Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
Inak, neviem čo znamená ten smajl.. Bodka, tie serpentíny do Ruského sedla..aká tam je cesta? je to asfalt? Vyzerá to pekne, už som na to minule pozeral na mape. Dnes sme popoludní napriek zamračenej oblohe vyrazili v zložení: Jimy, Maťo K. Mao a ja, smer Ňagov. Vyšliapali sme na kopec za dedinou a vrátili sme sa späť, no už nie po hlavnej ale po poľnej ceste ponad sídlisko do mesta. Bolo trochu viac blata na niektorých úsekoch ale dalo sa
je to ubity kamen nieco ako do PL jasliska cez certizne..ale nie ostry nastastie,aj tak som to skoro vsetko isiel nastojaka aby som rozlozil vahu zatacky ostre ako na roskovskom kopci.zachvilu som v ML a smer kopce PL pod ma odprevadit po hranicu poobede ti prezvonim z paloty ked sa budem vracat ma byt strasne horuco caff.
chlapci z ML ma dnes predbehli sparki mal ten zlty a blue som ani nezaregistroval tak pohnali okolo mna.maju fajnu kondicku co sa mi dnes stalo.mal som chut na nanuk tak som stocil do potravin v cabinach.davam bike na stojan a taky maly biker mi pozdravil dal sa so mnou do reci(mozno 6 rokov?)tak som ho pozval tiez na nanuk(sak je "naš") ked ma tak pekne pozdravil.bolo tam aj male dievcatko dlho nevahalo pozrelo na mna tiez pozdravilo co uz tak som musel aj jej dnes rymanow2 uz aj nejake foto.polske ventilatory...mlaky v okoli rymanowa.poliaci este aj tu burinu vedia lepsie vypestovat,vyska tri metre.skusal som zmrzlinu za eura,ta kde ani nahodou start rano 6.40rymanow10.30jasliska11.30tu som uz vypustil a pomalicky len tak aby som nespadol sem tam otocil a domov.fajn okruh mam ho rad minuly rok osemkrat.
hej predbehli, ale 75 koni pod kapotou a bajk na streche Fajny okruh, ja by som došiel tak možno po Jasliska a mal by som dosť neviem..ten CATerpilar na fotke vyzera zaujimavo . Rano ešte davame bajk dokopy, dufam že už nebude robiť problemy . Potom mame ešte nejake povinnosti tak na testovaciu jazdu sa vyberieme možno okolo obeda, uvidíme Aspoň máš pekný zážitok s deťmi v Čabinach, určite si im urobil radosť s tými nanukmi . A tú burinu si nefotil pri Černobyli?
no dufam ze sa vam uz konecne podari spravit ho aby bol ok treba jazdit zachvilu konec prazdnin u nas ma ta burina vysku okolo 0,5m na hranici PL/SK palota som stretaval takeho starsieho na modrej ziletke v cervenom tricku(vravel ze je z ML) sme dali kec ze aj on chodi do rymanowa ale partaka ma teraz v anglicku isiel dalej do PL.medzi jasliskami a komanczou je par kopcov ono cela ta trasa je "hore dole" su useky kde nemusis otocit ani 1km zjazd a to sa mi paci total ticho iba sum lozisk pekna priroda.jeden nemcurik zabludil v daliowe na krizovatke pozera ta pozera do tej mapy cakam ci chce pomoct ale nic tak si slapem domov a tu ho zrazu stretnem v radoszyciach pod kopcom do SK(konecne trafil )w.wislok tu dalsi poliak bludi sa ma pyta ze kade na SK(taky mlady..a plno dievcat v aute)tak mu vravim tylawa alebo radoszyce..a on ze kade blizsie.. vravim mu ved mas AUTO ! tak po lopate som mu ze tade domasa..a tade..pripadal mi ako by mal vypite.dnes taham VT treba mi tu nieco vybavit a potom este do hanusoviec tak neviem ci pojdem po hlavnej(je to rychlejsie a dnes ma byt fest horuco)alebo kopec klud detrik,ale asi hlavna.maj sa.po tom nanuku ma tak smadilo ze som musel zajst do radvane kupit dalsie dva litre coca-coly na obed by som mal byt doma .
Hlasim, že Sparcusov bajk je už v poriadku...robil problémy, museli sme pár veci vymeniť, ale hlavne že už funguje jak ma...konečne som na brachovi videl opäť radosť z jazdy . ty maš ale zažitky..toho cyklistu čo si stretol asi poznáme z videnia. Na bajkoch sme vyrazili až okolo 16:30 hod. Trasa: ML - Kalinov - Danova - ML. Konečne si môžem vyškrtnúť ďalšiu trasu čo sme plánovali ešte minulý rok ale podarilo sa ju prejsť až teraz Ešte že s nami bol Jimy, on to tam pozná lepšie ako ja..nevedel som na dvoch križovatkách kde odbočiť
a tu duklu kedy vyskrtneme? ja uz od vcera zbaleny na dnes do PL niekam(klasika 5litrov vody ako vzdy )rano stanem o piatej a fuka jak u blbych zatiahnuta obloha tak cakam a cakam teraz dokonca zacalo prsat este pockam do ôsmej co z toho bude potom mozno niekam aj ked neviem kam-len tak mozno svidnik alebo snina to je jedno.nepridas sa?
Armstrong181: diky za fotky, su perfektne ...
