Keďže som si povedal, že tento rok by som chcel najazdiť viac km ako po roky minulé, zúčastniť sa aj nejakých maratónov, a nechce sa mi jazdiť samému, zakladám túto tému, prostredníctvom ktorej Vám dám vedieť keď sa budem niekam chystať. Jazdím MTB aj cestu.
No a kto bude mať chuť, nech sa pridá!
...fajn... rad by som vyrazil aj o 7.30, lebo do 12h by som mal byť späť ( rodinné povinnosti).
štart a ciel pod mostom lafrancony , petržalská strana.
dnes som zistil, že kompa v záhorskej nefunguje tak som musel zmeniť pôvodný plán cesty späť cez AUT. Tak z toho bola taká záhorácka etapa.
Nedela plán: do AUT cez Hainburg a cez most na druhú stranu Dunaja a potom podľa vetra (ak bude, tak severný západak) po lokalnych asfaltkách a späť cez Prellenkirchen, Berg ....tiež také cca 4 hod v pohode.
Doporučenie:vziať občanku, pitivo , žrádielko a dobrú náladu.
Inak určite chcem ísť. Rakúsko môžem veľa.
pod mostom lafrancony - petrž strana
moje spoz. znamenie - takmer vše wilier
Nemám nič proti tomu, keď niekto pošle návrh, ale ak nereagujem ja, všetko ostatné si riešte cez súkromné správy alebo si založte vlastný topic!
TU ľudia hľadajú výjazdy so mnou a nemajú chuť sa preklikávať cez niekoľko strán, ktoré ste tu zapísali bez toho, aby to s týmto to*****m malo čokoľvek spoločné.
Ďakujem.
PS: Inteligentní pochopia, ostatní ...
jen to bláto v kterem sem si ustlal bylo hluboké
Fuu, tak to bol celkom drahy vyjazd. Asi si uz potom siel frekvencne, co?
kde - ako obvykle
kam - to je fuk
a od toho vyplyva na ako dlho...
este nejake brutal podrobnosti potrebujes?
btw ty mas cestak???
Takze asi nic....
Aj ked, hradzu by som dal, keby sa ti chcelo na mna cakat....viac ako 25-28(km/h) asi nedam....
..ja by som taký necela.Veď vyzerá, ako keby mal sklenené oko...
Dana: Ja som dnes nebol celý deň na nete, takže som ani netušil, že niekam ideš.
Ale aj tak, bol som už s Dudom dohodnutý od pondelka.
Takže sme si dnes dali Biely kríž - Košarisko - Lozorno a späť, na silničkách, 67 km