Zdravim ..petrik... určite ta do partie zoberie každy z nas.( ja iba vtedy ked slubiš ,že sa nebudeš predbiehat ).Kedže to sleduješ ,tak večšinou sa kdejaky vyjazd oznamuje tuna.( skoro každy),takže net problema.Ja osobne rad poznam dalšieho do partie...čau
No vytaj petrik Celkom slušne foto na tom našom vlákne prispievaš-dakujeme. Neboj s namy nič dobre nezažiješ a nič dobre ti neukážeme,čo sa tyka Bikovania -ved my len všetko Dobre...Ani samy nevieme ako...Kto by mal zajtra večer okolo 18:00 sa ide z Hamroch večerny výstup na Sninsky kamen a aj na noc-zatal adepti-menujem Ja,Jonsak,Brouser,Kaktus,Cegevara možno...Ja s Kaktom pravdepodobne po zamestnani pred 18:00 vyrážame autom do Hamroch-3fleky v aute volne...
Ak by sa niekto chcel pridat-tak nech sa zajtra do tej 17:00tej ozve,treba nejaky ten spacačik-karimatku a...hlavne chut a skvelu náladičku Hi-Hi Stretavka bude niečo po 18:00v Hamroch bud u Ferija,alebo sa uvidí-jednoducho na Hamroch...
Petrik tak aj ja ta vitam...a sme radi ze nam to tu sem ta niekto spestri...ja len dufam ze nas neustves...budes spokojny ak s nami vyrazis partia je fakt super
Ondro ja idem zajtra urcite ale pridem sa este dohodnut na predajnu
a kolesa ako je uz aspon jedno nechcel by som ist v sobotu na Olprane
Tož dobre Majo dondzi dohodneme čo a ako...? Dufam že bude sranda ak sa stretneme pohodova partijka na takej akcii Rano idem skor do zamestnania tak Ti ich prepletiem,neboj inač my z MatomBikerom ideme autom na tu Domašu-na tych tibetanov-tešíme sa už sme sa dnes dohadovaly... že čo a ako na sobotu...
dik za privitanie chlopy.. tak kare me na ten sninsky ist s vami ale ta nebars sa mi da bo s bicyklom som dorazil na vlaku ale batozina mi este nedorazila taj tak.. snad nabuduce
Co sa tu budem vykecavat na Sninskom bolo very very gut...aj ten zaver bol gut hodil som tigra ...no jasne chalani se zase dakde rehocu...schitala to ruka dufam ze to zajtra sa to zlepsi...hodim aj ja par fotecek
No tož ja som sa rozhodol zajtra pre tu Domašu-a tych tibetanov-dufam že sa tam zíjde pekná partijka Bikerov... Dufam že zajtra sa tam zídeme...Včera na kameni bolo Super-a hlavne perfektna zostava
na Domasi bolo paradne, az na ten zaver, ked som pred Trepcom namotal prehadzovacku a asi 5km som sa hral na pesieho turistu
ale vdaka kamaratom zo Sniny, ved oni vedia kto . som sa dostal v pohode domov, lebo ma priviezli paradne az pred chyžu, kua keby tu bol dakovaci smajl ta dam ho aspon 5x
akurat odisli odo mna Dano s Emilom, Emil objednal pizzu ja ich pohostil s pivkom a 12 rocnym John Walker, kto nechel moze banovac, cize akcia Domasa uspesne ukoncena a bača ondreja budzem teraz otravovac so servisom, bo pätka v 3.14či a prešmykač to asi tiez nerozchodi:twisted:
Včerajšia akcia Okolo Domaše dopadla perfektne z mojho pohladu určite si každý prišiel na svoje,niekto relaxoval niekto pretekal a niekto si vychutnával pohodove bikovanie a kochal sa okolitou prírodov.Včera som stretol vela dobrých a milých ludí no parádička
akurat odisli odo mna Dano s Emilom, Emil objednal pizzu ja ich pohostil s pivkom a 12 rocnym John Walker, kto nechel moze banovac, cize akcia Domasa uspesne ukoncena a bača ondreja budzem teraz otravovac so servisom, bo pätka v 3.14či a prešmykač to asi tiez nerozchodi:twisted:
Kuva Breer co si nepovedal,ze mas 12 rocneho Johna Walkera...urcite by sme do tej Sniny tak neponahlali ..a inac nemas zac ved ak mame rovnake hobby...nie je co riesit
foto nedam lebo skoro ani nemam,ale jedno predsa len dam a tym si chcem spomenut aj chalanov z Medzilaboriec,akurat skode ze sme nemali viac casu na seba a v cieli somich uz volako nezbadal hadam na buduce...a inac chalani kde ste nechali ...bodku...
Ahoj.
Tak ako bolo.kto tam bol ,bolo len dobre ,alebo aj zle....nejako malo ste tu toho hodili na takuto akciu...
