Dnes sa ozvali stare zranenia z Vietnamu , ale pocasie mi nedalo a v ramci moznosti som sa
vybral cistit jeden chodnik. Co som stihol upravit to som si aj zbehol. Za 4 hodky roboty necele
3 minuty jazdy Aspon ze som si to natocil s fotakom na prilbe
Kto chce kuknut http://www.web-share.net/download/file/item/singlac14.709.avi_35889
musi stiahnut
Jasné, no bol to fakt kúsok. Len je tam blbý povrch, dosť sypké a v strede vymytá jama od vody. Smerom dole nezjazdné, hore je to 5minút potenia.
Celkovo táto "skratka" spríjemnila výšlap hore na chatu, žltý chodník je príjemne šlapateľný s miernym stúpaním. Takže komu sa nepáčia posledné rozbité metre pred chatou, doporučujem ísť rovnako.
Jasné, no nie vždy je chuť šlapať. A aj zmenu treba.
Určite si ešte niekedy vyšlapem ten kamenistý úsek.
Inak našiel som možno novú variantu smerom dole z chaty, teda ešte neviem ako vyriešiť zjazd z Brestova dole. Ide o to, že zelená ďalej je fakt riadne zarastená a navyše je tam pár nepríjemných stromov, takže to moc nestojí za to.
V jednej tej zákrute pri šlapaní hore na chatu ide dole celkom pekná zvážnica, teda ďalej som ňou nešiel no predpokladám, že viem kam ide, teda pôjde to ponad starohradskú dolinu, no druhým hrebeňom (nie tým kade ide červená). Tento chodník potom zbieha na stranu Varína a teda na lúky nad Varínom, prípadne by sa dalo odbočiť na jeden chodník, ktorý vedie dole k Starhradu. Niekedy sa na to pôjdem bližšie pozrieť, no najhorší úsek bude z brestova dole. Potom tu ešte zostáva červená, halvne je menej zarastená.
No asi to bude ono, predpokladal som že to pôjde niekde do tých miest. Je to pravdepodobne stará zvážnica, ktorá sa už moc nepoužíva. Je to asi na prelome 3-4 zákruty (tie čo sa opakujú) smerom hore.
V nedeľu máme s Bercom na pláne prejsť celý hrebeň Javorníkov z CA do PU. Ráno vlakom do CA a do večera sa hádam dostaneme do PU. Hlavne, aby bolo ale dobré počasie. Tempo bude asi trocha svižnejšie. Teda svižnejšie v rámci Bercových možností (na dovolenke mu asi forma upadla ) Ale nejaké zastávky na kofolu a obedík sú v pláne.
isiel by som rad ale pocko na nedelu nevyzerá najlepsie...a na nedelu ak bude pekne mame s kolegami naplanovanu hrebenovku Velkej Fatry...vlakom do ruzomberka a potom kade tade az niekde do turca??? nepamatam si presne ako mi to vraveli
No na tvoj sobotný trip sa to ani len trochu nechytá. Veľa šťastia v Rakúsku.
to Berco: fajn prístup. Len ja by som radšej v tridsiatkach jazdil ako sa zase po blate boriť. Ale verím, že nebude moc pršať búrky nevadia. Teda, ak nebudú v nedeľu cez deň.
No škoda chlopi, ja nemozem, mam chory bike: praska v stredovom, zadna brzda kvili, kolesa rozcentrovane, jedine, ze by ste mi servis urobili, inak to nema zmysel..skoda, skoda (v servise maju toho vela)..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vybral cistit jeden chodnik. Co som stihol upravit to som si aj zbehol. Za 4 hodky roboty necele
3 minuty jazdy
Kto chce kuknut http://www.web-share.net/download/file/item/singlac14.709.avi_35889
musi stiahnut
Nehádam sa, no ja som tak blbý, že vždy keď tam idem, musím to skúsiť celé vyšlapať.
Celkovo táto "skratka" spríjemnila výšlap hore na chatu, žltý chodník je príjemne šlapateľný s miernym stúpaním. Takže komu sa nepáčia posledné rozbité metre pred chatou, doporučujem ísť rovnako.
Určite si ešte niekedy vyšlapem ten kamenistý úsek.
Inak našiel som možno novú variantu smerom dole z chaty, teda ešte neviem ako vyriešiť zjazd z Brestova dole. Ide o to, že zelená ďalej je fakt riadne zarastená a navyše je tam pár nepríjemných stromov, takže to moc nestojí za to.
V jednej tej zákrute pri šlapaní hore na chatu ide dole celkom pekná zvážnica, teda ďalej som ňou nešiel no predpokladám, že viem kam ide, teda pôjde to ponad starohradskú dolinu, no druhým hrebeňom (nie tým kade ide červená). Tento chodník potom zbieha na stranu Varína a teda na lúky nad Varínom, prípadne by sa dalo odbočiť na jeden chodník, ktorý vedie dole k Starhradu. Niekedy sa na to pôjdem bližšie pozrieť, no najhorší úsek bude z brestova dole. Potom tu ešte zostáva červená, halvne je menej zarastená.
Včera som si dal Rôsoviny,ale nikdy viac v tomto teple, pri bikovaní potenie, pri státi ovada, treba ísť k vode..
to Berco: fajn prístup. Len ja by som radšej v tridsiatkach jazdil ako sa zase po blate boriť. Ale verím, že nebude moc pršať búrky nevadia. Teda, ak nebudú v nedeľu cez deň.