Caute all, urcite ste zaznamenali promo na novy Garmin edge 705 pre bikerov. Mne osobne sa celkom pozdava, ale nie som si isty ci ho mam kupit or not. Dajte teda prosim vediet vase nazory na tieto kombinovane hracky (GPS, kardio, cyklokomp,...). K tej 705ke - nie som profik do GPS pristrojov, ale ocakaval som ze nadmorsku vysku mi prezradi prave GPSko, vyrobca vsak udava ze ju pristroj meria barometrickym cidlom (zvlastne). Takisto rychlost - 705ka ma myslim bezdrat. Opat som si myslel ze rychlost bude merana satelitom. Kedze som v tomto fakt amater, dajte mi skolenie preco to riesia tymto sposobom a celkovo vas nazor na 705ku. DAkujem vopred.
Laco, jedna taká beta verzia sa váľa u mňa na disku a MapSource ju bez problémov poslal do Edge, zatiaľ čo pri pokuse o odoslanie do Visty C mi slušne oznámil, že akože prepáč (nie je to lockom - beta nie je zamknutá). Faktom ale je, že v tom stave, ktorý mám ja, je mapa členená nie na okresy, ale na 4 segmenty po poludníkoch a neobsahuje nijaké routovateľné dáta, takže to nie je verzia, čo pôjde definitívne von. Všetko závisí od toho, aká bude záverečná úprava... no a ako poznám PRO verzie českých topomáp, tak by som sa ich do niečoho ako Vista radšej ani nepokúšal cpať. Aj na Oregone je to pomalé, mapy nám poněkud prekročili HW možnosti prijímačov.
Je v nej pár srandovných chýb, napr. v úseku Košariská - Borinka ide žltá CZT alias stupavák úplne prdelózne
Laco, jedna taká beta verzia sa váľa u mňa na disku a MapSource ju bez problémov poslal do Edge, zatiaľ čo pri pokuse o odoslanie do Visty C mi slušne oznámil, že akože prepáč (nie je to lockom - beta nie je zamknutá). Faktom ale je, že v tom stave, ktorý mám ja, je mapa členená nie na okresy, ale na 4 segmenty po poludníkoch a neobsahuje nijaké routovateľné dáta, takže to nie je verzia, čo pôjde definitívne von. Všetko závisí od toho, aká bude záverečná úprava... no a ako poznám PRO verzie českých topomáp, tak by som sa ich do niečoho ako Vista radšej ani nepokúšal cpať. Aj na Oregone je to pomalé, mapy nám poněkud prekročili HW možnosti prijímačov.
Je v nej pár srandovných chýb, napr. v úseku Košariská - Borinka ide žltá CZT alias stupavák úplne prdelózne
K tym chybam: osobne som to opravoval, zblbla to v Conane jedna brigadnicka, ktora to tam zakreslovala...Uz tam nerobi...
Dalsia vec je, co Ti len posepkam... podla neoficialnych, ale takmer zarucenych info, bude i non NT verzia mapy SK topo v.3... snad vies, co to znamena...
Snazili sme sa s Conanu s tou mapou pomoct, tak si myslim, ze bude vcelku dobra...az na to ze nebude mat lesne cesty...
Ale ak hladas free mapu SK, tak sme jednu dali dokopy, i s lesnymi cestami, pozri tu: http://www.gpsforum.sk/index.php/topic,2523.15.html Mapa sa vola GPSForum Topo Slovakia...
tú free mapu mám tiež a predpokladám že trojku budem mať ako free update dvojky
non-NT mi v podstate už nemtreba, Vistička beztak dožíva čakal som na Oregona 550 okrem toho dokážem žiť s topo dvojkou...
Potreboval by som poradit mam garmin 705 doteraz bolo vsetko ok ale po preteku z neho nemozem dostat udaje do garmin connect kde pretek vobec nezobrazi ale v garmine ho ukazuje .... v historii
Potreboval by som poradit mam garmin 705 doteraz bolo vsetko ok ale po preteku z neho nemozem dostat udaje do garmin connect kde pretek vobec nezobrazi ale v garmine ho ukazuje .... v historii
skus .tcx nahrat najprv na disk na pocitaci a potom daj na Connecte "Manual Upload", vyber subor na disku a malo by to ist
Tak toto sa mi este nestalo a to ladujem data do Garmin Connect cca kazdy druhy den. Raz za cas sa mi stane, ze bud pocitac nenajde EDGE alebo nenajde najnovsiu trasu alebo sa v dany okamih neviem pripojit do svojho konta, ale vsetko vyriesi zmena web prehliadaca resp. restart kompu.
