Dnes padol po dohode s vedúcim rekreačného strediska konečne termín Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009.
Takže všetkým záujemcom dávam na známosť, že Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009 sa uskutoční v dňoch 13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky. Napr. new trasa CENSORED
OZNAM
Platby skontrolovane odsuhlasene, vytelefonovane Vsetko sedi, status na stranke opravim vecer Dve miesta boli stornovane, takze tie su v ponuke za nezmenenu akciovu letnu cenu 79.,€ Trasy na vsetkych odbockach oznacene cervenymi a zltymi gulickami, mapy sa pripravuju do tlace, ceny do tomboly pomaly ale isto uzatvarame ( Vikendovy pobyt v Tatrach pre dve osoby napr. ). Doladujeme program ale hlavne sa na Vas vsetkych tesime.
Ak máš problém dostať sa na Porac tak príď na vlaku do SNV a my sa uz postarame o odvoz zo stanice na Porac, len treba dat vedieť ktorým vlakom prídeš, to platí pre všetkých co majú problém s pricestovaním a dobre by bolo keby ste z jedného smeru prišli naraz ze sa nemusí behať hore dole viackrát
Ja pridem vlakom...mla by som tam byt okolo 13:15 (odchod z BA 8:10). Ide ešte niekto tymto vlakom
Ale do Poraču dojdem asi na biku..šak to je len nejakych 20km
Keby som mal zaujem o odvoz tak Vas budem informovat
Bikom je to fajn ale ak budes potrebovat kludne odvoz zmenezujeme. Bikom sa da ist mimo koloniu domorodcov aby si nemal strach o zdravie a majetok inac ich neminies
Speedy, vyzera to tak ze aj ja pojdem vlakom (vo stvrtok rano, z BA). Tiez som uvazoval o presune na bajku z SNV. Este to tu potvrdim a prip.sa dohodneme, ok? Teda, rezervovane takisto nemam nic, o case som este nerozmyslal (ale 8:10 vyhovuje), bike mam rozobraty, patku na prehadzovac mi ma priniest "kurier" z GB (kolegov svagor) 11.8. 23:50 (a to netusim ci nahodou neleti so SkyEurope a neprileti o dva dni neskor ), zvysok komponentov co potrebujem vyzera uz byt na SK niekde na poste, snad to do kempu za ten jeden den stihnem aj poskladat... Alebo budem musiet zobrat nahradny pozicany bike, ehm.
Je pravdepodobne, ze na cyklocamp pridem bez bicykla, preto sa chcem spytat, ci existuje aj alternativny program pre bikerov docasne neschopnych jazdy. Mozno by som mohol pomahat kucharkam pri priprave vecere .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Platby skontrolovane odsuhlasene, vytelefonovane
naozaj su uz vsetky platby odsuhlasene?
ved Ty ides s Kirim, nie?
zatial rec o tom nebola... spytam sa
Ale do Poraču dojdem asi na biku..šak to je len nejakych 20km
Keby som mal zaujem o odvoz tak Vas budem informovat
A idem Štvrtok
Ale ešte nemám ani listok ani rezervované miesto na bike.
Sorry za OT, potreboval som sa vyrozpravat...