Co?
Mne sa nepaci to, ze lutujem, ze som nesiel lebo samemu sa mi autom nechce ist... Ale ked pozeram pocasie tak mozno som urobil dobre. Radsej by som bol aj tak na Horalovi
...celkovo 86 ucastnikov, z toho 5 dievcat na Krejzi a 3 na Lejzi
uzasne, to mam sancu umiestnit sa v prvej STOVKE
pocasie hlasia sqele, v piatok vyhlad z KH zaruceny, krasnych ca. 10 stupnov bude hore, na slniecku urcite aj viac... troska blatka nas neminie v sobotu...no a v nedelu opat sahara
BYE BYE Horal 2008, BYE BYE Salzka 2009...
2Obor: Dejzi je cele slapatelne pre deti, iba kvalitny asfalt s jednym kopcom za Lopusnou dolinou a asi 500 m sotolinky na zaver pred cielom - pre rodinku ako stvorene, podmienka je totiz rodinny team, tzn. minimalne 2, z toho jeden dospely
Definitivne nestartujem. Ma niekto zaujem o start v mojom mene na trati Senzi, prip. o preregistraciu na inu trat so svojim menom? Snad by to slo spravit.
Napriek tomu sa pokusim prist a povzbudit vas vsetkych.
Takze jak tu citam na kralovku uz v podstate sa neprihlasim.
Jedine kde sa viem este prihlasit rano pred startom je sobotny krejzi? Musim byt predem zaregistrovany?
Nemusis zaregistrujes sa a zaplatis priamo na mieste. AK si chces usetri trosku casu stiahni si prazdnu prihlasku vypis doma a na prezentacii odovzdas.
Nazdar ľudia, nemá náhodou niekto jedno voľné miesto pre človeka a inavildný bike s jednou nohou v piatok večer alebo v sobotu ráno na Horala z Trenčína a okolia? Ak by sa niekto našiel, tak poprosím PM. Samozrejme sa rád zložím na palivo
netusite-alebo lepsie-nemozete podat niekto domaci spravu o stave trati?..ale prosim uprimnu-nie ako min.rok pred zvolenom! dik!
vsetci moji spolujazdci zatial zamietli ucast..takze ak pojdem do toho sam tak iba ak naozaj bude trat jazditelna bez poskodenia techniky!...mam "skoronove" torpedo a nerad by som ho rozbil..a to uz vobec nemyslim na opravu ako min.rok..peniazky nazvys zial nie su!..ale aj tak by som rad isiel..cely rok sa na to tesim!..takze prosim spravicku o trati-pre mna-krejzi offcourse
ty si asi nebol min.rok? ..blato kde tu mi nevadi, ale blato,blatisko,oberschlamm to fakt uz je moc...to je to co myslim..viem ze zajtra cosi obschne,ale ak su rozmocene tie luky a lesne casti tak to asi tazko bude bez nasledkov..aj ked neviem-mozno su tam dobre odtekajuce podlozia a ten zajtrajsi palivec slnecny pomoze...ja neviem,preto sa pytam...
Bol som minuly rok, ale na rozdiel od Teba som sa poucil a nesiel som Sulov. A prave preto mi pride divne, ze teraz vahas nad ucastou, ked ma byt krasne pocasie a urcite taky extrem ako minuly rok nebude. A ak budes mat nahradne platnicky, tak brzdy neznicis a nic ine na biku snad ani odist nemoze (teda aspon moj bike funguje rovnako bez ohladu na to ake blato je na trati a to ho servisujem akurat tak v zime).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne sa nepaci to, ze lutujem, ze som nesiel lebo samemu sa mi autom nechce ist... Ale ked pozeram pocasie tak mozno som urobil dobre. Radsej by som bol aj tak na Horalovi
uzasne, to mam sancu umiestnit sa v prvej STOVKE
pocasie hlasia sqele, v piatok vyhlad z KH zaruceny, krasnych ca. 10 stupnov bude hore, na slniecku urcite aj viac... troska blatka nas neminie v sobotu...no a v nedelu opat sahara
BYE BYE Horal 2008, BYE BYE Salzka 2009...
2Obor: Dejzi je cele slapatelne pre deti, iba kvalitny asfalt s jednym kopcom za Lopusnou dolinou a asi 500 m sotolinky na zaver pred cielom - pre rodinku ako stvorene, podmienka je totiz rodinny team, tzn. minimalne 2, z toho jeden dospely
Napriek tomu sa pokusim prist a povzbudit vas vsetkych.
Jedine kde sa viem este prihlasit rano pred startom je sobotny krejzi? Musim byt predem zaregistrovany?
vsetci moji spolujazdci zatial zamietli ucast..takze ak pojdem do toho sam tak iba ak naozaj bude trat jazditelna bez poskodenia techniky!...mam "skoronove" torpedo a nerad by som ho rozbil..a to uz vobec nemyslim na opravu ako min.rok..peniazky nazvys zial nie su!..ale aj tak by som rad isiel..cely rok sa na to tesim!..takze prosim spravicku o trati-pre mna-krejzi offcourse
mudrejsi budeme dnes poobede, dam vediet