my sme si s kajcom a Marcelom dali dnes niečo podobné, len zo Sačného sme pokračovali smerom na Kobylie, kde som si spomenul na starú Oďovu (A. Ďurčanský) cestičku, ktorou sme chodili kedysi dávno z Kuneradu opačným smerom...našiel som ju v tej húštine rýchlo, tak sme sa ňou vydali...v podstate je to jeden dlhý singláčik (nemám rád to slovo ), sem tam treba preniesť porezané stromky, nie je to však nič hrozné...cestička sa vinie v podstate stále v nadmorskej výško okolo 950 metrov, potom sa človek dostane na také rázcestie s vyhliadkou, kde sme váhali kade ďalej...po chvíli sme našli tú našu cestičku, lebo bola zarastená trávou a pokračovali smerom dole do Stránskej doliny - na Motúzkovú...dole dolinkou sme zbehli do Kuneradu a ďalej popod horu cez záhradky na Čistiny a do Turia...pekných večerných 43 km a 1080 nastúpaných metrov to bolo...inak ten chodník nie je ani v mape VKÚ, ani na Turistickamapa.sk ani v Cykloatlase...kto má mapku z maratónu Okolo Martinských holí, tak tam je...jednoducho Oďo pozná všetko...
sem tam treba preniesť porezané stromky, nie je to však nič hrozné...
Tak za tymto ti chyba mr.green , lebo ked som tade zhruba pred mesiacom siel tak
to bola cista pekazkova draha, ale mozno to uz nejaka dobra dusa pocistila .Ja som vtedy
na tom razcesti siel dole doprava a na ten offroad po potoku uz radsej ani nemysliet
no tak nechcel som nikoho dopredu odradiť prekážková dráha to bola...inak dole tym potokom sme to chceli strihnúť aj my, ale vytlačili sme to radšej naspäť hore...potom som už tú cestičku našiel, bola presne oproti...aj som chcel zavolať kámarátovi kade ďalej, len signál akosi nebol ...inak dosť kostí lesnej zveri tam bolo
tie kosti som si nevsimol, daval som bacha aby tam neostalo kusok z mojich, ale stale neviem kade
ste z tej vyhliadky sli.....pises ze oproti....ale comu
oproti tej ceste ktorou si šiel dolu, ja som vedel že treba ísť z toho rázcestia doľava, len som nemohol ten chodník nájsť...nešli sme z vyhliadky ale z toho plácku dole...
Ked su taketo horucavy tak ma napadlo zabehnut na biku k tomuto rybniku.Na mape je oznaceny
ako Ciernansky rybnik ale domaci ho asi volaju Kosiare.Je to blizko Suje, len neviem ci sa tam
moze aj kupat, aj ked mozno by som sa len oplachol a frcal dalej , pokial by ma okolnosti
opalujuce sa na slnku neprinutili zdrzat sa dlhsie
co uz dnes nie je sukromne,ze , je to rybarsky revir tak asi frmol ako na zilinskom kupku
tam nebude....okolo vedie normalna cesta tak pokial nebudu zatarasy tak sa tam
mrknem
keďže mladý je na Salzke, tak dnes len v tradičnej dvojici ja a kajco... VD - Varín - chata pod Suchým - dole po zvažnici k Starhradu - VD...strašný hic hore kopcom, tá zvažnica je v katastrofálnom stave, vysypaná nejakým sypkým štrkom či čo to je, nedá sa v tom normálne šlapať...záverečnú stojku začali upravovať UNC-čkom, neviem síce načo, ale snažia sa to tam rozšíriť, každopádne aj pouvoľňovali všetky kamene, ktoré ešte ako tak držali v zemi...aj tie posledné točky sú už na tom zle...nič moc...
Tak som bol omrknut ten rybnik Kosiare pri Suji.Zobral som to cez Sulov /v L.Zavadke som trafil zlu
cestu a musel som sa od Kecky vracat do Rohacskeho sedla /. Som si hovoril ,,Palo co ti j..e, zabludit v Zavadke?" Ale co uz, len ma to stalo kopu sil a casu. Dalej nasledovala kludnejsia pasaz, nakolko to bola znacena trasa cez Malu Ciernu a dalej okolo V.Ciernej a cez kopec do
Suje. Tam zase bludenie , ale jedna mila starka ma navigovala takze som nakoniec trafil Fakt super adresa tento rybnik, klud, nikde nikto akurat par deciek, pohoda Nik sa tam nekupal aj ked voda bola teplucka, tak neviem, ale par odpadkov a ohnisiek tam bolo takze domaci tam chodia.Oplachol som sa, pofajcil a trada domov. Este som to strihol cez Zbinov do Svinnej a 10min po tom co som dosiel, zacalo liat. Aspon to pocasie som ofajal, ked uz ten Sulov som tak do....
re: tak uz viem preco som ten Sulov zle trafil, ja dmnt som miesto zo Zavadky slapal z Podhoria , mne to bolo cudne ze to tam akosi nepoznavam
keďže mladý je na Salzke, tak dnes len v tradičnej dvojici ja a kajco... VD - Varín - chata pod Suchým - dole po zvažnici k Starhradu - VD...strašný hic hore kopcom, tá zvažnica je v katastrofálnom stave, vysypaná nejakým sypkým štrkom či čo to je, nedá sa v tom normálne šlapať...záverečnú stojku začali upravovať UNC-čkom, neviem síce načo, ale snažia sa to tam rozšíriť, každopádne aj pouvoľňovali všetky kamene, ktoré ešte ako tak držali v zemi...aj tie posledné točky sú už na tom zle...nič moc...
no super ale podla mna na rok to bude uz sadnute a zjazdne no a mne to len vyhovuje
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak za tymto ti chyba mr.green
to bola cista pekazkova draha, ale mozno to uz nejaka dobra dusa pocistila
na tom razcesti siel dole doprava a na ten offroad po potoku uz radsej ani nemysliet
ste z tej vyhliadky sli.....pises ze oproti....ale comu
lebo mu kupili dlhe vedenie
ako Ciernansky rybnik ale domaci ho asi volaju Kosiare.Je to blizko Suje, len neviem ci sa tam
moze aj kupat, aj ked mozno by som sa len oplachol a frcal dalej
opalujuce sa na slnku neprinutili zdrzat sa dlhsie
nechystá sa niekto dnes na výjazdík?
tam nebude....okolo vedie normalna cesta tak pokial nebudu zatarasy
mrknem
cestu a musel som sa od Kecky vracat do Rohacskeho sedla
Suje. Tam zase bludenie
re: tak uz viem preco som ten Sulov zle trafil, ja dmnt som miesto zo Zavadky slapal z Podhoria
no super ale podla mna na rok to bude uz sadnute a zjazdne no a mne to len vyhovuje