http://www.stupavskymaraton.sk/#home.php
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
tadeas? tak super, ak mi dovtedy stihnu poskladat bike a trochu sa previest na nom, tak by som sa mala zucastnit a skoncit ako posledna, ale tak co uz.. aj posledny musi byt niekto
tak dojdi. za skoncenie v casovom limite budes mat u mna pivo
btw ku mojej otazke ku trati by sa nasla odpoved? aspon co sa tyka toho singlu okolo Vydrice. Trasa pred pajstunom ide o 2 zvaznice inde ako som si myslel...
Triki sa nepridá bo on už je len veget rajder a za mladi sa nasúťažil a ponaháňal až moc.
Asi si radsej pojdem svoje tempo, z oboch stran vzdialene od ocenenia
...by som povedal ze ano, aspon podla mapy a tych "serpentin" to tak vyzera
ho ho hoooo to znie dobre, ked aj ti posledni budu oceneni nejakou malou pozornostou
za Slivom sa pojde singlom ako minuly rok alebo ako na zimnom maratone po zvaznici?
na cervenej za kosariskami kde sa minuly rok odbacalo dolava, tento rok bude odbocka kolmo doprava. potom sa chvilu ide takymi "vlnami", rychly rovny zjazd a potom dalej? rovno hore na pajstun alebo sa pajstun obchadza nejakou odbockou dolava? zjazd do borinky ide po cervenej tym korenovym zjazdom alebo este inym?
vdaka!
Takze po vcerajsej Jurkovej oslave, mozeme dalej pokracovat v organizovani
- takze za Slivom sa pojde singlom ako minuly rok...
- na cervenej, za Kosariskami, sa ide tak isto ako minuly rok
- Pajstun sa obchadza je to chranena oblast
- zjazd do Borinky, este pred prichodom na cervenu je odbocka dolava, korenovy zjazd sa nejazdi....
Ano, na Kamzik od Rotundy sa bude slapat naucnym chodnickom....
Ma organizator aj plan B ak naprsi a mili lesaci rozjazdia usek od Kačína po Železnu (zlta TZT) lebo teraz je to zaujimave radsej som to ani pozerat nebol
Od Kamzika az Ku Slivu sa ide po cervenej znacke, alebo sa to napaja na ten singlac, ktory v podstate tu cervenu obchadza? Tusim sa isiel aj minuly rok...
A ta trat ide prevazne po tych zltych ceckach, ci sa to nejako vyrazne meni? Rada by som si totizto presla aj ten zaciatok od Stupavy na Zeleznu a od Kosarisk do Borinky, ale velmi to tam nepoznam a nerada by som sa stratila
Dakujeeem