Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
Dnes ráno o 06:00 s Bluebikerom smer Snina, zašli sme pozrieť Ondreja Baču, trošku sa mi pohral s bajkom (dík Ondrej .... jak hodzinky ) potom sme ešte zašli na Starinu, Ulič a Novu sedlicu a s5 cez Ulič, Stakčin, Kamenicu, Humenné, Radvaň a ML
Bodka: pivo aj kofola boli na stole takze sa zrejme dohodli aj s eurom. Dnes som v meste stretol Maroša (Mao) tak hovoril ze nebol to on co ta zdravil. No a ty si sa nakoniec vybral do Rymanowa alebo si dal iny smer? Dnes sme boli pozriet este vychodnejsie od nas Krasny kraj v okoli Sniny, Stariny a tak. Ondrej Bača sikovny servisman, vidno ze ma roky praxe U nas zajtra o 10:00 otvaraju pri amfiteatri Naucny chodnik - Lesopark Kamjana. Chystame sa tam pozriet na bajkoch aj to prejst cele, dufam ze pan primator a spol. nebudu proti
bol som tam.dnes letim na tu preventivnu..dam bike do uschovne na zeleznicu.joj sak si mal dat bike dole z auta a sfotit sa pred znackou n.sedlica jak na nom mastis a ne auto fotit vcera zmrzlina sobrance.objednany som na 8.30 a doktorku mam na konci mesta takze hore to uz nestiham iba ak neskor prijdem,este neviem kam pojdem vsetko zavisi od pocasia a ta domasa..ides?vypada to biedne s pocasim.idem,cau. http://www.mlbikers.banda.cz/clanek/21265/lesopark-kamjana-lesna-cyklotrasa/
trasa, celkom v pohode .... hodil som tigra menšie škrabance na ruke a nohe, pohužvana sedačka, ale inak pohodka ... dobre že som nemal prilbu, asi by bola fajne zdemolovana
dnes HE aj ML bol som pozriet to otvorenie novej trasy..chlapci este ostali ju vyskusat
ako jediní traja bikeri (Jimy, Sparcus a ja) sme vyskúšali prejsť trasu počas oficiálneho otvorenia Lesníckeho náučného chodníka Kamjana. Chodník je pekný, po trase je asi 8 informačných tabúľ. Pre bikerov je akurát na niektorých miestach nevhodná úprava terénu - v stúpaniach sú v zemi vyhĺbené schodíky. Nevadí, na jazdenie sú tam aj iné cestičky ktoré nepatria k náučnému chodníku. Sparcusovi sa nevydaril jeden "jump" a pri dopade skoro zo sebou zobral strom Dobre že sa nič vážne nestalo. Akciu sme ukončili pečenou klobáskou a minerálkou na Čertovom kameni. Celé to malo trvať do 18:00 ale my sme mali robotu s prípravou bajkov na Domašu tak sme sa pobrali domov okolo pol druhej hodiny.
ten sparcus nejako casto pada dnes piskorovce.dalej sa mi uz do kopca nechcelo strasna horucava.zajtra aj ja vybehnem na dobru,vypada to ze pocasie este bude ako tak ok.
Armstrong: jasnee priď vyskušať . Som len zvedavý že dokedy tie pekné drevené lávky a prejazdy vydržia...či ich niektorí spoluobčania nepoužijú ako palivo do pece No nič, neriešim...Keď berieš ten modrý dres tak ťa určite neprehliadnem dúfam, že sa zajtra stretneme.
Bodka: to je pravda že padá častejšie jak ja, ale hlavne preto že on veľa skáče..ja s mojou RST vidlou sa neviem tak poriadne odraziť ako on tak ma až tak skákať nebaví Okey, my ideme autom..na bajkoch ďaleko
okolo domase...ale kedze mam cestat tak som isiel svoje dobra-m.domasa-po hlavnej kopce turany(nakup phm)-bzany a pred valkovom som to otocil spat.zase kopce(baca ondrej ma zdravil oproti)a naspat na dobru..tu som cakal do 13.20 ale nevidel som nic zname(blue kde si bol?) tak som isiel domov(aj ked sa mi zda ze ten mlady z balturs okolo 13.00 prisiel do ciela).v zavadke som si musel dat capaka(kofola)bo taka horucava ze dychat sa nedalo.v HE zmrzlina a domov.par ich aj defekty schytalo zdravil som vsetko dnes .
