P.S. Ak niekto chce navrhnut ine miesto, nech prosim zohladni to, ze nie vsetci tuzia sediet v zafajcenom priestore a niektori chcu prist na biku a mat ho odstaveny na dohlad. V Strganci je to vyriesene super kedze sa sedi na terase a teda ludia mozu dojst na biku uplne bez problemov. Cize v podstate to moze byt pre tych co byvaju kusok dalej aj dobra zamienka na light vecerny vyjazd.
Medzi tvojím a mojím príspevkom bol len môj návrh na Justína... Takže:
- Justín má dvor, kde sa sedí a na dvore je aj stojan na bicykle (na zafajčené priestory nemám chuť ani ja a oklamať ma na nefajčiarsku miestnosť bude už ťažké)
- čapujú pivo z niekoľkých pivovarov, v rôznych stupňoch obtiažnosti, dokonca aj čierne
- 50 m od vchodu sú zastávky trolejbusov a autobusu
- 100 od vchodu sú ďalšie zastávky trolejbusov a autobusu
- 120 a 150 m od vchodu sú zastávky električiek
- ľahko sa odpotácaš domov (tým myslím Jesusa), na pol cesty ťa dokonca odprevadím
JoKo: Už len musíš presvedčiť ešte zopár ľudí, aby mu dali svoj hlas! Aj keď, niektorí si ho šetria na voľby alebo superstár.
dana: Pivko po badmintone - ideálna kombinácia.
marecej: Čo mrnčíš? Naposledy si to mal s odvozom až domov.
missy: Daj niečo, čo nie je odruky!
Jezus: K tebe nemám nič.
Ešte nie som a tykať sme si mohli, môžeme a budeme môcť. Ale fakt je, že spisovateľujem nejaké článočky a podobné blbiny s habilitáciou súvisiace. A ak som chýbal tu, nechýbal som napr. na AM.ENe v MT.
Beztak to podám až keď čísla "doskočia" - ale CC práce už asi pol roka nie sú môj problém, potrebujem hlavne doraziť nejaký učebný text o predpísanom minimálnom rozsahu. A to je pri "odbavovacích termínoch" Vydavateľstva UK nadlhooo (a presne to ma od toho doteraz odrádzalo, no ale už mi iné nezostáva). Tie články sú skôr "podmaz" pre môj budúci projekt - inak povedané, musím dokázať, že to, čo chcem robiť, pravdepodobne aj viem robiť. A v podstate už sa mi črtá aj osnova habilitačky... niečo ako "Oxometalate anions as the supramolecular synthons"
Už mám také skúsenosti, že názvy prác, resp. projektov sú také komplikované, že im nerozumejú ani samotní riešitelia... Takže sa to ani nesnažím pochopiť.
No ale nezahulujme to tu chatom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Medzi tvojím a mojím príspevkom bol len môj návrh na Justína... Takže:
- Justín má dvor, kde sa sedí a na dvore je aj stojan na bicykle (na zafajčené priestory nemám chuť ani ja a oklamať ma na nefajčiarsku miestnosť bude už ťažké)
- čapujú pivo z niekoľkých pivovarov, v rôznych stupňoch obtiažnosti, dokonca aj čierne
- 50 m od vchodu sú zastávky trolejbusov a autobusu
- 100 od vchodu sú ďalšie zastávky trolejbusov a autobusu
- 120 a 150 m od vchodu sú zastávky električiek
- ľahko sa odpotácaš domov (tým myslím Jesusa), na pol cesty ťa dokonca odprevadím
dana: Pivko po badmintone - ideálna kombinácia.
marecej: Čo mrnčíš? Naposledy si to mal s odvozom až domov.
missy: Daj niečo, čo nie je odruky!
Jezus: K tebe nemám nič.
a este ked vystupis na tej spravnej zastavke, bude to ok
No vitaj, pán docent... Už som ťa niekde spomínal, že tu chýbaš.
P.S: už si bol habilitovaný? A keď si bol, môžeme si ešte tykať?
No ale nezahulujme to tu chatom.
tulenik, snad sa Ti este niekde v tom ruksaku povaluje to nieco, za co Ti mam dat peniaze a zajtra to teda uspesne uzavrieme.