Helmuth nerob nám hambu! Biketeam bývalo celkom seriózne zoskupenie bajkerov milujúcich jazdu na biku, neviem ako je to teraz, no keď je tam pár takých týpkov ako si ty, som rád že už jazdím bez klubovej príslušnosti. Vlčaku spamätaj sa!
btw. keď ti na takej krátkej rovinatej trati dokázal Tomáš naložiť skoro desať minút, zrejme niesi až taký kráľ do akej pozície sa staviaš...
Helmuth nerob nám hambu! Biketeam bývalo celkom seriózne zoskupenie bajkerov milujúcich jazdu na biku, neviem ako je to teraz, no keď je tam pár takých týpkov ako si ty, som rád že už jazdím bez klubovej príslušnosti. Vlčaku spamätaj sa!
btw. keď ti na takej krátkej rovinatej trati dokázal Tomáš naložiť skoro desať minút, zrejme niesi až taký kráľ do akej pozície sa staviaš...
oprava
No to bude asi tym z som dostal na 7km defekt, a k tomu on jazdi 3x dhsie ako ja
Obaja jazdíte asi od sezóny 09, za team som jazdil 5 rokov do októbra 08 a nikdy som vás nevidel, slabá výhovorka + opravovať defekt 10 min?
Maťo Belás vás už netrénuje či čo?
Tento rok som postavil scenar aj pre siroku verejnost, kedze v minulosti sa najde kopec pretekarov, ktori nedocenili celu akciu...jednoducho akcia bolo aj pre rodicov s detmi, ktore si odjazdili detsky maratonik a potom si vychutnavali na zivo Marcela Berkyho a Barboru Baluchovu.
Presne na toto som konecne dostal na maraton aj manzelku a vsetky decka. Lebo ostatne maratonske akcie su pre nich take "suche", ja si jazdim a co oni v priestore start/ciel ? unudia sa k smrti a viac mi nikde nepojdu, zostanu hnit doma.
PS: sice sme neboli, rozhodnutie padlo na poslednu chvilu kvoli pocasiu a chorobe deciek, ale uz sme boli zbaleni, pre uplnost.
Velmi dobre to bolo. Bohaty sprievodny program pre rodinnych prislusnikov sprevadzajucich zavodnikov a pre tych z detskych trati, co musia dlho cakat v cieli na dojazd zavodnikov z dlhsich trati, je omnoho dolezitejsi ako rozhovor s prvymi, kedze vikendovym cyklistom väcsinou mena zavodnikov nic nehovoria. Samozrejme na spestrenie a vtiahnutie publika do diania na maratone je dobry krok dat rozhovor na mikrofon s prvym v cieli (aj dodatocne po dohrani kapely), ale sprievodny program v podobe kapely a pod. je dolezity minimalne rovnako ako ten rozhovor.
P.S. Ked chce niekto v prvom rade rozhovory so zavodnikmi, moze ist napr. na UCI akciu abo na MTB Trophy. Na MTBT boli rozhovory aj vyhlasovanie po kazdej etape a sprievodny program (okrem reprodukovanej hudby) ziadny, lebo to bolo ponate presne naopak - ako pretek a nie ako vikendovy program pre celu rodinu.
tak potom to bude tym, ze nemam este cit pre rodinu , ale vlastne mate pravdu, dako som nepomyslel na znudene frajerky, matky a deti, ktorych cyklistika netrapi, len to tam musia odtrpiet/zabavit sa cely den, takze sa ospravedlnujem som zaslepeny cyklistikou a nesledujem superstar
Tento rok som postavil scenar aj pre siroku verejnost, kedze v minulosti sa najde kopec pretekarov, ktori nedocenili celu akciu...jednoducho akcia bolo aj pre rodicov s detmi, ktore si odjazdili detsky maratonik a potom si vychutnavali na zivo Marcela Berkyho a Barboru Baluchovu.
Súhlasím s Jurajom.
Treba sa postarať aj o rodiny, priateľov, priateľky bikerov ako aj pobaviť necyklistickú verejnosť.
No tak ano ked doma si sadnes v klude a snaziz sa to spravit an cas o nic ti nejde tak aj ja ho spravim za 2min s tlakovou flastickou, ale tam kde mas 180pulz trasu sa ti ruky si nervozny kopa blata tak to je to iste ze?
Môj report z akcie aj zhruba 150 fotiek nájdete na titulke..
Jeej, moja prva fotka, i ked rozmazana aj tak DAKUJEM....ak by sa nasla dobra dusa (dal som si aj okuliare, ked som prezeral a hladal svoje foto) a videla by niekde na fotkach cislo 74, dajte mi prosim vediet, aspon jednu peknu by som chcel ;o)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
oprava
oprava
No to bude asi tym z som dostal na 7km defekt, a k tomu on jazdi 3x dhsie ako ja
Maťo Belás vás už netrénuje či čo?
Presne na toto som konecne dostal na maraton aj manzelku a vsetky decka. Lebo ostatne maratonske akcie su pre nich take "suche", ja si jazdim a co oni v priestore start/ciel ? unudia sa k smrti a viac mi nikde nepojdu, zostanu hnit doma.
PS: sice sme neboli, rozhodnutie padlo na poslednu chvilu kvoli pocasiu a chorobe deciek, ale uz sme boli zbaleni, pre uplnost.
P.S. Ked chce niekto v prvom rade rozhovory so zavodnikmi, moze ist napr. na UCI akciu abo na MTB Trophy. Na MTBT boli rozhovory aj vyhlasovanie po kazdej etape a sprievodny program (okrem reprodukovanej hudby) ziadny, lebo to bolo ponate presne naopak - ako pretek a nie ako vikendovy program pre celu rodinu.
Súhlasím s Jurajom.
Treba sa postarať aj o rodiny, priateľov, priateľky bikerov ako aj pobaviť necyklistickú verejnosť.
to je dost prfio robit ten defekt tak dlho
A samozrejme Kackaj
ved ja som ten v ciernych okuliaroch na prvej fotke a kefrin je ta v pozadi nalavo v cervenom.
Keby som tu nechal povodny vyrok asi ma zabije
No tak ano ked doma si sadnes v klude a snaziz sa to spravit an cas o nic ti nejde tak aj ja ho spravim za 2min s tlakovou flastickou, ale tam kde mas 180pulz trasu sa ti ruky si nervozny kopa blata tak to je to iste ze?
Bol som na ňu zvedavý, po superstar som ju nepočul spievať, škoda, že spievala, keď sme boli niekde na Červenom kríži.....
Keby som tu nechal povodny vyrok asi ma zabije
co co co?
aj ja mam pre teba fotecku len nemam cas ju z domu hodit sem (ale myslim, ze je tiez iba v civile)
lapaloma: tie fotky co dala zani ty si mal tu satku na hlave? ak ano, tak sme potom sedeli pred startom vedla seba
Jeej, moja prva fotka, i ked rozmazana aj tak DAKUJEM....ak by sa nasla dobra dusa (dal som si aj okuliare, ked som prezeral a hladal svoje foto) a videla by niekde na fotkach cislo 74, dajte mi prosim vediet, aspon jednu peknu by som chcel ;o)