http://www.stupavskymaraton.sk/#home.php
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
Viac info na
dnes som bol preletiet trasu maratonu. Je zjazdna sice je tam par obmedzeni ale snad sa to da do poriadku. Hlavny problem je blato ktore dost brzdi
Useky kde su popadane stromy:
- ked sa ide z udolia Vydrice smerom na Biely k. tak na vyjazde na zltu TZT je asi 6-7 stromov poukladanych co tam nechali lesaci, je to pomerne nebezpecne lebo v tom to useku sa ide uz z kopca...
http://www.turistickamapa.sk/?x=17.117514602229&y=48.244539311201
- dalej je padnuty strom na cervenej TZT z Kosariska smerom na Pajstun da sa to aj obist ale obchadzka ide cez strasne bahno co urobili lesaci...
http://www.turistickamapa.sk/?x=17.106614107155&y=48.274824701344
- co sa tyka dreva za Bielym krizom je trochu posunute takze sa da obist z lavej strany ale nie je to ziadna vyhra ale stale lepsie ako nic
http://www.turistickamapa.sk/?x=17.14901445808&y=48.257969952896
Nebezpecne useky:
- pri zjazde k druhej lavke za Bielym k. je velka kopa uvolneneho kamenia po burke bude to mozno treba trochu upratat lebo pri silnom brzdeni je to dost odrzku
- na zaciatku sigla ponad Vydricu je taka mini stojka, sipa hore do kopca a hned asi o 5m dolu, je to zarastene a nie je dobre vidiet chodnik (pri zjazde dolu)
- Kozi ch. - Kosarisko je to dost zarastene nejak ta burina pada dolu a reze strasne ruky
- skoro vsade na trase su popadane konare ci vacsie alebo mensie ale nie je to moc nebezpecne
Problematicke blato:
asi 50% vacsich mlak sa da obist ale je to o postrehu a o stasti ktoru stranu si vyberies, najhorsie je to na usekoch:
- Kacin - Hotel Eva
- udolie Vydrice
- Kozi chrbat
- cervena za Kosariskom smer Borinka
- cesta zo a do Stupavy
- na Malom Slavine pri 1. obcerstvovacke co bola min. rok je strasna kopa piesku co naplavila voda je to riadna morda cez to prejst na tazsom prevode (ale s tym sa nic robit neda)
To by bolo asi vsetko, mam pocit, ze od startu asi po Maly Slavin je trasa oznacena, dalej su na stromoch aj cisla s KM. Trasu som isiel podla GPS tracku ktory bol na stranke pre Garmin zariadenia, vodilo ma to kade-tade nepodarilo sa mi ist useky alebo som ich domotal od Kacina k Horskemu hotelu Eva, zjazd do Borinky isel som zlabom co bol min. rok a to bolo riadne hard core, trasa zo/do Stupavy na okruh (na tu som uz nemal cas ju ist ae vyzera byt OK)
Trasa super, uz len aby vyschlo blato a zaplatit startovne a ide sa
Podla tejto mapky bude trasa IMPA Rally Bratislava dva razy krizovat trasu Stupavskeho maratonu...
Tuto trasu pojdu tri razy za den, takze hrozi kolizia s autami po cely den...
Pre neznalych, IMPA Rally Bratislava krizuje trasu Stupavskeho cyklomaratonu na Salasi ( cervena turisticka znacka a cesta Biely kriz - Kosarisko ) a v samotnej Borinke, kde uz nie je rychlostna skuska, ale bude tam prebiehat jazda autami a to este i doprovodnymi, organizacnymi, divackymi... takze to bude dost husta premavka... Ako som sa dalej dozvedel, maju vybavenu absolutnu uzaveru vsetkych ciest, to znamena, ze nebude sa dat prejst krizom cez cestu, vsade budu policajti a regulovcici...
Vie nam podat blizsie vysvetlenie organizator maratonu, ako to maju osetrene ?
Podla tejto mapky bude trasa IMPA Rally Bratislava dva razy krizovat trasu Stupavskeho maratonu...
Tuto trasu pojdu tri razy za den, takze hrozi kolizia s autami po cely den...
Pre neznalych, IMPA Rally Bratislava krizuje trasu Stupavskeho cyklomaratonu na Salasi ( cervena turisticka znacka a cesta Biely kriz - Kosarisko ) a v samotnej Borinke, kde uz nie je rychlostna skuska, ale bude tam prebiehat jazda autami a to este i doprovodnymi, organizacnymi, divackymi... takze to bude dost husta premavka... Ako som sa dalej dozvedel, maju vybavenu absolutnu uzaveru vsetkych ciest, to znamena, ze nebude sa dat prejst krizom cez cestu, vsade budu policajti a regulovcici...
Vie nam podat blizsie vysvetlenie organizator maratonu, ako to maju osetrene ?
inak je to parada rally a maraton v jeden den na rovnakom mieste
Lebo podla mapky som straaaasne zvedavy ako tade prejdu, som videl BMW Z3 ako sa otacalo v Medenych Hamroch ked videl chlapik cez aky zhup ma prejst a to este nie je uplne race car... takze bude to zaujimave, kazdopadne teraz zacinam silno uvazovat ci je zdrave ist na preteky ked je tam rally zaroven... a v takych neprehladnych usekoch este k tomu.
a okrem toho prelozit maraton nie je take lahke ako ked si dohadujes vyjazd s kamosmi
by ma zaujimalo kto dal povolenie na obe podujatie sucasne?
co uz, ked cyklisti su vzdy ti, ktori musia ustupit
Vcelku rad by som pomohol pri vytycovani novej trasy, kedze teren poznam... Nejake riesenie uz by som aj mal...
Zalezi len na organizatotroch, co spravia... myslim, ze viaceri by sme rady pomohli...
No nehnevaj sa,ale organizátor asi nie je len jeden človek.A kto iný by sa maj vyjadriť?
Nebudú to mať jednoduché.
Dik Dury. Odkaz vsetkym co sleduju toto forum a nas maraton. Prave som komunikoval s organizatorom rally. Urcite spolocne najdeme riesenie, tak aby sa obe podujatia zaroven zorganizovali
Ja mám na to svoj názor.