Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
ale slava bola aj tak a ked nie das si iontak co tak robila reklamu jak o zivot a vyhras aj Tour de France s tym iontakom. Potom budes slavny
A ziadne nabuduci rok. Ja este musim ist cez prazdniny a vy budete musiet ist tiez
ale slava bola aj tak a ked nie das si iontak co tak robila reklamu jak o zivot a vyhras aj Tour de France s tym iontakom. Potom budes slavny
A ziadne nabuduci rok. Ja este musim ist cez prazdniny a vy budete musiet ist tiez
ako je to mozne ze som ta nikde nevidel iba na štarte aj v cieli
spi sa v noci cez den bike a som doma.dnes:topolovka-turany(phm jak furt)fijas-okruhle a stade som sa trepal po nenormalne rozbitej ceste horsej asi niet do kozany-tu nejaky PL mali rozlozene vysielacie anteny nakladaky atd..v kucine som mal sklony ist hore do BJ uz len 17km za amstrongom by mi ukazal nejake trasy hi hi,ale mam kamosa v okruhlom a dohodli sme sa na 12.00 tak som isiel spat.za okruhlym kamion v priekope dalej cez sandal-havaj-radvan.bolo perfektne pod mrakom pohodicka vyjazd domov uz len pomaly dazd nehrozil tak som to nechal na volnobeh .
no tak si sa nenudil...ta cesta na tretej fotke akoze fakt brutal pre tvoj bicykel...to by sa ani mojmu MTB-cku velmi nepacila Poliaci co spominas nemali nahodou na autach napisy "Geofyzika Krakow"?? Lebo uz asi druhy tyzden sa pohybuju po Medzilaborciach take terenne Mitsubishi a podobne dzipy a neviem co vlastne robia My sme dnes mali zase service day..ja som menil brzdy - tentoraz predné, Jimy bol s novým bajkom na servisnej prehliadke a Sparcus odniesol jedno koleso na výmenu rafika. Aby nebolo málo tak sme ešte poobede opravili dva defekty ale nie na našich bajkoch Takže až okolo pol siedmej večer som sa s Jimym vybral aspoň na Danovú k rybníku. Väčšiu túru zatiaľ neplánujeme kým nebude Sparcusov bajk v poriadku
boli na poli v dialke tak neviem co mali popisane...take biele nakladaky aj tie zelene dzipy.tu cestu som objavil nahodou ked som raz isiel do svidnika a pozeram v stropkove autobus ten maly ze SP-kozany tak si vravim ta cesta musi byt asfalt ked tade jazdi autobus aj jeden na aute zo sniny tade..niekde take vlny(a naklon ze cesta sa zvizla na jednu stranu) ze urcite musi skrtat spodok auta ten moj bike nezmar zvlada vsetok teren dnes neviem,mozno runina,alebo pozriem tu starinu az k hranici este neviem ako co vybavim a co sa mi bude chciet,ale najprv slapem do koskoviec na postu potom HE.maj sa a bicykluj jimy pod do PL bo nikto so mnou nexce bicygľovat co vlastne znamena tento smajlik?
bol som minuly rok na zmrzlinu v BJ na biku len tak.dnes starina a smer PL,cesta najprv asfalt potom uz iba kamen hore uz nic iba ubite blato.na PL strane asfalt ok sme tam konarik dole uz konare vsade a potom konec plno stromov na ceste,dalej sa nedalo. kde som dosiel neviem.ale stretol som na tocni poliaka co tade isiel na biku tak neviem,musel poznat inu cestu alebo ho preniesol..ja som bol pozerat cestu najmenej 100m a stale stromy.
otazka na snincanov...a co ked ja som vobec nebol v PL? tam jak je stlpik ze pramen cirochy ci co ja stocil doprava na tu asfaltku..podla bikemap to vypada ze trebalo zltu cize dolava,mne sa zda ze som tahal do stratena lesy SK ale co uz sak to jedno hlavne ze som si zajazdil niekto zajtra do PL
Rano šida na cirigeľ a idze pokukac chlapcoch do Sniny a Poľska no ešte tam nedojšol ale dik za navštevu. Už mušiš dakedy s nami isc To ši dakde zle odbočil ale nevadí druhy raz možno trafiš
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale nieee možno aj sestrička
vitaj Jimy .... konečne
Jimy vitaj na asi najlepšom fóre slovenských bikerov
ako je to mozne ze som ta nikde nevidel iba na štarte aj v cieli
A aky bol najrychlejsi cas
Ty do prace nechodis co?
Ty do prace nechodis co?
Rano šida na cirigeľ a idze pokukac chlapcoch do Sniny a Poľska no ešte tam nedojšol