Ja som cely tyžden v robote ,ešte aj v sobotu (dnes den volna a počasie na...) A od siedmej večera do tmy už toho vela nenajazdim.(umrety,alebo cez Kolonicu) .Tento tyžden to vypada rovnako...čau
Ondro....za seba môzem povedat len tolko...kto nebol môze banovat...530 zucastnenich od 6 do 78 rokov,co ktomu dodat...bolo very very gut ...ja mam iba 5 foteciek,ale ondro by mal mat viac,urcite tu volaco hodi
Ahojte chlapi
Sledujem Vás tu teraz asi tri, štyri dni, ako sa bavíte o tej domaši. Moja škoda, že som sa k Vám nepripojil tú sobotu. Bral som to, že je to trochu na pretekárskej úrovni, že čo ja tam budem robiť. Aj nočná šichta do toho vošla. Bol som milo prekvapený, že od 6 rokov - to by sme mali zvládnuť, aj tý čo len nemo sledujú túto schránku a verím, že ich nieje málo. Dajte, ak chcete rozšíriť svoju návštevnosť aj o túrach viac informácií čo, kde, ako, prekoho, atď. A možno budeme všetci prekvapení. Ale samozrejme viac dní do predu. Vy to sledujete, čo kde, kedy, o akej, a už len pár dni pred sa dohadujete. Ja to chápem.
Ak je niekto, kto to občas číta ako ja, ale nezúčastňuje sa akcií, ale rozmýšľal o tom nech sa pripojí a dá svoj názor.
No RadoJ vytaj ale neviem o koho sa jedna a či ta vobec poznáme ...skusim hádat priezvisko Jakoubek...alebo sa mýlim-nik iný ma nenapadá,ináč o akciach ...ja neviem že čo ,kto a kedy by mal záujem ijst niekam bikovat-vedšinou kto sleduje toto naše vlákno tak skoro vždy píšeme a prispievame že čo,kde a kedy sa bude -respektíve niečo deje,alebo bude diat-vedšinou každy vrámci svojich možností Neriešim individuálne podujatia -respektíve v našom podaní takzvané rýchlofky po zamestnaní,obvolávam iba adeptov súkromne o ktorých nepochybujem a viem že sa pridajú a nemajú problém či z trasou,či z blatom,či z krkolomným terenom...a podobne Vedšinou naše výjazdy sú v pohodičke-aspon myslím a kto chce bikovat tak bude bikovat,nikeho nechcem urazit ani podcenit,vedšinou každy vie na čo sa cíti a na čo má-jak sa vraví každy vrámci svojich možností. Každy novy biker bude výtaní... Tešíme sa aj cela hobícka banda bikerov
Vitaj RadoJ. (je len dobre ked sa najde dalši priaznivec bikovania,ktory aj prispeje na tuto stranku) Každy z nas by ta určite rad zobral do tandemu ( nehladiac na vykonnost...ja vravim Schumacher je len jeden...my sme tiez vykonnostne nie na rovnakej urovni.a NO PROBLEM ).S tym oznamovanim vyjazdov....musime byt flexibilny.(zamestnanie a k tomu ešte domace povinnosti...uponahlany svet,,, ),preto aj podla mna oznamy kedy a kde sa ide.(parkrat kde sa dohaduje až ked sa stretneme) su tuna hodene tak na "doraz"...( z mojej strany..neni dna aby som sa tu nepozrel..)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Super foto
Ondro ja idem zajtra urcite ale pridem sa este dohodnut na predajnu
ale vdaka kamaratom zo Sniny, ved oni vedia kto
Kuva Breer co si nepovedal,ze mas 12 rocneho Johna Walkera...urcite by sme do tej Sniny tak neponahlali
foto nedam lebo skoro ani nemam,ale jedno predsa len dam a tym si chcem spomenut aj chalanov z Medzilaboriec,akurat skode ze sme nemali viac casu na seba a v cieli somich uz volako nezbadal
Tak ako bolo.kto tam bol ,bolo len dobre ,alebo aj zle....nejako malo ste tu toho hodili na takuto akciu...
Ja som cely tyžden v robote ,ešte aj v sobotu (dnes den volna a počasie na...) A od siedmej večera do tmy už toho vela nenajazdim.(umrety,alebo cez Kolonicu) .Tento tyžden to vypada rovnako...čau
Sledujem Vás tu teraz asi tri, štyri dni, ako sa bavíte o tej domaši. Moja škoda, že som sa k Vám nepripojil tú sobotu. Bral som to, že je to trochu na pretekárskej úrovni, že čo ja tam budem robiť. Aj nočná šichta do toho vošla. Bol som milo prekvapený, že od 6 rokov - to by sme mali zvládnuť, aj tý čo len nemo sledujú túto schránku a verím, že ich nieje málo. Dajte, ak chcete rozšíriť svoju návštevnosť aj o túrach viac informácií čo, kde, ako, prekoho, atď. A možno budeme všetci prekvapení. Ale samozrejme viac dní do predu. Vy to sledujete, čo kde, kedy, o akej, a už len pár dni pred sa dohadujete. Ja to chápem.
Ak je niekto, kto to občas číta ako ja, ale nezúčastňuje sa akcií, ale rozmýšľal o tom nech sa pripojí a dá svoj názor.
Teším sa aj ja. Čím skôr, tým lepšie
Pali gratulujem