podla mna so stanovacim miestom nieje problem, ale lepsie ti bude vediet odpovedat shikmomber.
byva tam ale dost chladno a pocasie vo svite je tiez poriadne nevyspytatelne, tak mozno by nebolo odveci pouvazovat aj nad inym ubytovanim.. to uz je ale kazdeho vec
Pozeram, ze aktualne je na Horal Tour Krejzi prihlasenych 39 ludi (z toho 2 holky) a na Horal Tour Lejzi 17 ludi (z toho 1 holka).
P.S. Som zvedavy, aky bude celkovy pocet ucastnikov Tour. Ak vylezie nad 80, tak to uz bude celkom pekne cislo, ale aj tak je na SK ovela ovela ovela viac ludi, ktori by tento etapak v pohode zvladli. No co, ak nas nebude nad 100, tak aspon budem moct hovorit, ze som skoncil v prvej stovke (ak teda konecne vobec dokoncim).
...ja som ta jedna holka prihlasena na Horal Tour Lejzi ...vopred dakujem organizatorom za trpezlivost
Tiez som ratala s vyssou ucastou ,ved... vyzva je to poriadna
...pretoze posledne prevysenie je z Telgartu na Puste Pole hore, ale kedze sa nenaklesa do Telgartu a pokracuje ponad po vrstevnici...
musim trosku poopravit svoj predpoklad aj prepocet, predsa len naklesame skoro az do Telgartu, takze prevysenie bude este vacsie, ako som tu uvadzal... ale tesim sa na ten krasny zjazd po cervenej do Telgartu... smakovka
ked tak nad tym teraz rozmyslam, tak asi mas pravdu, ALE v tom pripade sa u destika prejavuju sklony k rovnakemu pohlaviu, vid jeho vcerajsie vyznanie v teme "stupavsky maraton" a teraz este aj toto ...
Ako lapalko spravne identifikoval, v Tvojom ozname mala byt ciarka. Nabuduce popracuj na gramatike, nech Ti ludia rozumeju. Uz Ta v zozname prihlasenych vidim, ale vidim aj to, ze si si asi neskontroloval status - mas tam totiz toto:
!Rozdiel v platbe -8 EUR
Kontaktuj organizatora, nech nemas problemy pri prezentacii.
P.S. muffin, Ty tam mas tiez nedoplatok, checkni si to. A aj par dalsich ma vykricniky, ale asi nie foristov.
Ako lapalko spravne identifikoval, v Tvojom ozname mala byt ciarka. Nabuduce popracuj na gramatike, nech Ti ludia rozumeju. Uz Ta v zozname prihlasenych vidim, ale vidim aj to, ze si si asi neskontroloval status - mas tam totiz toto:
!Rozdiel v platbe -8 EUR
P.S. muffin, Ty tam mas tiez nedoplatok, checkni si to. A aj par dalsich ma vykricniky, ale asi nie foristov.
A tych 8Eur je potrebne poslat ci staci pri prezentacii?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
byva tam ale dost chladno a pocasie vo svite je tiez poriadne nevyspytatelne, tak mozno by nebolo odveci pouvazovat aj nad inym ubytovanim.. to uz je ale kazdeho vec
P.S. Som zvedavy, aky bude celkovy pocet ucastnikov Tour. Ak vylezie nad 80, tak to uz bude celkom pekne cislo, ale aj tak je na SK ovela ovela ovela viac ludi, ktori by tento etapak v pohode zvladli. No co, ak nas nebude nad 100, tak aspon budem moct hovorit, ze som skoncil v prvej stovke (ak teda konecne vobec dokoncim).
...ja som ta jedna holka prihlasena na Horal Tour Lejzi
Tiez som ratala s vyssou ucastou
Horal Tour Krejzi - 45 ludi
Horal Tour Lejzi - 19 ludi
P.S. Teba poznam z rozpravania o Svätojurskom maratone. Hlaska "A to akoze s touto postavou?" je pamätna.
musim trosku poopravit svoj predpoklad aj prepocet, predsa len naklesame skoro az do Telgartu, takze prevysenie bude este vacsie, ako som tu uvadzal... ale tesim sa na ten krasny zjazd po cervenej do Telgartu... smakovka
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=3479#pos=48.87047|20.17768|14
preluskal som vsetky trasy na:
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/, zadaj do vyhladavaca HORAL
Pises, ze je malo ludi, ale hlavne ze Ty sam este nie si prihlaseny...
Som krasavec
P.S. Nemusíš citovať každý príspevok.
Horal Tour Krejzi 49
Horal Tour Lejzi 24
Pri "poflakovani" sa po horal.sk som nasiel tri velmi zaujimave informacie:
1. http://www.horal.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=70
2. http://www.horal.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=71
3. final trasy/profily: http://horal.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=74
nenazval by som Ta krasavcom, ale ....
o co Ti tu ide, ze pises vsade kam sa da nejaku blbost ?!
Ako lapalko spravne identifikoval, v Tvojom ozname mala byt ciarka. Nabuduce popracuj na gramatike, nech Ti ludia rozumeju.
! Rozdiel v platbe -8 EUR
! Rozdiel v platbe -8 EUR
A tych 8Eur je potrebne poslat ci staci pri prezentacii?