.....hmm, cesta na baske je riadne defektova , naposledy sa tam felťo tiež napichol a mne plašť splasol našťasie ať doma.......
BTW: zihadlo, ako pozeram na prihlasky na dubničák 2009,tak som cakal, ze budes s tvojimi nabajkovanými kilometrami prihlasený na Harda..........sa ti asi nechce vykrúcať na tých teplických serpentínach
pekne ....my sme nakoniec vystihli pocasie v piatok: TN - lucky-petrova lehota-baske -TN,
....., ale teploooo, zachranila nás voda zo studne na velkých lúkach ,
aááá, nasiel som 2 fotos z tohto horuceho 34 stupnového výjazdu....
to ste sa pekne vypekali... dolu je to lepsie.....
sobotu nas caka ta kralova hola..ideme 3ja vlakom 5.35 prestup zilina,prichod strba 8;32
ak sa chce niekto pridat
a5 17;42strba-tn20;30
to ste sa pekne vypekali... dolu je to lepsie.....
sobotu nas caka ta kralova hola..ideme 3ja vlakom 5.35 prestup zilina,prichod strba 8;32
ak sa chce niekto pridat
a5 17;42strba-tn20;30
tak včera
Trasa:
Trencin-Nemsova-Bolesov- zelena na Vrsatec- modra,cervena do Sidonie-hranica-vpravo cez zeleznicny most na hreben- modra-zjazd k senniku nad Antostalom-Horna Suca-Skalka-Trencin
cca 80 km.
...aj tak sa dá povedať, ale toho Harda idem skúsiť len sám , jožo s felťom idú na 24 -hodinovku do Vimperku-- bojujú o 3.miesto pozri tu: http://www.bike-lipany.tym.sk/news.php
a bilec ti bude robiť garde na Klasikovi ...
tak-tak Milos, vcera bolo super a mne sa digitalky zastavili na hodnote 104,76 km
Jozove "rovinky" som dlho rozdychaval, no to pifko a pizza na Sihoti bomba
dnes sme si s Nickou vybehli nad dedinu, nieco cez 10 km, no last zjazd pre Nicku bolestivo
odniesli si to koncatiny a na v okoli siroko-daleko jedinom
kameni aj prilba, esteze bola...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
BTW: zihadlo, ako pozeram
....., ale teploooo, zachranila nás voda zo studne na velkých lúkach
no ved ten zaver na zdbrzdi tak o 10 min to je este vpoho..ked bude do 4h ,moze byt ..minule 3:56h
to ste sa pekne vypekali...
ak sa chce niekto pridat
a5 17;42strba-tn20;30
ak sa chce niekto pridat
a5 17;42strba-tn20;30
kto ide?
Trasa:
Trencin-Nemsova-Bolesov- zelena na Vrsatec- modra,cervena do Sidonie-hranica-vpravo cez zeleznicny most na hreben- modra-zjazd k senniku nad Antostalom-Horna Suca-Skalka-Trencin
cca 80 km.
http://www.bike-lipany.tym.sk/news.php
a bilec ti bude robiť garde na Klasikovi
viac foto z vrsatca tu:
http://www.bike-lipany.tym.sk/news.php?readmore=59
BTW: som zvedavy na vase fotky zo zajtrajsieho výjazdu na K.holu
aspon sa budem mat s kym na klasikovi ponahanat
Jozove "rovinky" som dlho rozdychaval, no to pifko a pizza na Sihoti bomba
odniesli si to koncatiny a na v okoli siroko-daleko jedinom
kameni aj prilba, esteze bola...
video s padom:
http://www.ulozisko.sk/196945/crash.rar
to bol zjazd zo zlabu ?
tam som skoro aj ja zahucal pri tom seku,ked som pripalil platne...