Mna napada len jedna vec, nemas na pevnom disku edgu uz toho vela?
uz viem v com asi je chyba .... stalo sa mi to aj dnes uz druhy krat, ked som isiel v zjazde dost rozbitom a vletel do diery a potom som si vsimol ze sa garmin vypol tak som ho zapol a udaje tam boli .... dal som start a pokracoval v pocitani dalej ako by sa nic nestalo aj do historie sa to ulozilo v pohode so vsetkymi udajmi ale do PC ich uz neviem dostat .... v garmine ich zobrazuje ale v PC nenacita ani rucne ked prenesiem subor .tcx nijak raz .... nevem preco sa uz 2x vypol pri otrase nikdy predtym to nerobil a to uz zazil aj horsie ale nikdy nespadol na zem ani nic podobne len na predstavci .... stalo sa vam nieco podobne ?
dufam ze sa to nebude opakovat pre istotu (nevem ci to ma s tym nieco spolocne) som prvy krat od kedy ho mam upgradoval firmware tak som zvedavy.... a v menu som nasiel jednu novu polozku ktora neviem naco je ...
NASTAVENIA-NAHRAVANIE UDAJOV- ZERO AVERAGING naco to je nevie nikto ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tulenik, odkial mas to info ? ja mam totiz trosku ine info...
K tym chybam: osobne som to opravoval, zblbla to v Conane jedna brigadnicka, ktora to tam zakreslovala...Uz tam nerobi...
Dalsia vec je, co Ti len posepkam... podla neoficialnych, ale takmer zarucenych info, bude i non NT verzia mapy SK topo v.3... snad vies, co to znamena...
Snazili sme sa s Conanu s tou mapou pomoct, tak si myslim, ze bude vcelku dobra...az na to ze nebude mat lesne cesty...
Ale ak hladas free mapu SK, tak sme jednu dali dokopy, i s lesnymi cestami, pozri tu: http://www.gpsforum.sk/index.php/topic,2523.15.html Mapa sa vola GPSForum Topo Slovakia...
non-NT mi v podstate už nemtreba, Vistička beztak dožíva
ano update SK Topo v2 na v.3 ma byt free. A ma vyjst coskoro...co u Conanu nikto nikdy nevie, kedy to bude...
skus .tcx nahrat najprv na disk na pocitaci a potom daj na Connecte "Manual Upload", vyber subor na disku a malo by to ist
- Nejste přihlášeni. Aktualizujte tuto stránku a opakujte akci.
- Naše servery mají technické problémy.
toto mi vzdy vypise pri manualnom ....
Mrkni aj na stranku: https://forums.garmin.com/showthread.php?t=287 to moze byt tiez problem, pokial pouzivas IE a Vistu.
Tak toto sa mi este nestalo a to ladujem data do Garmin Connect cca kazdy druhy den. Raz za cas sa mi stane, ze bud pocitac nenajde EDGE alebo nenajde najnovsiu trasu alebo sa v dany okamih neviem pripojit do svojho konta, ale vsetko vyriesi zmena web prehliadaca resp. restart kompu.
Mna napada len jedna vec, nemas na pevnom disku edgu uz toho vela?
dufam ze sa to nebude opakovat pre istotu (nevem ci to ma s tym nieco spolocne) som prvy krat od kedy ho mam upgradoval firmware tak som zvedavy.... a v menu som nasiel jednu novu polozku ktora neviem naco je ...
NASTAVENIA-NAHRAVANIE UDAJOV- ZERO AVERAGING naco to je nevie nikto ?
poškodené tcxko sa dá opraviť myslím aj týmto: http://www.teambikeolympo.it/TCXConverter/TeamBikeOlympo_-_TCX_Converter/TCX_Converter_ENG.html ale nemám to tu na notebooku inštalované a tak ber túto info zatiaľ bez záruky