Bodka: rano aj mňa prekvapil dážď..nemohol som sa pridať, včera večer sme na poslednú chvíľu dohodli výjazd okolo Domaše..trať sa nam veľmi páči tak sme ju chceli zopakovať, lebo počas podujatia minulú sobotu sme si ju poriadne neužili kvôli veľkému počtu cyklistov (530). Dnes to bolo iné, poriadne sme si zajazdili, my sa najlepšie cítime v lese a v teréne takže bolo super. Na asfalt si frajer ty Akurát zmena bola v tom, že sme štartovali aj končili na Valkove. Tú Duklu neviem kedy dáme, pre nás celodenná túra, neviem či sa ti bude chcieť nás čakať . Inak, rozmyšľam či nedam trochu s bajkom prestávku (aj keď nerád) lebo od začiatku prázdnin som schudol asi 3,5 kg a to som ani náhodou nemal v úmysle, skôr naopak
servus chalani neviem ci vas nezajdem pozriet do ML v nedelu...hodte mi tu volakto z vas cisielko na telefon...presiel by som s vami volaco ...nieco take kratsie u vas...dufam ze bude dobry cas....zatim diiiik :Ringo
takze vas predsa len dostal na tu domasu a ako ste sa tam dostali?vlakom,autom..neboj ved ja rychlo nechodim,boli sme uz spolu aj na cestnom vyjazde.inak nevadi,som zvyknuty jazdit sam(po tolkych rokoch...),ze si schudol..treba viacej papkat castejsie ved viac spalis pri sportovani.po 13tej sa trochu vyjasnilo tak som vybehol do zbojneho a pred svetlicami otocka.zajtra by som chcel PL ale ktovie zavisi to od pocasia,este uvidim.
Ringo: pisal som ti spravu, aj čislo na mobil
Bodka: hej, na Domašu - Valkov sme sa doviezli autom (na bajkoch by sme to potom asi nezvládali ). Fajne sme si zajazdili, hlavne tie lesné úseky. Na niektorých sme sa aj 2-3 krát vrátili lebo sa nam páčili zjazdíky Bolo super, nakoniec sme sa osviežili vo vodách Domaše . Veď hej, treba papkať ale dakedy nemam čas alebo neviem čo
neviem či toto ešte stihneš rano prečitať ale nevadi...mate už nejaku naplánovanú trasu či nie? A do ML chcete prísť na bajkoch alebo doveziete autom? Ja som rano v kostole, tak do 09:30 hod. maximalne..potom sa môžeš kľudne ozvať na mobil tak sa možno so Sparcusom pridáme keby nevadilo, alebo aspoň poradíme nejakú trasu
neviem či toto ešte stihneš rano prečitať ale nevadi...mate už nejaku naplánovanú trasu či nie? A do ML chcete prísť na bajkoch alebo doveziete autom? Ja som rano v kostole, tak do 09:30 hod. maximalne..potom sa môžeš kľudne ozvať na mobil tak sa možno so Sparcusom pridáme keby nevadilo, alebo aspoň poradíme nejakú trasu
No je rano...nic moc cas...este sa dohodnem s Palinom,ale mali by sme ist na bikoch cez Pcoline,Hostovice, Niznu Jablonku atd....my by sme radi ak by ste sli potom volakde s nami,chcel by som napr. kuknut Danovu...zaspominat volakedy som tam bol na sustredeni....cislo mam dik takze sa ozveme....a ked pôjdeme tak by sme mali byt u vas okolo obeda ak nevadi...ale ved vy nam uz volaco naordinujete.....
No je rano...nic moc cas...este sa dohodnem s Palinom,ale mali by sme ist na bikoch cez Pcoline,Hostovice, Niznu Jablonku atd....my by sme radi ak by ste sli potom volakde s nami,chcel by som napr. kuknut Danovu...zaspominat volakedy som tam bol na sustredeni....cislo mam dik takze sa ozveme....a ked pôjdeme tak by sme mali byt u vas okolo obeda ak nevadi...ale ved vy nam uz volaco naordinujete.....
kaslat aj na prehanky treba bicyglovatt ja uz doma skoro rano vyjazd komancza cez radvan palota.otocka domov a na cingoch ma napadlo to otocit este raz cez rokytov hore na svetlice,ze ci mozno nestretnem snincanov zmokol som iba patkrat na tento rok mam uz dost.pred nagovom na kopci som sa napapkal a duj ho dole do ML k blue/sparki.nechcelo sa im nikam tak fukoty domov.islo sa ok.od volice cesty uz suche.postretaval som kopec cyklistov.
Bodka ...chlope ty si bud nezmar alebo mas blatniky ...vies co je to ak ti z drapakov slaha voda vsade...nechcel by som byt marod...ved este neumierame...bude aj lepsie...naj ci to teda bicygluje
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
viewtopic.php?f=10&t=18430&p=304961#p304961
Bodka: rano aj mňa prekvapil dážď..nemohol som sa pridať, včera večer sme na poslednú chvíľu dohodli výjazd okolo Domaše..trať sa nam veľmi páči tak sme ju chceli zopakovať, lebo počas podujatia minulú sobotu sme si ju poriadne neužili kvôli veľkému počtu cyklistov (530). Dnes to bolo iné, poriadne sme si zajazdili, my sa najlepšie cítime v lese a v teréne takže bolo super. Na asfalt si frajer ty
Bodka: hej, na Domašu - Valkov sme sa doviezli autom (na bajkoch by sme to potom asi nezvládali
No mal by som prist aj s Palinom ale uvideme ako bude rano
kaslat aj na prehanky
Chalani sorry ale nslo to prehanky kazdu chvilu...hadam na buduce