Keďže som si povedal, že tento rok by som chcel najazdiť viac km ako po roky minulé, zúčastniť sa aj nejakých maratónov, a nechce sa mi jazdiť samému, zakladám túto tému, prostredníctvom ktorej Vám dám vedieť keď sa budem niekam chystať. Jazdím MTB aj cestu.
No a kto bude mať chuť, nech sa pridá!
Odchod od troch zajacov cca 17:30 az 40 ?
Cca o piatej startujem od apolla biznis centra.
Inak je to tuto:
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=48.213822,17.151667&daddr=&hl=sk&geocode=&mra=mi&mrsp=0&sz=19&sll=48.213768,17.151745&sspn=0.001212,0.003433&ie=UTF8&t=h&z=18
Snad tam uvidis ten bod, pri tom kruhaci by mala byt krcma u troch zajacov alebo tak nejako, osobne som si ju tam nikdy nevsimol
Odchod od troch zajacov cca 17:30 az 40 ?
Cca o piatej startujem od apolla biznis centra.
17,50 by sa dalo
SOm za, za light vylet
ako byva racianske vinobranie, na kruhaci do prava a tam je nalavo krcma 3 zajaci a napravo su odstaveni miestny, ktori popijaju bud capovane sirupy alebo vino
konecna faza:
sogi, joli a cicamica 18 - 18,15 krasnany (poprosim o potvrdenie ci sa mysli pekna cesta nalavo jehovisti napravo colny sklad, diky)
Nabuduce sa rad pridam, do prace chodim na bajku v podstate kazdy den (keby mal byt nejaky teren, tak to potrebujem vediet o den skor aby som isiel do prace uz na normalnom bajku)
Prijemne pojazdenicko. Cestou spat pojdem smerom z BK na peknu cestu po asfalte, tak by sme sa mali vidiet, stary fialovy skaredy kvazi MTB bajk, modry ruksak, tak som to ja ;o)
Už niekoľko rokov rozmýšľam ísť sa pozrieť na rakúsku tour. Vždy do toho niečo vošlo.
V sobotu je časovka v Podersdorfe (pri Neusiedlersee), ale nemôžem, rodinné posedenie. V nedeľu sa ide posledná etapa Podersdorf - Wien, ešte pozriem trasu, asi sa ide okolo Brucku. Alebo ísť vlakom z Petržalky do Podersdorfu, pozrieť si štart a na kole domov. Nie je však ešte isté, či rodina pustí (upratanie chalupy a okolia po sobotnom posedení cca 15-20 človekov)...
Nevie niekto, či sa ešte stále dá ísť k Neusiedlsee vlakom aj s bicyklom a za pár eur ako v minulých rokoch?
P.S. - zo slovače štartujú Martin Velits, Jano Valach a Martin Riška...
Oznam pro ucastniky zajezdu: Velmi prijemny vylet a pre mna aj uplne nove nezname useky, dakujem. Ale dobre si skontrolujte nohy a pod., ja som nasiel jedneho kliesta (ani sa nedivim po tom predierani sa vsetkym moznym).
A este par foto. C. 6 sa mi velmi paci - ten krasny zeleny podrast mi pripomina skor krajinu hobitov ako Karpaty.
Oznam pro ucastniky zajezdu: Velmi prijemny vylet a pre mna aj uplne nove nezname useky, dakujem. Ale dobre si skontrolujte nohy a pod., ja som nasiel jedneho kliesta (ani sa nedivim po tom predierani sa vsetkym moznym).
A este par foto. C. 6 sa mi velmi paci - ten krasny zeleny podrast mi pripomina skor krajinu hobitov ako Karpaty.
veru veru, ziaaadny asfalt len minimum, toto bol iny teren, blato, zapratane cesty od "ujov z cadce" (zevraj), a neuveritelne hejna komarov, ktore nas donutili riesit vyber trasy v co najkratsom moznom case a pustit sa hned dalej.
Suhlasim s Jezusom, ze vylet bol super, vyber trasy aj ucastnici:) a snad som vas moc nebrzdila
bolo to fakt super
aj foto c. 5 je zaujimave
my sme ta mozno aj videli ako zacinaju RD (aj nove tam stavaju) okolo tej 18,15, Joli po tebe aj skrikol ale si to asi nebol ty
Teším sa na ďalší výjazd, dovtedy skúsim splašiť nejaké nové tangáče.
Nemam tacho na tomto bajku, tak som nesledoval cas, ale asi som to nebol ja, taku grupu som nevidel po ceste.
Videl som len dvoch postarsich panov v skupinke s takou mladsou slecnou, cela v bielom a pani nou boli velmi akoby som to slusne napisal, "zaujati"....discusting...tak som radsej dupol do pedalov a rychlo zdrhol.
Pekne foto, tak snad nabuduce, len na neasfaltove cesty musim mat normalny bajk, na tom "pracovnom" je to v podstate bez odpruzenia a vyplet kolies je strasne makky. Bojim sa na nom
EDIT
noo, lebo Jolimu dajak dobre vonala