jezus a ako to mam urobit aby som aj ja kusok tuku stratil?
Bud si isty, ze aj Ty stracas na kazdej bikovacke trvajucej 2 hodky a viac. Problem bude asi v skor naslednom energetickom prijme, ktory dostatocne pokryje vydaj.
minulu nedelu som stratil niekde pod Kamzikom BBB blikacku ... ak ju nahodou niekto najdete, tak ju prosim PORIADNE DALEKO ZAHODTE ... ... vydrzala mi - a vlastne ani neviem kolko, v terene ... neberte ma az tak vazne ... o nic nejde, ja len, ze to bola uz moja stvrta blikacka. Asi budem musiet zainvestovat a kupit tu sestkilovu hracku, co sa vraj stratit neda ...
minulu nedelu som stratil niekde pod Kamzikom BBB blikacku ... ak ju nahodou niekto najdete, tak ju prosim PORIADNE DALEKO ZAHODTE ... ... vydrzala mi - a vlastne ani neviem kolko, v terene ... neberte ma az tak vazne ... o nic nejde, ja len, ze to bola uz moja stvrta blikacka. Asi budem musiet zainvestovat a kupit tu sestkilovu hracku, co sa vraj stratit neda ...
Radšej si kúp práveže takú mini blikačku s jednou diódou. Uchytí sa na sedlovku takým pásikom a nejde stratiť. Tie klasické sa strácajú alebo keď spadneš tak sa lámu tie umelohnotné držiaky..toto vyzerá byť bezproblémové. Alebo nosiť blikačku na batohu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja pravidelne stracam vela tekutin a ked to je drsnejsie, tak aj nejaky ten tuk a svalovu hmotu.
a neklam minule si stratit taky kus zeleza co ti drzal blatnik pokial dobre pamatam
Bud si isty, ze aj Ty stracas na kazdej bikovacke trvajucej 2 hodky a viac. Problem bude asi v skor naslednom energetickom prijme, ktory dostatocne pokryje vydaj.
ja musli tyčinky a energy gely
Radšej si kúp práveže takú mini blikačku s jednou diódou. Uchytí sa na sedlovku takým pásikom a nejde stratiť. Tie klasické sa strácajú alebo keď spadneš tak sa lámu tie umelohnotné držiaky..toto vyzerá byť bezproblémové. Alebo nosiť blikačku na batohu...
a teraz neviem, co so vsetkymi tymi objimkami, snimacmi a vysielacmi na prvy bike, na druhy bike, na tep
asi mi bude za nim smutno
Ukázalo sa, že strata hlavy napodiv nie je letálna.
ved prave, zabudol som to dat do uvodzoviek