubal rovno pred p. doktorkou, plastickou chirurgickou, takze ta mu to hned spravne obviazala a mohol zjazdovat dalsich 40km do ciela. vecer ked sme dosli do kempu o 22:30 tak mu to bez umrtvenia pod lampou v besiedke zasivala
zasivanie bez umrtvenia muselo byt tiez prima
ze skore uzdravenie a najma dalsiu jazdu bez padov prajem!
Mohla by si ho volať Rambo, keby si to bol štopkal sám...
Aj ked na druhej strane, do stredy daleko
len uz by som aj Duska uzrel a ten do Strngaca netrafi ...
Ja len, že väčšina ľudí, ktorí v poslednom čase chodia, býva v II. obvode.
Dajte svoje návrhy!
Každý kto chce prísť nech napíše, kde by sa mu to páčilo (môžeme to využiť ako databázu podnikov do budúcna), no a podnik, ktorý bude mať v stredu o 16:00 najviac hlasov, vyhráva!
Aj keď niekedy príliž demokracie škodí, jedenkrát to môžeme vyskúšať!
Ja dávam hlas Štrngáču.
ak mesto, tak jedine po 20:00, inak to u mna nejde.
ja by som mohla stvrtky.
štrngáč!
Ja som so Strngacom OK, cize mu davam svoj aj Kaskin hlas.
P.S. Ak niekto chce navrhnut ine miesto, nech prosim zohladni to, ze nie vsetci tuzia sediet v zafajcenom priestore a niektori chcu prist na biku a mat ho odstaveny na dohlad. V Strganci je to vyriesene super kedze sa sedi na terase a teda ludia mozu dojst na biku uplne bez problemov. Cize v podstate to moze byt pre tych co byvaju kusok dalej aj dobra zamienka na light vecerny vyjazd.
nie zlý nápad