Mne šlo len o to, že som si to chcel vyjsť na cestnom po asfalte, lebo na Inovec keď jazdím tak na HT a od Selca. A na MTB na to po asfalte moc nebaví. Vskutku tá asfaltka už nie je čo bola. 4o ma štve,tak nebol som úplne na vrchu, len v 860m.n.m. a stále sa pohrávam s myšlienkou, či by som to tam ďalej otočil/prevod/, lebo aj na gašparkovi MTB to dá zabrať.
pekne ....my sme nakoniec vystihli pocasie v piatok: TN - lucky-petrova lehota-baske -TN,
....., ale teploooo, zachranila nás voda zo studne na velkých lúkach ,
ahojte, kto dnes nevyrazil môže ľutovať, je krásne slnečno a pritom tak akurát teplo. proste na bike ideál, sedíme si tu tak na Panskej Javorine a slníme sa, povieva slabý vetrik proste idylka... Okrem toho že tu je údajne z Kulháňa dole do sedla nová asfaltka tak priamo sem na vrchol je na novo urobená lesná cesta. Proste niekto zobral buldozer a odniekadial z dola sa sem prebehol dal si tu pár koleciek takže teraz je tu pľacu ajajaj... Kľudne by tu mohli byť šiatre pri nejakej akcii. No my už pôjdeme lebo už nám sa slinky zbiehajú na pstruha ropak+ zuzka
Dnes sme si dali fajnovy vyjazd na baske, aby to nebolo take jednoduché a aby sa aj urychlilo trošku tempo skupiny tak som si s kamaratom vymenil pri vyjazde bike za 20kg konu stab. Musím sa priznat že boli miesta kde som musel aj zosadnut . Zjazd bol hodne zaujimavy(Hlavne na mojom HT), miestami bolo blato a vcelku pekne to slidovalo. Ale skončilo to vcelku dobre iba raz som prerazil
Počasie bolo uplne super! Bolo by škoda to nevyužit, bracho to využil uplne najlepšie pred vyjazdom na baske si dal ešte inovec.
dnes bol ozaj pekný deň. síce bez foto ale zato v Kálnici sme si pozreli zopár zjazdárok a zjazdárov.
skoda ze si sa neozval bol by som isiel s vami pofotit motorkarov..
ja som si dal vcera poopicny vyjazd..tn-hradza bodovka -selec -12km vyslap na hreben ..zvaznica ktorou som este nikdy nesiel vdaka neodboceniu kusok nad selcom...po nom paluc- inovec...tam som zufalemu ,cezpolnemu typkovi znitoval retaz na oldskulovom ocelaku....zjazd pozjazdovke a po zelenej do krasnej doliny,okolo studnycky napadanych kopu kmenov-fajna rambodraha-mnichovka a po starej zeleznicke do tn ...fajn vyjazd 66km zhumplovany ale spokojny
v sobotu by som konecne vyrazil na tu kralovu holu...rano vlacik do strby....s5tak isto.
predbezna mapa
tak dnes konecne baske 16.30 konecna sihote..sviznejsie tempo nech to obratime do 20tej...cez opatovsku,petrovanske, petrovu,po modrej hore....dole sa uvidi podla casu..zatial 5 ludi
pozeram, ze vcera sa jazdilo
s Nickou sme si zadelili: Dr.-Kykula-Lopenik-Bošaca-Dol.Srnie-NMnV-Beckov-Drietoma
z Lopenika naramny zjazd po modrej , na Zelenej vyčlapkali a na Beckove V-tol Limit - pre Nicku 1x
krasne straveny den
tak sme v poho abslovovali vyjazd na baske..ja ,konnky buggy,duro a risko.. .v opatovej susak.narezana dusa z pasky na rafe kua.. . petrovanske -pertova ako som uz pisal a po modrej hore ..tam som zalepil dusicku.konnky tiez hore vytiahol kusok drota zo zadneho ....zajzd paradny do omsenia a asfaltom do tn..53km 2.36h.....o 19.50 som sedel na pivecku..neskory navrat o11tej urobil z ranneho stavania do prace peklo..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
viewtopic.php?f=12&t=15312&start=15
viewtopic.php?f=10&t=17859&p=302991#p302991
bolo paradne 1 den 10 bikerov , 2den 6 blaznov
....., ale teploooo, zachranila nás voda zo studne na velkých lúkach
Počasie bolo uplne super! Bolo by škoda to nevyužit, bracho to využil uplne najlepšie pred vyjazdom na baske si dal ešte inovec.
skoda ze si sa neozval bol by som isiel s vami pofotit motorkarov..
ja som si dal vcera poopicny vyjazd..tn-hradza bodovka -selec -12km vyslap na hreben ..zvaznica ktorou som este nikdy nesiel vdaka neodboceniu kusok nad selcom...po nom paluc- inovec...tam som zufalemu ,cezpolnemu typkovi znitoval retaz na oldskulovom ocelaku....zjazd pozjazdovke a po zelenej do krasnej doliny,okolo studnycky napadanych kopu kmenov-fajna rambodraha-mnichovka a po starej zeleznicke do tn ...fajn vyjazd 66km zhumplovany ale spokojny
v sobotu by som konecne vyrazil na tu kralovu holu...rano vlacik do strby....s5tak isto.
predbezna mapa
aj ja som bol dnes na homolke, akurat som prisel domov
s Nickou sme si zadelili: Dr.-Kykula-Lopenik-Bošaca-Dol.Srnie-NMnV-Beckov-Drietoma
z Lopenika naramny zjazd po modrej
krasne straveny den