ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 18. 12. 2025 o 18:11
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
mal som tú česť si to minulý týždeň prejsť a trail je nádherný, až sa mi nechce veriť, že je taky dlhy....
ďakujem za Vašu námahu. Dúfam budem môcť niekedy priložiť ruku k dielu.
Braňo
nechystá sa niekto v priebehu týždňa na singel? potreboval by som doniesť červený rýl! (otesovaný darček
druhý (drevený) tam môže ostať dlhodobo.
Moze niekto napisat, ako to tam vypadalo tento vikend, co este treba dorobit ?
Ale zas mam dobru spravu... Bol som opat na rokovani na Mestskych lesoch, a mam slubene ze do konca jesene ( ak sa nic nepredvidane nestane ) nam postavia novy dreveny mostik v doline za cestou 2. kamenolom - Kacin... Potrebujem len vycistit pristupovu cestu k terajsiemu mostiku, co by som rad spravil buduci vikend... mohli by sme spravit este jednu spolocnu brigadu...
A na jesen by sme sa pustili do druhej etapy, zvysne 3 km singletracku...
Rad sa pridam ked sa bude konat dajaka brigadka.
Vopred dik...
pridávam dve dvojice fotiek (pred a po), najprv odpratávanie kopy zeminy, ktorá bránila odtekaniu vody a na druhej dvojici je práve ten novovykopaný úsek trailu. biele škvrny na fotkách sú komáre, ktorých je v lese naozaj hodne, takže odporúčam použiť repelent na všetky odkryté časti tela (aj na tvár).
prajem príjemnú zábavu. Nebojte prídem skontrolovať