rad by som sa na vas prisiel aspon pozriet ... ked uz mam nohu v sadre
Ide mi o to, ci sa pojde cez Kamzik .... to je asi jedine miesto, kam sa viem dostat ...
Dancul, ano, ten link je aktualna trasa. ja som po nej nesiel, takze ti neviem povedat presne kade ide, skus z nej nieco vycitat a budem rad ak ta niekde na trati uvidim
Znacenie bola miestami tragedia, blato som ocakaval,ale to,ze budeme 15-20min bludit kvoli uplne chybajucemu oznaceniu na vyjazde z lesa na asfaltku,tak to som naozaj necakal...
Čim to je,ze "takmer" na vsetkych maratonoch na slovensku sa znacenie stava nocnou morou.(S..ú) na to?Niekde je to skvele a niekde ach jááj.Treba pamatat aj na novych bikerov,ktori mozno nepridu na buduci rok a ozeleju eura a pojdu si zabikovat bez nervov.
no znacenie pohodicka, ja som siel miestami sam a ten vyjazd na asfalt bol cisty tip a nejak som si to ani nestihol vsimnut, ze to nie je dobre znacene.
Kua ale ta lavka cez potok ma pekne dostala. Niekto na mna krical , ze opatrne a uz som sa kupal v potoku
Čim to je,ze "takmer" na vsetkych maratonoch na slovensku sa znacenie stava nocnou morou.(S..ú) na to?Niekde je to skvele a niekde ach jááj.Treba pamatat aj na novych bikerov,ktori mozno nepridu na buduci rok a ozeleju eura a pojdu si zabikovat bez nervov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nam aspon neprsi pocas preteku
nam aspon neprsi pocas preteku[/quote
no to je tiez fakt, ale co nie je, moze byt
tesim sa na to
ale tak to bude len tak slabucko
http://www.stupavskymaraton.sk/maraton/trat-mapa.htm - tato mapa je platna?
rad by som sa na vas prisiel aspon pozriet ... ked uz mam nohu v sadre
Ide mi o to, ci sa pojde cez Kamzik .... to je asi jedine miesto, kam sa viem dostat ...
Znacenie bola miestami tragedia, blato som ocakaval,ale to,ze budeme 15-20min bludit kvoli uplne chybajucemu oznaceniu na vyjazde z lesa na asfaltku,tak to som naozaj necakal...
jj, padali sme do makkeho
s tmavymi brylami, prd som videl,ale jeden pad do blata,ziaden pad...
Kua ale ta lavka cez potok ma pekne dostala. Niekto na mna krical , ze opatrne a uz som sa kupal v potoku
..ale ja som myslel na značenie..
..človek si tam ide oddýchnuť a nie nervačiť..