Chlapci davam pred Vami dole moju prilbu z hlavy. Ste borci, odmakali ste poctivo 43 km a kazdemu, fakt kazdemu pomahali na trati ci uz s prenesenim biku alebo techn. zavadami. Ste super chalani s velkym srdcom pre vsetko a pre vsetkych. Uz teraz sa tesim na dalsich "tibetanov"
Chlapci davam pred Vami dole moju prilbu z hlavy. Ste borci, odmakali ste poctivo 43 km a kazdemu, fakt kazdemu pomahali na trati ci uz s prenesenim biku alebo techn. zavadami. Ste super chalani s velkym srdcom pre vsetko a pre vsetkych. Uz teraz sa tesim na dalsich "tibetanov"
Este raz, prilbu dole. Velky potlesk bravooo
aha takze tak sa veci maju to sa cení uz je po dazdi,ale cesta este mokra.balturs ma(mozno)dnes vyjazd ML-vyrava-svetlice a spat,kebyze to obschne do 9.00 tak by som aj vybehol hore..inak nie.
a som doma.mokry o deviatej to trocha obschlo tak hybaj na bike.v koskovciach silny juzny a v radvani uz mrholenie.proti vetru domov sa mi nechcelo tak som to stocil k babke do kajne.chvilu som pockal.potom domov a v hankovciach ma zastihol lejak.mam to vesele zajtra niekto niekam??
Armstrong181: vďaka za uznanie aspoň niekto to ocení Určite si videl, že technické problémy sa občas vyskytnú hocikomu. Niekto pomôže nám, my zase pomôžeme iným... Aj o takých zážitkoch toto podujatie je. Nechceli sme čo najskôr dôjsť do cieľa, ale trasu okolo Domaše aj všetko popri tom sme si chceli vychutnať. Plánovali sme tam zostať do večera takže sme sa vôbec neponáhľali. Sparcus musel kvôli tech. problémom minimálne 4 krát stáť, ale nakoniec sa mu v pohode podarilo doraziť do cieľa. Monty zase ochotne daroval dušu jednému z účastníkov keď dostal na ceste medzi Krymom a Turanmi defekt. Pomáhali sme s výmenou duše lebo chalan nemal potrebné náradie..tam si sa nám aj stratil a potom som ťa už videl len v cieli. Inak, ty si tiež dobrý borec, som mal trochu problém lesnou cestičkou na Krym ale aj potom na ceste udržať tvoje tempo
Bodka: takže ty si išiel vlastnú trasu Horúco bolo poriadne, dalo to trochu zabrať...Hej, mladý (Maťo) došiel do cieľa skôr, on sa trochu poponáhľal Cauko
ale čo, veď si si to užil, myslim že prijemne zajazdil. Tiež som ťa chvíľu čakal keď si pomáhal v lese s prenašaním bajku, asi tej najmladšej 6 ročnej učastníčke alebo jej otcovi nie? Podujatie sa vydarilo, spokojnosť z mojej strany
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neskôr pridam nejaké foto
http://www.mlbikers.banda.cz/clanek/21265/lesopark-kamjana-lesna-cyklotrasa/
ako jediní traja bikeri (Jimy, Sparcus a ja) sme vyskúšali prejsť trasu počas oficiálneho otvorenia Lesníckeho náučného chodníka Kamjana. Chodník je pekný, po trase je asi 8 informačných tabúľ. Pre bikerov je akurát na niektorých miestach nevhodná úprava terénu - v stúpaniach sú v zemi vyhĺbené schodíky. Nevadí, na jazdenie sú tam aj iné cestičky ktoré nepatria k náučnému chodníku. Sparcusovi sa nevydaril jeden "jump" a pri dopade skoro zo sebou zobral strom
Bodka: to je pravda že padá častejšie jak ja, ale hlavne preto že on veľa skáče..ja s mojou RST vidlou sa neviem tak poriadne odraziť ako on tak ma až tak skákať nebaví
aha takze tak sa veci maju
Bodka: takže ty si išiel vlastnú trasu