Ja neviem, ale keď píše chlapec, že má dutúé osku, tak má asi Hollowtech II a do toho klasický sťahovák nenašroubuje a podľa mňa ani nie je treba. Ľavá kľuka by mala ísť dole bez väčších problémov, keď sa povolia skrutky na nej a potom osku aj s pravou kľukou vyklepať von.
nie niesu..potrebujem vycistit stred ale ako kluki dole???
A teda ake tam boli, ine som na shimane este neviedel. Mozno ak sa vopcha tak tym srobom podloz stahovak, dole by to malo ist uz celkom lahko- octalink nedrzi az tak jak 4-hran.
pocuvaj faithless ty s naozaj diletant,alebo sa len tak tvaris.Co to chces stahovat ked nemas na to original stahovak.Prosim ta uz tu prestan spekulovat a daj to do servisu.Nebud lakomec.
audino:octalink ma tiez dutu osu podoba sa to klasickemu stvorhranu,ale vnutro osky nie je plne.Je tam normalna diera.
triki: Veď hej, ale keď chlapec napísal, že sa mu nemá sťahovák o čo zaprieť, tak som myslel, že použil octalinkový a nešlo mu to, lebo nemá octalinkovú osku. Nenapadlo ma, že to skúšal so sťahovákom na štvorhran.
Na stiahnutie kluk s osy octalink je potrebne si zadovazit original stahovaky od firmy shimano.Stahovaky maju oznacenie TL-FC 10,TL-FC 15.Jeden do druheho zasunut.
Vzhladom na ich cenu a cenu za ktoru ti ich stiahnu v servise sa to neoplati kupovat.
Na stiahnutie kluk s osy octalink je potrebne si zadovazit original stahovaky od firmy shimano.Stahovaky maju oznacenie TL-FC 10,TL-FC 15.Jeden do druheho zasunut.
Vzhladom na ich cenu a cenu za ktoru ti ich stiahnu v servise sa to neoplati kupovat.
Tiež si myslím, ale keby si si ho chcel naozej kúpiť tak hľadaj toto:
Najlepsie riesenie, len aby Ta nezosokovalo, ze za cenu kvalitnych samostahujucich skrutiek (Middleburn a pod.) das tolko, ako za niekolko stahovakov z Kovysu dohromady (GBP 15.00 v UK, t.j. 800-900 Sk).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A teda ake tam boli, ine som na shimane este neviedel. Mozno ak sa vopcha tak tym srobom podloz stahovak, dole by to malo ist uz celkom lahko- octalink nedrzi az tak jak 4-hran.
audino:octalink ma tiez dutu osu podoba sa to klasickemu stvorhranu,ale vnutro osky nie je plne.Je tam normalna diera.
Tiež si myslím, ale keby si si ho chcel naozej kúpiť tak hľadaj toto:
typ Ultegra:
http://www.kovys.cz/index.php?strom_vetev=JRZ&men=swet
alebo:
ako napísal triki:
http://cycle.shimano-eu.com/catalog/cyc ... 5275543247
faithless, faithless