Dnes padol po dohode s vedúcim rekreačného strediska konečne termín Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009.
Takže všetkým záujemcom dávam na známosť, že Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009 sa uskutoční v dňoch 13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky. Napr. new trasa CENSORED
jerry, ked to zoberieme tak, ze s organizacnym teamom nas tam bude cca 60, tak co zmoze jedna-dve flase? Ja tvrde nepijem, ale aj tak zostava cca 59 smädnych krkov.
EDIT: Ak tam budu ucastnici pod 18 rokov, tak o nieco menej.
Tak to tu skusim trosku skonsolidovat kedze som bol chvilku out. K zmene trasam : nebude ziadny problem cokolvek odjazdit ak bude vôľa vaša a ešte minimalne jedneho kto s vami da ( a toto urcite nebude problem ) K Jerryho flaštičke : jedna nič nerieši ale ta krčmička bude k dispozicii kym tam budeme sediet a konzumovat. K organizacii : doladujeme detaily aby vsetko bolo aspon na 99 % Tip Top dnes sa nam podarilo vybavit ešte jedno prekvapko pre vsetkych ucastnikov A skusil som natocit male videjko ako uputavku tak to to tu nahodim hned ako to bude pozeratelne takze nam tikaju posledne dni pripravy, ale ja osobne sa uz teraz tesim.
Čas nieje stanovený minulého roku väčšina prišla poobede a večer,len netreba
zabudnúť,že máte vo štvrtok už večeru.
Na MTB stránke je toto.
5. Príchod účastníkov
Príchod a registrácia je stanovená dňa 13.8.2009 do 16.00 hod. Pri príchode účastník odovzdá v mieste registrácie vyplnenú a podpísanú prihlášku na základe ktorej obdrží účastnícky preukaz a identifikačnú kartu bicykla.
Budem pri registrácii, tak toto ma zaujímalo ako prvé.
Lapaloma, ako skoro plánuješ prísť? Predpokladám, že skôr, ako o desiatej tam nebudeš, či?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len aby to nedopadlo jak minuly rok, ze sme pospali v kreslach ... od unavy ... heh
č.2 30km Porac-Bukovec-Suchynec-Porac
Najde sa tu niekto kto by ma v aute este volne miesto pre mna a moj bike?!?
Čas nieje stanovený minulého roku väčšina prišla poobede a večer,len netreba
Na MTB stránke je toto.
5. Príchod účastníkov
Príchod a registrácia je stanovená dňa 13.8.2009 do 16.00 hod. Pri príchode účastník odovzdá v mieste registrácie vyplnenú a podpísanú prihlášku na základe ktorej obdrží účastnícky preukaz a identifikačnú kartu bicykla.
Budem pri registrácii, tak toto ma zaujímalo ako prvé.
Lapaloma, ako skoro plánuješ prísť? Predpokladám, že skôr, ako o desiatej tam nebudeš, či?
zaciatok prezentacie je stanoveny na 9:00 ale ci to stihnem dodrzat to je vo hviezdach